Solgt
Læs mere

Kongensgade 38A, 2. th,
9400 Nørresundby

Lys 2-værelses på skøn beliggenhed

Lejligheden i Kongensgade 38A 2.th har en skøn og central beliggenhed i Nørresundby. Du bor i rolige omgivelser nær Limfjorden, men også i gåafstand til byen - og ikke mindst Aalborg centrum. Der er heller ikke langt til Stigsborg Brygge, som er et spændende område i rivende udvikling med opførelse af ny skole, nye grønne områder mm. Alle dagligdagens nødvendigheder er inden for kort rækkevidde

Lejligheden er en del af den smukke ejendom Enggaarden, der præsenterer sig godt med den hvide facade og de klassiske linjer.

Samlet set indeholder den lyse lejlighed entré, stue, soveværelse, badeværelse og køkken. Her får du fine detaljer såsom plankegulve og vestvendte vinduer i stuen, så du har et dejligt eftermiddags- og aftenlys, der strømmer ind i lejligheden.

I entréen kan du hænge overtøjet og bevæge dig videre ind i den rummelige stue. Her er god plads til både spisebord og sofaafdeling.

I soveværelset har du ligeledes fint med plads og et praktisk skab med plads til garderoben. Lejlighedens køkken er godt udnyttet og byder på hvide fronter med stålgreb og grå bordplade.

Også badeværelset fremstår lyst og venligt. Det samme lyse vinylgulv som i køkkenet går igen på badeværelset, og giver en god sammenhæng mellem rummene med ro til øjet. På badeværelset har du bruseniche og et pænt hvidt badmøbel.

Udenfor finder ud en dejlig gårdhave med græsplæne og flere steder, hvor man kan slå sig ned og nyde solen. Der hører desuden både kælderrum og cykelskur til lejligheden.

Er du på jagt efter en dejlig lejlighed på en central placering, så bør du bestemt tage et nærmere kig på lejligheden på Kongensgade 38A 2.th i Nørresundby.