Erantisvej 9, Vester Hassing
9310 Vodskov

Villa i to plan på rolig beliggenhed

Villaen på Erantisvej 9 er beliggende centralt i hyggelige Vester Hassing. En dejlig nordjysk by, hvor du både har gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner og et aktivt idræts- og foreningsliv. Der er desuden gode busforbindelser til og fra byen og du har kun omkring 20 minutters kørsel i bil til Aalborg.

Den velholdte villa er i to plan og strækker sig over i alt 179 kvadratmeter. Huset er beliggende på en stor grund på hele 1.221 kvadratmeter, så du har god plads inde såvel som ude.

Villaen har fået nyt tag, nye tagrender og nye Veluxvinduer i 2021. Boligen rummer blandt andet hele seks værelser, to badeværelser og en rummelig vinkelstue. Husets lyse køkken er fra omkring år 2014 og generelt fremstår den lyse villa i flot stand. Der er gulvvarme i entréen samt på badeværelset i stueplan.

Fra villaens entré ledes du på din højre hånd videre ind i køkkenet. Her har du en dejlig spiseplads samt lyse og tidløse elementer. Længere fremme har du husets bryggers, der ligeledes har separat indgang.

Videre rundt i stueplan finder du et badeværelse i original men velholdt stand. Her er både badekar og bruseniche. Ydermere har du i stueplan to gode værelser og sidst men ikke mindst den rummelige stue med et rigtigt godt lysindfald takket være det store vinduesparti mod syd.

Fra stuen kan du gå ud på den delvist overdækkede terrasse.

Villaens førstesal består af et repos, fire værelser samt et badeværelse med bruseniche. Fra det største af værelserne kan du gå ud på den sydvendte altan med et dejligt kig ud mod forhaven og området.

Haven er yderst skøn og charmerende med blandt andet gode terrasser, pavillon, stort orangeri og fine bede. Samtidig er den nem at holde med en stor græsplæne, hvor der er god plads til boldspil og leg.

Søger du en rummelig, solid og velbeliggende villa i Vester Hassing, så er denne fine bolig på Erantisvej 9 måske dit kommende hjem.

Kontantpris 1.775.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud