Ladefogedvej 4,
9700 Brønderslev

Rummelig villa fra 2006 med integreret garage

Villaen på Ladefogedvej 4 i Brønderslev ligger i et stille, lukket kvarter tæt på indkøb, skole, motorvejen og ikke mindst byens centrum. Foran huset har du et dejligt grønt område til fri afbenyttelse, der vedligeholdes af kommunen. Det perfekte sted til fodbold, rundbold mv. 

Denne velbyggede villa er opført i 2006 og udgør hele 227 kvm. Der er gulvvarme i hele stueetagen, som består af bryggers, køkkenalrum, stue, tre værelser og badeværelse. Her er desuden integreret garage med direkte indgang til bryggerset. Garagen har en god størrelse med plads til bil, værksted, og der er klargjort til en ladestation til elbil.

Det store køkkenalrum udgør et fantastisk opholdsrum. Køkkenet fungerer som et skønt samtalekøkken med god opbevaringsplads og kig ud over det store alrum. Herfra har du udgang til to terrasser på hver sin side af huset, hvilket giver et godt, gennemgående lysindfald.

Bevæger du dig videre op på 1. sal, kommer du til repos, endnu en stue, to værelser samt badeværelse med både bruseniche og spabad. Husets gode indretning med badeværelse på begge plan giver mange muligheder for f.eks. særskilt teenageafdeling, og boligen er desuden godkendt som dagplejer.

Udenfor kan du nyde en velanlagt have med fokus på et minimum af vedligeholdelse. Der er skønt terrassemiljø i både for- og baghave. Derudover egner haven sig perfekt til børneleg pga. den store græsplæne.

Her får du en familievenlig bolig med et hav af muligheder inde såvel som ude. Huset fremstår lige klar til indflytning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Kontantpris 1.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud