Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 14:50 - 15:20

Smalbyvej 59,
9700 Brønderslev

Villa på 166 etagemeter på god beliggenhed

Denne villa er beliggende på Smalbyvej 59 i Brønderslev. En skøn beliggenhed centralt i byen i en tryg gade med mange børnefamilier. Du har både skole og børnehave tæt på, og det samme med indkøbsmuligheder og svømmehal. Fra boligen har du nemt til motorvejen, der leder dig til Aalborg på under 30 minutter.

Her er tale om en gulstensvilla i to plan med stueplan og kælder. Hvert plan er på 83 kvadratmeter og du får her en god planløsning med badeværelse på hvert plan, en sydvendt stue/udestue og mange gode rum.

Stueplan består samlet set af entré, køkken, badeværelse, to værelser og stue og udestue.

I kælderen har du et stort vaskerum, tre disponible rum samt badeværelse. Her er mulighed for, at indrette teenage-afdeling hvor der er eget bad, toilet og direkte udgang. 

Du kommer først ind i entréen, der fungerer som vindfang. Videre fremme i gangen kan du på din venstre hånd gå ud i villaens køkken. Køkkenet er lyst, veludnyttet og godt indrettet med en hyggelig spiseplads.

Villaens stue har en god størrelse og et godt lysindfald fra syd og øst. Fra stuen har du udgang til en udestue, hvorfra du kan gå videre ud i haven.

Til slut har du i stueplan to værelser samt et badeværelse med gulvvarme og lyse klinker.

Bevæger du dig ned i kælderen kan du fra gangen tilgå alle rum i denne etage. I det store vaskerum har du god plads, og kælderen byder endvidere på tre disponible rum samt badeværelse med brus.

Udenfor har du en meget charmerende have med fine bede, frugttræer mm. Et dejligt sted at opholde sig med mange hyggelige kroge og detaljer.

Søger du en velbeliggende villa i Brønderslev, så tag endelig et kig på denne bolig på Smalbyvej 59.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud