Solgt
Læs mere

Seiferts Alle 26,
9260 Gistrup

Villa fra 2018 med fantastisk planløsning

På Seiferts Allé 26 finder du denne gennemførte og lækre villa. Placeringen på den rolige villavej er optimal for blandt andet børnefamilien, og her bor du på mange måder på en attraktiv beliggenhed. Blandt andet har du nemt til indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport. Både Aalborg Universitet, Gigantium og det nye supersygehus har du også tæt på, ligesom du bor med nem adgang til motorvejen i begge retninger. Området byder desuden på skøn natur i Gug Alper og Lundby Krat.

Villaen er opført i 2018 og tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af en moderne villa, herunder både genvex-anlæg, centralstøvsuger og gulvvarme overalt. Ligeledes er hele huset udstyret med troldtektlofter for optimal akustik i rummene. Hertil får du en fantastisk planløsning med hhv. forældre- og børneafdeling, køkkenalrum, viktualierum og meget mere. Alt inventar i huset er fra HTH.

Samlet set rummer boligen fire værelser, to badeværelser, entré, bryggers, køkkenalrum og stue. Til villaen hører desuden en god garage, der er opført i samme flotte stil som selve villaen.

Velkommen indenfor i villaens entré, hvor du på din højre hånd kan gå videre ind i det rummelige bryggers med masser af bord- og skabsplads. Her har du ligeledes vaskemaskine og tørretumbler.

Videre fremme i denne del af huset har du værelsesafdelingen med tre gode værelser og et badeværelse.

Køkkenalrummet udgør virkelig boligens hjerte. Det strømlinede og grebsfrie køkken passer perfekt i de moderne rammer, her er fejebakke til centralstøvsugeren for nem rengøring, ligesom det er en god detalje, at der er udgang til terrasse og have både fra alrummet og fra stuen. Ud for køkkenet finder du et praktisk viktualierum.

Der er åben forbindelse mellem alrummet og stuen, og her har du god plads til at indrette dig.

Villaens forældreafdeling med walk-in og badeværelse tilgår du fra køkkenalrummet. På det flotte badeværelse er der dobbelt bruser, og det rummelige walk-in closet tilbyder god opbevaringsplads.

I den sydvendte have er der god plads til leg og boldspil, og her er drivhus og ikke mindst en stor og skøn terrasse.

Vi byder velkommen i denne lækre og meget velbeliggende villa på Seiferts Allé 26.