Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 13:20 - 13:40

Prinsessegade 29, st. th,
9400 Nørresundby

Lys og velindrettet lejlighed med altan

Lejligheden i Prinsessegade 29, st. th., er beliggende i en rolig gade i Nørresundby. Her bor du i gå- og cykelafstand til Aalborg centrum, havnefronten og meget mere. Den nærliggende Stigsborg Brygge er et område i rivende udvikling, hvor der blandt andet opføres ny skole, anlægges strand. Beliggenheden er ligeledes god i forhold til nem adgang til indkøb, daginstitutioner og offentlig transport.

Ejendommen fremstår i god stand, da facaden er renoveret, og der er lagt nyt tag i 2013. Det er desuden tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Lejligheden er velholdt og indeholder entré, køkken, stue, badeværelse, to værelser samt altan. Hertil får du eget kælderrum på 4 kvm, og der er ligeledes fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Fra entreen kan du vælge at fortsætte ind i det lyse og indbydende køkken fra 2011. Rummet og godt udnyttet med under- og overskabe. Hertil får du gaskomfur, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. 

Lejligheden tilbyder også en dejlig stue med god plads til både spise- og sofaarrangement. Her er et usædvanligt godt lysindfald pga. vinduet samt glasdøren, som fører dig ud på en hyggelig altan.

Badeværelset har en god indretning med bruser inderst i rummet samt hvidt inventar og toilet. Til sidst giver boligen adgang til to gode værelser. Her får du uden tvivl en lys og velindrettet lejlighed.

Drømmer du om at bo på en tilbagetrukket placering, men stadig være tæt på byen og fjorden? Så er denne dejlige lejlighed i Prinsessegade måske noget for dig. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontantpris 1.295.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud