Langbrokrovej 5,
9310 Vodskov

Rummelig luksusvilla på attraktiv placering

Villaen på Langbrokrovej 5 er beliggende i hjertet af Vodskov. Her bor du tæt på nærmest alt – skole, indkøb, specialbutikker og skoven. I Vodskov er der et aktivt foreningsliv omkring Kultur- og Idrætscenteret, ligesom der er flere børnehaver og gode busforbindelser. Byen er kendetegnet ved sin dejlige placering mellem skov og fjord, og den ligger desuden med nem adgang til både motorvejen og Aalborg centrum.

Den gennemførte villa er totalrenoveret i 2014. Der er gulvvarme i hele stueplan, lavet nyt el og der er valgt eksklusive kvalitetsmaterialer såsom massive egeplanksgulve og køkken fra Smith.

I 2015 er der skiftet tag og spær på huset. Der er desuden i år skiftet vinduer på førstesalen, og der er lavet ny altan med nyt tagpap og nyt træværk. Badeværelset på førstesalen er desuden også fra i år.

Velkommen indenfor i den spændende og rummelige entré, hvor du med det samme fornemmer boligens meget høje kvalitetsniveau. Videre fremme i det imponerende køkkenalrum har du et yderst gennemført rum med et væld af lækre detaljer, herunder kvalitetshvidevarer fra Gaggenau, store flotte klinker og et dejligt lysindfald. Spisestuen har du i åben forbindelse med køkkenalrummet, og her er virkelig tale om et lyst og dejligt rum med store vinduespartier mod syd, der lader lyset strømme ind. Den indbyggede pejs skaber desuden både varme og hygge i rummet.

Videre i inde i boligen har du en stor stue og en skøn forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in. Ved gangen op mod førstesalen har du desuden endnu et lækkert badeværelse, der samtidig fungerer som bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Oppe på førstesalen finder du i alt fire fantastiske værelser og det føromtalte badeværelse fra i år. Her er der valgt badmøbel fra Svane med eksklusiv vask/bordplade i corian.

Fra det ene af værelserne kan du gå ud på den helt nyrenoverede altan, der vender mod syd og derfor byder på sol hele dagen igennem.

Under huset har du en god kælder med tre disponible rum.

I den store have har du masser af plads, og den vender optimalt i forhold til solen.

Denne helt unikke og utroligt lækre bolig midt i Vodskov skal opleves med egne øjne. Kontakt os derfor endelig, hvis du er interesseret i denne smukke villa på Langbrokrovej 5.

Kontantpris 4.745.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud