Ladefogedvej 6, Mou
9280 Storvorde

Velholdt villa på 136 etagemeter

På Ladefogedvej 6 i Mou finder du denne fine villa. Beliggenheden er god i forhold til nem adgang til offentlig transport og kort afstand til den lokale Dagli’Brugs, der har åbent alle ugens dage. I Mou er der desuden både skole og børnehave, og byen ligger med kort afstand til både Limfjorden og Østkysten. Aalborg kan nås på under 30 minutter i bil.

Her er tale om en meget velholdt og charmerende villa, hvor der er udført en række gode forbedringer. I foråret 2021 er der udskiftet radiatorer, der er skiftet toilet på gæstetoilettet, huset er malet udenfor – vinduerne inklusive – og der er lavet ny fortrappe og ny bagtrappe.

Hele underetagen er renoveret i 2016. Her har alle væggene fået en åndbar isolering og der er lagt flotte nye gulve.

Villaen er i to etager. Stueplan rummer entré, gæstetoilet, køkkenalrum og stue.

I underetagen har du to gode disponible rum, et bryggers og et badeværelse med gulvvarme.

Du bydes velkommen indenfor i entréen, hvorfra du kan fortsætte ud på gæstetoilettet. Entréen giver ligeledes adgang til henholdsvis køkken og stue.

I stuen har du god plads, og de smukke plankegulve klæder husets klassiske stil rigtigt godt. Videre ude i køkkenalrummet har du ligeledes et lyst og gennemført rum. Der er valgt fine hvide fyldningslåger og træbordplade.

Tager du trappen ned til underetagen, kommer du til en gang med adgang til badeværelse, bryggers og det ene af de to disponible rum. Badeværelset har en dejlig størrelse og som nævnt er her gulvvarme.

Også i bryggerset er der tale om et rigtigt godt rum med god plads. Her er pænt klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler og god skabsplads.

Fra bryggerset har du både direkte udgang til haven samt adgang til det andet disponible rum. Herinde har du en stor skabsvæg, så du har god opbevaringsplads.

Udenfor har du en dejlig have, der er japansk inspireret og meget stemningsfuld med spa. Alle fliserne er rensede i foråret 2021 og fremstår derfor flotte og velholdte.

Vi præsenterer hermed denne meget fine villa på Ladefogedvej 6 i Mou.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud