Solgt
Læs mere

Søndermarken 12,
9430 Vadum

Renoveret familievilla tæt på skole og idrætshal

På Søndermarken 12 i Vadum finder du en flot renoveret villa. Her bor du få hundrede meter fra byens skole, idrætshal og svømmehal. Vadum tilbyder noget for hele familien, og her er grønne områder, der egner sig perfekt til en gå- eller løbetur samt gode indkøbsmuligheder. Derudover bor du tæt på Aalborg Lufthavn og har kun ca. 15 minutters kørsel til Aalborg midtby.

Villaen fremstår yderst indbydende, allerede når du parkerer i indkørslen, og der er desuden separatkloakeret. Hele boligen er renoveret indvendigt i 2017 og byder på 165 kvm med centralstøvsuger og gulvvarme i hele stueetagen. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og gode løsninger.

En familievenlig villa, der i stueplan består af bryggers, stort køkkenalrum, stue, badeværelse, gæstetoilet samt tre værelser og walk-in-closet. Du bliver først budt velkommen i det veludnyttede bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads. Herfra kan du fortsætte direkte ind i det store køkkenalrum.

Det moderne kvalitetskøkken fra Rotpunkt er indsat i 2017 sammen med de gennemgående Wicanders akustikgulve. Køkkenet byder også på alt det nødvendige i hårde hvidevarer og mere til. Her er amerikanerkøleskab, quooker, indbygget ovn og integreret opvaskemaskine. Samtidig er der et fantastisk lys - både fra de indbyggede spots, men bestemt også fra de store vinduespartier.

I åben forbindelse til køkkenalrummet, finder du den hyggelige stue med træpilleovn og udgang til en overdækket terrasse fra 2018. Endnu en gennemtænkt detalje, som gør boligen til et velfungerende hjem.

Badeværelse og gæstetoilet er moderniseret i 2017 med bl.a. nyt toilet og inventar. Samme år er det store hjørnespabad indsat. Til sidst består boligen i stueplan af tre gode værelser og lækkert walk-in. Fortsætter du videre ned i kælderen har du et særdeles stort disponibelt rum med mange indretningsmuligheder. Kælderen er kendetegnet ved at være tør og varm. 

Haven er nem at vedligeholde og byder hovedsageligt på græsplæne og terrassemiljø. Her finder du også et muret, isoleret skur fra 2018 samt en bred indkørsel med plads til to biler.

Søger du en familievenlig villa på en god placering i Vadum, så tag endelig et kig her.