Lundtoften 6, Kaas
9490 Pandrup

Velholdt villa i to plan

Villaen på Lundtoften 6 i Kaas ligger centralt i Kaas, hvor du har alt det nødvendige til dagligdagen. Placeringen er rigtig god i forhold til både indkøb og bus, ligesom huset ligger godt i forhold til den nye skole, der efter planen står klar i 2023. Byen har både slagter og Spar-købmand, og den ligger dejligt centralt i forhold til både Blokhus og Aabybro. Skal du til Aalborg, er transporttiden blot 30 minutter i bus eller bil.

Den fine villa fremstår meget velholdt med rigtigt mange gode kvaliteter. Villaen er i to plan og den flotte vandskurede facade er senest malet i 2020. Størstedelen af husets vinduer er desuden skiftet i 2019.

I stueplan giver boligen adgang til entré, stue og køkken i delvis åben forbindelse, bryggers og badeværelse. Hertil kommer garage, skur og værksted og ikke mindst en skøn overdækket terrasse.

Førstesalen rummer et stort repos, tre gode værelser samt en hems.

Du kan vælge at gå ind i huset gennem entréen eller husets bryggers, som du har direkte adgang til fra garagen med el-port.

I bryggerset har du god skabsplads og adgang til husets badeværelse. Her er der tale om et skønt rum med gulvvarme, hvidt badmøbel og håndklædevarmer.

Tilbage i bryggerset kan du også fortsætte ud på den fantastiske overdækkede terrasse, hvor du virkelig har et dejligt miljø og kan opholde dig ugeneret.

Videre inde i huset kommer du ind i det åbne køkken. Både her såvel som videre ind i stuen er der gulvvarme i det rustikke klinkegulv. Rummet har et dejligt lysindfald fra syd og der er god sammenhæng mellem stue og køkken.

Oppe på førstesalen får du ligeledes nogle lyse og gode kvadratmeter med mange anvendelsesmuligheder.

Haven til huset er overskuelig og nem at holde. Bagerst i haven har du endnu en dejlig terrasse, ligesom den store græsplæne tilbyder god plads til boldspil og leg.

Vi byder velkommen i denne fine og velbeliggende villa på Lundtoften 6.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud