Jyllandsgade 6,
9293 Kongerslev

Indflytningsklar villa i to plan

Villaen på Jyllandsgade 6 er centralt beliggende i Kongerslev. Her bor du tæt på indkøb, offentlig transport, skole og idrætshal. Villaen ligger fordelagtigt i forhold til kun 20 minutter til supersygehuset og skøn natur i bl.a. Rebild Bakker og Lille Vildmose. Også de dejlige feriebyer med børnevenlige sandstrande på østkysten har du tæt på. Aalborg kan nås på ca. 30 minutter i bil.

Her får du en indflytningsklar villa med en god planløsning i to plan. Både køkken, bad og bryggers er fra 2018 og boligen er generelt kendetegnet ved at være i flot stand. Til boligen hører desuden et udhus med mange anvendelsesmuligheder. Desuden kan du se frem til gulvvarme i hele stueplan.

I stueplan kan du gå tørskoet direkte ind fra garagen, hvor du først kommer ind i bryggerset. Her er tale om et stilrent og enkelt bryggers med god funktionalitet.

Videre rundt i stueplan kan du fra entréen bevæge dig ud på det ene af husets i alt to badeværelser. Også her er stilen flot og enkel med hvide klinker, glasafskærmning ind mod brusenichen og hvidt badmøbel.

I den rummelige stue har du god plads omkring dig. Her er desuden et dejligt lysindfald fra karnappen, og du kan herfra gå direkte ud på den store vestvendte terrasse.

Husets køkken står ligeledes skarpt, stilsikkert og meget funktionelt. Kombinationen af de grebsfrie fronter, den flotte grå bordplade og de hvide klinker på væggen udgør tilsammen et lækkert køkken, der helt klart er et dejligt samlingspunkt for familien. Her er tilmed en dejlig spiseplads.

I stueplan har du til sidst et godt værelse med stor skabsvæg.

Oppe på førstesalen finder du repos, badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene er med afskærmet afdeling. Den gennemførte stil fra stueplan fortsættes på denne etage, og her er lyst og indbydende.

Haven til huset er stemningsfuld og hyggelig. Blandt andet har du et dejligt terrassemiljø og stor græsplæne med plads til leg og boldspil.

Vi præsenterer denne dejlige villa på Jyllandsgade 6.

Kontantpris 1.345.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud