Voerbjergvej 15,
9400 Nørresundby

Solid murermestervilla på central beliggenhed

På en skøn og central placering i Nørresundby-bydelen Lindholm finder du denne renoverede og solide murermestervilla. Her bor du rigtigt godt i forhold til indkøb, skole og børnehave og offentlig transport i form af både bus og tog. Du har særdeles nemt til Aalborg centrum og Aalborg Lufthavn, og der er grønne områder tæt på ved Lindholm Strandpark samt Lindholm Å.

Der er tale om et klassisk og veludnyttet byhus, som fremstår fuldstændigt indflytningsklart med mange gode detaljer og gennemført stil med sans for detaljen. Tag og vinduer er fra ca. 2012-2014, og køkkenet er fra samme periode. I 2016 er der sat nye flotte grebsfri fronter i køkkenet samt udskiftet hvidevarerne. Her er desuden helt ny hoveddør, dobbelt terrassedør samt dør ind til garagen fra 2020. Der er gulvvarme i køkken, badeværelse og stue.

Huset indeholder i stueplan entré, badeværelse, køkkenalrum og stue. Her er et flot gråt polyurethangulv fra 2018, som er gennemgående i hele stueplan. I 2019 er alle indvendige vægge i stueplan renoverede med nyt puds og maling. Desuden er flere rum i huset helt nymalede – inklusiv køkken og stue, værelserne ovenpå (med undtagelse af soveværelset) samt på førstesalens repos.

Når du kommer ind i entréen har du på højre hånd det lækre badeværelse, der er moderniseret i 2019. Her er bruseniche med glasvæg, flot hvid vask samt vaskemaskine og tørretumbler.

Videre inde i huset kommer du til køkkenet, der bestemt heller ikke skuffer forventningerne. Her får du et rigtigt lækkert og velfungerende køkken med bl.a. stor køkkenø, kvalitetshvidevarer og spots i loftet.

I åben forbindelse med køkkenet har du stuen, der byder på et godt lysindfald og god plads til både spise- og sofaafdeling.

På førstesalen har du repos og tre værelser. Her er smukt egetræsparket og loft til kip, der giver en fantastisk rumfornemmelse. Især det store soveværelse skal fremhæves, hvor du også har god plads til garderoben.

Udenfor har du flere gode terrasser samt garage, der er renoveret i 2018 inkl. el-port.

Søger du utrolig velholdt og indflytningsklar murermestervilla på en rigtig god beliggenhed i Nørresundby, så kan vi absolut kun anbefale et nærmere kig på huset på Voerbjergvej 15.

Kontantpris 2.145.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud