Solgt
Læs mere

Læhegnet 17,
9380 Vestbjerg

Familievilla på skøn placering

Villaen på Læhegnet 17 finder du på en dejlig placering i Vestbjerg. Her har du nærmest alt ganske tæt på, bl.a. gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, børnehaver, skole og idrætshal. Vestbjerg har et rigtigt godt stisystem rundt i byen, og du bor særdeles attraktivt i forhold til skøn natur ved Hammer Bakker og samtidig med nem og hurtig adgang til Aalborg.

Denne fine villa har gennemgået nogle rigtigt gode forbedringer. Senest er der i 2021 lavet nyt bryggers med flotte mørke elementer. Husets badeværelse er fra 2015, og vinduerne i træ/alu er alle udskiftede i 2014. Villaen er desuden separatkloakeret, så der kommer ikke fremtidige udgifter til etablering af dette.

Villaen byder på en rigtig god planløsning og indeholder samlet set fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet samt entré, stue, bryggers og køkken. Såfremt man ønsker det, er det i denne bolig muligt at åbne op mellem køkken og stue, da de to rum støder op mod hinanden.

Du bydes velkommen indenfor i den store entré med god garderobeplads og adgang til gæstetoilettet. Her er desuden gulvvarme. Længere fremme kommer du ind i den store stue, og på din venstre hånd kan du gå ud i det lyse og dejlige køkken. Her er alt hvad man skal bruge og selve køkkenet er lyst og tidløst, her er spots i loftet og godt med bord- og skabsplads.

Husets bryggers finder du i forlængelse af køkkenet. Her får du et meget flot og praktisk rum med hævede maskiner, mørke elementer og fine klinker.

I modsatte del af huset har du værelsesafdelingen med de fire værelser samt badeværelset fra 2015. Badeværelset er med gulvvarme.

Tilbage i stuen har du udgang til en stor og flot terrasse, der vender optimalt i forhold til solen.

Haven må siges at være meget børnevenlig og her er god plads.

Der er rigtigt gode parkeringsmuligheder ved huset, både i indkørsel og ved den ekstra p-plads i forhaven. Garagen er ombygget til et værksted, men kan nemt laves om til garage igen. I forlængelse af garagebygningen er der blandt andet en dejlig overdækket terrasse.

Velkommen i denne fine familievilla på Læhegnet 17.