Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 13:00 - 13:15

Arkildsdal 30, 1.,
9400 Nørresundby

Veldisponeret lejlighed med køkken og bad fra 2019

Lejligheden er beliggende Arkildsdal 30, 1. sal, i Nørresundby. Få minutters gang herfra ligger Rema1000, Fitness World og offentlig transport. Der er også store grønne områder omkring ejendommen med fælles bænkesæt samt blot 10 minutter på cykel til Aalborg centrum.

Ejerforeningen er velfungerende med en sund økonomi. Det er tilladt at have husdyr, og lejligheden må gerne udlejes. Forældrekøb er dermed en mulighed. Til lejligheden medfølger dit eget kælderrum til ekstra opbevaring.

I 2019 er lejligheden totalrenoveret. Den fremstår derfor i meget flot stand - lige klar til indflytning. Lejligheden udgør 61 kvm og består af entré, køkken, stue, badeværelse og soveværelse med walk-in-closet.

Køkkenet er veludnyttet med god opbevaringsplads. Det er tilmed valgt i et moderne design med hvide grebsfrie fronter. Badeværelset har gulvvarme, og rummet er renoveret i et moderne design. Her finder du både rummeligt inventar, væghængt toilet, god bruseniche og vaskemaskine.

Stuen udgør et dejligt opholdsrum med stort vinduesparti og fransk altan. Det sikrer et godt lysindfald. Du kan uden problemer indrette både spiseplads og sofastue. Herfra kan du fortsætte ind i soveværelset med direkte indgang til walk-in-closet. En pæn og indbydende soveafdeling.

Søger du en totalrenoveret lejlighed, der er klar til indflytning, så bestil endelig en fremvisning allerede i dag.

Kontantpris 1.075.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud