Solgt
Læs mere

Stationsvej 79, Biersted
9440 Aabybro

Velbeliggende gulstensvilla med stor sydvendt terrasse

På Stationsvej 79 bor du centralt i Biersted med nem adgang til blandt andet skole, daginstitutioner, hal og indkøb. I Biersted er der et godt sammenhold borgerne imellem med et særdeles rigt foreningsliv. Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn.

Villaen er løbende vedligeholdt og rummer samlet set en entré, gæstetoilet, stue og spisestue, køkken, bryggers, badeværelse og tre værelser. Huset er hulmursisoleret i 2018 og vinduerne er skiftet i 2019.

Der er indgang til huset enten gennem entréen eller bryggerset. Fra sidstnævnte kan du fortsætte direkte ud i køkkenet. Her får du et lyst og dejligt køkken fra Invita, der er valgt i et tidløst design.

Fra køkkenet kan du fortsætte videre til husets værelsesafdeling med de tre gode værelser samt et stort badeværelse med både brus og badekar.

Videre rundt i huset har du spisestue og stue. Begge rum har et godt lysindfald fra syd. I den store stue har du god plads omkring dig, ligesom du har udgang til den delvist overdækkede terrasse. Et virkeligt skønt sted at opholde sig, med sol hele dagen igennem.

Til sidst har du husets gæstetoilet i forbindelse med entréen.

Til villaen hører en garage og du får en stor og nem have, der vender mod syd.

Er du på jagt efter en villa på en god placering i Biersted, så tag endelig et nærmere kig her.