Ny pris
Læs mere

Latyrusvej 2,
9310 Vodskov

Renoveret kvalitetsvilla på attraktiv beliggenhed

På Latyrusvej 2 i Vodskov finder du denne flot renoverede og meget velbeliggende villa. Beliggenheden udmærker sig ved, at du fra boligen har særdeles nemt til alle hverdagens fornødenheder såsom gode indkøbsmuligheder, skole og børnehaver. Placeringen er desuden tæt ved naturskønne Hammer Bakker og også Kultur- og Idrætscenter med bibliotek har du tæt på boligen. Desuden har du nemt til motorvejen i begge retninger og ikke mindst Aalborg centrum, som blot ligger 10 kilometer væk.

Her er tale om en gennemrenoveret villa i utrolig flot og gennemført stand. Senest er der i 2021 installeret genvex-anlæg og lagt ekstra isolering på loftet. Både køkken og bryggers er fra Svane og komforten er i top med gulvvarme alle steder hvor der er klinker, dvs. i køkken, bryggers, badeværelser og gang.

Samlet set rummer villaen fire værelser, to badeværelser samt bryggers, entré/gang og køkkenalrum og stue i åben forbindelse. Der er troldtektlofter i hele huset for en optimal og behagelig akustik. Det er også en rigtig god detalje, at der er installeret spots i loftet hele huset igennem. Husets vinduer er skiftet i hhv. 2009 og 2015.

Du bydes velkommen indenfor i husets entré, hvor du på din venstre hånd finder et rigtigt godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, god skabsplads og flotte klinker.

Videre fremme har du via gangen adgang til de fire værelser og de to badeværelser. På alle værelserne er der smukke gulve i fletparket. Det største af badeværelserne indeholder blandt andet karbad og et flot grebsfrit badmøbel. På det andet badeværelse finder du bruseniche med glasafskærmning.

Villaens køkkenalrum og stue udgør husets hjerte med mange fine detaljer. Det strømlinede og gennemførte køkken tilbyder masser af skabsplads, ligesom den store køkkenø er et naturligt samlingspunkt.

Det smukke gulv i fletparket fortsættes i stuen og her har du god plads til at indrette dig med hhv. spisebords- og sofaafdeling.

Fra stuen har du udgang til en dejlig terrasse, der er delvist overdækket.

I den sydvendte have er der god plads til leg og boldspil. Til villaen hører en carport og et godt værksted.

Er du på jagt efter en indflytningsklar, gennemført og velbeliggende villa i Vodskov, så tag endelig et kig på denne fine bolig på Latyrusvej 2.

Kontantpris 2.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud