Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 11:50 - 12:20

Vodskovvej 55A,
9310 Vodskov

Nyrenoveret villa på unik beliggenhed

Villaen på Vodskovvej 55A har en fantastisk beliggenhed i hjertet af Vodskov. På samme tid ligger boligen tilbagetrukket fra vejen, så du bor helt privat og ugeneret. Beliggenheden udmærker sig også ved, at du er i gåafstand til gode indkøbsmuligheder, skole, børnehaver og offentlig transport. Placeringen er desuden tæt ved naturskønne Hammer Bakker samt motorvejen med hurtig adgang til f.eks. Aalborg.

Denne bolig er flot renoveret fra 2020-2021. Her er bl.a. indsat nyt HTH-køkken og skiftet størstedelen af vinduer og døre. Derudover er der flere steder lagt nye gulve og opsat nye lofter. En spændende bolig med mange muligheder for f.eks. børnefamilien. 

Stueplan byder samlet set på entré, WC, bryggers samt køkkenalrum og stue i åben forbindelse. Sidstnævnte fungerer som et dejligt opholdsrum med stort, sydvendt vinduesparti med kig til det hyggelige terrassemiljø. Tilbage i selve boligen er der rig mulighed for kulinarisk udfoldelse i det topmoderne køkken. Der er god opbevaringsplads og alt det nødvendige i hårde hvidevarer og mere til. Du får bl.a. køkkenø med eksklusiv Quooker samt intelligent emhætte, som starter automatisk. Stuen er udstyret med pejs, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

Milano trappen fører dig videre op på 1. sal, hvor du finder depotrum, fire værelser og stort, renoveret badeværelse. På badeværelset har du adgang til bruseniche, badekar, væghængt toilet og rummeligt inventar. Fra de to værelser på denne etage er der desuden dør ud til den sydvendte altan.

Villaen byder også på en hyggelig 2. sal, som består af stue og et værelse. Denne afdeling kan med fordel bruges til teenageren. Derudover er det værd at fremhæve, at der er fuld krybekælder under huset med støbt gulv.

Udenfor skuffer stedet bestemt heller ikke. Der er mulighed for at opholde sig ugeneret på den hyggelige grund, hvor det er muligt at køre en elport for, så børn og husdyr trygt kan færdes i gårdhaven. Udenfor er der også garage med adgang til et kontor, sidstnævnte med varme og el.

Ønsker du en indflytningsklar villa med mange gode kvadratmeter inde såvel som ude, så tag endelig et kig på denne spændende villa.

Kontantpris 2.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud