Solgt
Læs mere

Øster Strandvej 35,
9400 Nørresundby

Villa tæt på fjorden og Stigsborg Brygge

Villaen på Øster Strandvej 35 ligger i nær placering ved Stigsborg Brygge, som er et område i stor udvikling. Der bliver bygget ny skole, der står klar i 2023, ligesom der anlægges ny strand. Du har via cykelstien ind over bryggen nemt og hurtigt ind til Aalborg Centrum. Der er mange indkøbsmuligheder tæt på, ligesom motorvejstilkørsel i begge retninger er let tilgængelig. Sidst men ikke mindst bor du særdeles tæt på fjorden og mod syd har du ikke naboer, men græssende køer på det åbne jordstykke bag ved huset.

Her er tale om en veludnyttet villa med en moderne planløsning med køkkenalrum og stue ud i ét. Der er ikke spildplads i huset og kvadratmeterne er godt udnyttet. Her får du tre værelser, to badeværelser samt et godt bryggers og det føromtalte køkkenalrum/stue. Der er gulvvarme på begge badeværelser.

Generelt fremstår villaen i original men velholdt stand. Du har derfor her muligheden for at sætte dit eget præg eller flytte ind i de eksisterende rammer, alt efter behov.

Du kan enten vælge at gå ind i huset gennem bryggerset eller entréen. Vælger du sidstnævnte, har du på din venstre hånd det ene af de i alt to badeværelser. Modsat finder du et værelse med direkte udgang til både garage og terrasse.

Videre inde i stue og køkkenalrum er der tale om et dejligt stort rum med masser af lys. Her er god plads til både spisebord og sofaafdeling. Mod syd har du et stort vinduesparti mod terrassedør ud mod haven. Vinduerne her er skiftet løbende.

Villaens køkken er et gedigent køkken med fyrretræslåger og god skabsplads.

Husets bryggers finder du ud for køkkenet. Et godt og praktisk rum med vaskemaskine og tørretumbler.

Til sidst rummer villaen to værelser og endnu et badeværelse.

Til boligen hører en god, stor garage/værksted. Ejendommen er godkendt til selvstændigt erhverv, så her har du muligheden for at kombinere privatadresse med erhverv eller som erhverv alene. Fra det ene værelse er der so, nævnt direkte adgang til garagen. Kontakt os evt. for at høre nærmere om mulighederne.

Vi præsenterer hermed denne fine villa på Øster Strandvej 35 i Nørresundby. Tag endelig et nærmere kig og tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere eller få en fremvisning.