Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 10:45 - 11:15

Sulsted Engvej 10,
9381 Sulsted

Murermestervilla tæt på skole og børnehave

Denne fine villa er beliggende i den sydlige ende af Sulsted på Sulsted Engvej 10. Beliggenheden er særdeles god i forhold til meget kort afstand til både børnehave og skole. I byen finder du ligeledes sportsplads og idrætsforening og Dagli’Brugs, der holder åbent alle ugens dage. Aalborg kan nås på blot 20 minutter, så du har nemt til storbyen og alle dens tilbud.

Omkring år 2004 blev villaen renoveret med bl.a. nyt tag og nyt køkken og bad. Vinduerne i huset er desuden løbende skiftet.

Huset opvarmes via Naturgas, og der er mulighed for tilkobling til fjernvarme fra Aalborg Forsyning.

Villaen er i tre plan bestående af stueplan, førstesal og kælder. I stueplan har du entré, badeværelse, køkken og stue. Førstesalen rummer tre værelser, og kælderen byder på fire disponible rum samt et vaskerum.

Fra entréen har du på din venstre hånd adgang til badeværelset med lyse klinker. Der er gulvvarme i denne del af huset, dvs. på badeværelset, i for- og mellemgang samt i køkkenet.

I villaens stue har du god plads omkring dig og et dejligt lysindfald. Herfra kan du bevæge dig ud på den dejlige terrasse der er sydvendt og med sol hele dagen. Herfra har du desuden en dejlig udsigt ud over markerne.

Videre ude i køkkenet har du godt med bord- og skabsplads. Spotsene i loftet er en god detalje, og køkkenet er et skønt sted at opholde sig.

Oppe på førstesalen finder du tre gode værelser med mange indretningsmuligheder.

Til sidst har du i kælderen gode faciliteter såsom et stort vaskerum og mange anvendelsesmuligheder i de disponible rum.

Udenfor har du en dejlig sydvendt have med stor græsplæne. Bilen kan parkeres i carporten, hvor du også finder et integreret redskabsrum.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i denne fine villa på Sulsted Engvej 10.

Kontantpris 1.345.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud