Skolevangen 9, Birkelse
9440 Aabybro

Gedigen 60’er villa på god placering

På Skolevangen 9 i Birkelse finder du denne rødstensvilla. Byen tilbyder både friskole og folkeskole samt børnehave. Her er desuden Dagli’Brugs, der har åbent alle ugens dage. Fra Birkelse har du kort afstand til Aabybro, og trækker naturlivet, er der en skøn shelterplads med otte shelters, der frit kan benyttes lige ved Ryå, der løber lige udenfor byen. Du har desuden gode busforbindelser til og fra byen og Aalborg kan nås på 25 minutter i bil.

Her er tale om en gedigen 60’er villa med nogle gode enkle linjer, samtidig med, at du har mulighed for at sætte dit eget præg, alt efter behov.

Villaen indeholder fire værelser, et badeværelse, to indgange, udestue samt køkken og et disponibelt rum. Hvis man ønsker det, er det her muligt at etablere et åbent køkkenalrum, da køkken og stue ligger op mod hinanden.

Det er en dejlig detalje ved boligen, at der er parketgulve i alle værelser samt i stuen. Dernæst byder huset på et klassisk og fint badeværelse med terrazzogulv og hvide klinker.

Velkommen indenfor i den ene entré, hvorfra du kan fortsætte ud i husets fordelingsgang. På din højre hånd har du køkkenet, der står i original men velholdt stand. Længere fremme efter køkkenet har du husets anden indgang samt det disponible rum til teknik og opbevaring, ligesom her er plads til vaskemaskine mm.

Tilbage i fordelingsgangen har du adgang til tre af husets i alt fire værelser. Det er også her, at du finder badeværelset. Inde i den sydvendte stue har du et dejligt lysindfald og god plads til at indrette dig. Den rummelige udestue er en dejlig forlængelse af boligen. Det lyse klinkegulv og det hvidmalede træværk udgør en dejlig ramme for et lyst og skønt rum.

Til sidst indeholder villaen endnu et værelse, som du har udgang til fra stuen.

Til boligen hører der en garage med tilhørende skur. Her er installeret fibernet.

Tag endelig et nærmere kig på denne fine villa på Skolevangen 9 i Birkelse.

Kontantpris 625.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud