Solgt
Læs mere

Blomstermarken 103, st. th,
9000 Aalborg

Rummelig 4-værelses i Kornblomstkvarteret

Lejligheden på Blomstermarken 103, st.th. finder du på en skøn beliggenhed i det attraktive Kornblomstkvarter. Lejligheden er roligt beliggende for enden af en blind vej, og både købmand og busstoppested har du et par minutters gang væk fra boligen. Placeringen er ligeledes god i forhold til nem adgang til både Aalborg centrum og City Syd, og ikke mindst motorvejen.

Her bliver du en del af en god og veldrevet ejerforening. Her er meget velholdte udenomsarealer og du har en skøn udsigt til Margrethekirken. Der er nyt tag på ejendommen fra 2021.

Lejligheden strækker sig over 99 kvadratmeter og indeholder samlet set tre værelser, en stor stue, entré, køkken og bad. Der hører desuden et godt kælderrum til lejligheden.

Boligen er kendetegnet ved at have et godt lysindfald og flotte parketgulve. Køkkenet er fra HTH.

Velkommen indenfor i lejlighedens entré. På din venstre hånd finder du to af de i alt tre værelser. Modsat har du et gennemgangsrum med skabe til begge sider, så du har masser af skabsplads. Videre ude i køkkenet er der tale om et gedigent og dejligt køkken med masser af både bord- og skabsplads. Videre rundt i lejligheden har du stuen og endnu et værelse, der også med fordel kan benyttes som spisestue. Fra stuen kan du gå ud på en hyggelig og privat terrasse og lille have, der vender rigtigt godt i forhold til solen.

Til sidst byder lejligheden på et lyst og velindrettet badeværelse med badekar.

Der er p-plads lige udenfor døren, så parkering er aldrig et problem.

Er du på jagt efter en velbeliggende, lys og rummelig lejlighed? Så tag endelig et nærmere kig på denne fine lejlighed på Blomstermarken 103, st.th.