Guldstjernevej 1,
9380 Vestbjerg

Centralt beliggende villa med køkkenalrum

Villaen på Guldstjernevej 1 ligger centralt i Vestbjerg. Her bor du tæt på alle byens tilbud såsom skole, børnehaver og gode indkøbsmuligheder. Der er stisystemer rundt i byen så det er sikkert og nemt at færdes på cykel eller gåben. Byen ligger desuden attraktivt i forhold til nem adgang til motorvejen og ikke mindst det fantastiske naturområde Hammer Bakker ganske tæt ved.

Her får du en skøn villa med en god planløsning. Blandt andet er her åbent køkkenalrum, tre værelser, badeværelse og gæstetoilet. Foruden de 175 kvadratmeter bolig, er der en god kælder på 54 kvadratmeter under huset. Her har du masser af anvendelsesmuligheder såsom gildesal, multirum, kontor eller lignende, alt efter behov og hvor man er i livet med små eller store børn.

Husets vinduer er delvist udskiftede i 2017 og både køkken og bad er fra omkring år 2008. Der er en fin rød tråd i boligens stil og udtryk, nogle gode regulære rum og ikke mindst en skøn overdækket terrasse vinranker og masser af stemning.

Velkommen indenfor i boligens entré, hvor du har god plads til at hænge overtøjet. På din venstre hånd finder du gæstetoilettet og længere fremme det store badeværelse med både spa og bruser, ligesom her er gulvvarme.

I denne del af huset har du desuden to af de i alt tre værelser. Her er der faste skabe samt udgang til haven fra det ene af værelserne.

Husets køkkenalrum og stue udgør boligens hjerte og samlingspunkt. Det flotte mørke køkken har fine greb i valnøddetræ og masser af opbevarings- og bordplads. Der er gulvvarme i køkkenalrummet og de lyse klinker og spotsene i loftet er gode detaljer.

Fra køkkenalrummet kan du tilgå henholdsvis bryggers og stue samt husets tredje og sidste værelse.

Kælderen har du adgang til fra stuen. Hernede finder du to disponible rum, som nævnt med masser af anvendelsesmuligheder.

Den dejlige have vender mod syd, og grunden byder blandt andet på en god bred indkørsel, fin forhave og den føromtalte terrasse, der virkelig skal opleves.

Velkommen på Guldstjernevej 1 i Vestbjerg. Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i denne dejlige villa.

Kontantpris 2.575.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud