Solgt
Læs mere

Stormgade 19, 1. th,
9000 Aalborg

Attraktiv lejlighed fra 2019 med sydvendt altan

Lejligheden i Stormgade 19, 1. TH., er beliggende centralt i den rolige ende af Aalborg. Her befinder du dig blot få minutter til havnefronten, samt det naturskønne område ved Østre Anlæg. Hele ejendommen fremstår nyopført og blev færdigmeldt i 2020, hvor I her kan se frem til at moderne og indflytningsklar kvalitetslejlighed.

Fra lejligheden befinder du dig desuden i gåafstand til indkøb, grønne områder, offentlig transport og fritidsaktiviteter. Endvidere vil du på blot 15 minutters gang befinde dig midt i Aalborg pulserende byliv. Du befinder dig desuden blot få minutter kørsel fra motorvejstilkørslen i både nord- og sydgående retning.

Lejligheden byder på 87 veludnyttede kvadratmeter som fordeler sig over et stort åbent køkkenalrum og stue, 2 værelser og et badeværelse. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Du træder indenfor i den åbne entré, hvor du her har plads til både overtøjet og sko. Herfra har du åben forbindelse til det åbne opholdsrum med stue og køkken. Svane-køkkenet fra 2019 fremstår særdeles moderne med hvide grebsfrie elementer, integreret opvaskemaskine, køle- og fryseskab, samt en mørk bordplade for der skaber en god kontrast til de hvide elementer.

I stuen får du masser af lys fra de store gulv-til-loft vinduer, herfra har du desuden udgang til den solrige sydvendte altan.

Tilbage i entreen har du desuden adgang til det store soveværelse med to store skabe, samt det gode lyse badeværelse med separat muret bruseniche og vaskesøjle. Slutteligt har du fra opholdsrummet adgang til lejlighedens andet værelse der fungerer ideelt som walk-in, kontor eller børneværelse.

Ejendommen fremstår nyopført med fokus på kvalitet, hvilket betyder at du kan se frem til elevator, cykel- og parkeringskælder, samt minimale udgifter til vedligehold.