Hammergårdsvej 20, Gjøl
9440 Aabybro

Unik bolig i to plan ved fjorden

På Hammergårdsvej 20 bor du i absolut første parket til Gjøl Havn og Limfjorden. Fra boligen har du en fantastisk udsigt mod vandet, og samtidig bor du på et roligt og attraktivt sted. Gjøl er en meget velfungerende og skøn by med et rigt foreningsliv, idrætshal, skole og børnehave. Ved havnen er der både sejl- ro-, kajak- og vinterbadeklubber. Byen har desuden egen Dagli’Brugs og må siges at ligge naturskønt med et rigt dyreliv. Samtidig bor du med kort afstand til Aabybro og Vadum, og Aalborg kan nås på under 30 minutter i bil.

Boligen er opført i 2008 og her må virkelig siges at være tale om en kvalitetsbolig med mange gode detaljer. Boligkvadratmeterne strækker sig over hele 184 kvadratmeter og her er ikke blevet gået på kompromis med hverken komfort eller materialer. Eksempelvis er der gulvvarme overalt, inventar fra Boform samt genvex-anlæg, centralstøvsuger og IHC-elinstallation.

I stueplan består boligen af entré, to værelser, bryggers, køkkenalrum/stue med brændeovn, badeværelse og et disponibelt rum. Førstesalen består af en stor stue, endnu et badeværelse og et rummeligt værelse.

Generelt er der god sammenhæng og ro for øjet gennem hele boligen, takket være de flotte gennemgående gulve i hhv. hvidolieret ask og marmor. Sidstnævnte marmorklinke er sågar gennemgående udenfor ved indgangsparti og skur. Både i køkken og på badeværelserne er der bordplader i corian. Overalt i boligen er der tænkt over de arkitektoniske detaljer og lyset strømmer ind fra syd.

Til boligen er der overdækket carport med skur til cykler mm. samt fælles p-pladser.

Du kommer her til at indgå i et meget velfungerende bofællesskab. Ejerforeningen består af otte boliger, og i fællesskab ejer man et skønt fælleshus. Her har man for et beskedent beløb mulighed for at leje huset til eksempelvis større fester og begivenheder, ligesom man én gang om måneden har fællesspisning. 

Drømmer du om at bo i en lækker bolig med en fantastisk fjordudsigt, så tag endelig et nærmere kig her.

Kontantpris 3.145.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud