Nygårdsvej 21,
9260 Gistrup

Totalrenoveret og gennemført villa

På Nygårdsvej 21 i Gistrup finder du denne utroligt gennemførte villa. Placeringen er central i Gistrup, tæt på byens mange tilbud, herunder indkøbsmuligheder, skole og børnehave og offentlig transport. Villaen ligger desuden meget tæt på det nye Super Sygehus og Universitetet. I det nærliggende Lundby Krat kan skoven og de grønne områder nydes.

Villaen er totalrenoveret i 2018, der er gulvvarme i hele huset og her får du i det hele taget en bolig, der står skarpt fra A-Z. Her er lagt vægt på tidløse og lækre materialer, og i forbindelse med renoveringen er huset ligeledes blevet tilbygget med en værelsesafdeling med tre værelser og et stort badeværelse.

Samlet set indeholder villaen fire store værelser, to badeværelser og et imponerende køkkenalrum med åben forbindelse til stuen.

I kælderen under huset har du desuden en flot dobbelt garage med el-porte, bryggers og værksted.

Indenfor i entréen har du på højre hånd det ene af de i alt fire værelser. Modsat er det ene badeværelse med dobbelt vask og bruseniche.

Længere fremme kommer du ind i det meget lækre køkkenalrum. Her er der virkelig kræset om detaljerne med rå murstensvæg, skjult emfang og kvalitets hvidevarer. Fra køkkenalrummet har du udgang til den sydvendte terrasse med masser af sol hele dagen igennem.

Stuen hænger godt sammen med alrummet og også her har du god plads.

Videre i husets tilbygning finder du de tre værelser og et gennemført badeværelse med dobbelt bruser, dobbelt vask og væghængt toilet.

Ej heller i kælderen skuffes de høje forventninger. I det lækre bryggers har du masser af bord- og skabsplads og i den store garage er der opsat hvide troldtektlofter.

Denne gennemførte og fine villa skal ses med egne øjne. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af Nygårdsvej 21 i Gistrup.

Kontantpris 4.395.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud