Kærvang 1, st. tv,
9000 Aalborg

Attraktiv andelsbolig med herskabeligt præg

Andelsboligen på Kærvang 1, st.tv. har en skøn beliggenhed i Aalborg. Der er kort afstand til indkøb, offentlig transport, havnefronten, Nordkraft og ikke mindst Aalborg centrum. Alle herlighederne er i gåafstand fra boligen.

Du bliver en del af en god og sund andelsforening med styr på tingene og god økonomi. Blandt andet blev der sat nye lydisolerede vinduer i ejendommen for fem år siden, ligesom køkkenet er skiftet i samme periode. Her blev der også lagt nyt gulv i køkken og gang, og der blev lavet nyt el i køkkenet.

Boligen består samlet set af entré, badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Her er virkelig tale om en charmerende lejlighed med masser af sjæl og et herskabeligt præg takket være blandt andet den gode loftshøjde og de fine plankegulve.

Du kommer først ind i entréen, hvor der er plads til at hænge overtøjet og desuden har du ekstra skabsplads i skabet til venstre. Videre fremme til højre finder du boligens badeværelse og køkken. Badeværelset må siges at være tidløst og veludnyttet. Også i køkkenet er pladsen udnyttet optimalt med god skabsplads og fine detaljer såsom metrofliser og neutrale materialer og farver.

Andelsboligens stue har en rigtig god størrelse. Her er stuk i loftet og de fine dannebrogsvinduer er med til at give et klassisk udtryk.

I soveværelset er der ligeledes tale om et dejligt rum med god plads.

I den skønne fælles gårdhave er der masser af faciliteter for både store og små i form af blandt andet legeplads, grill til fri afbenyttelse, træningsudstyr mm. Det fine orangeri kan bookes gratis og er et fantastisk sted at afholde fødselsdage eller lignende.

Der hører både kælderrum og loftsrum til boligen, ligesom du også har privat cykelskur med plads til to cykler. Husdyr er ikke tilladt i ejendommen.

Tag endelig et nærmere kig på denne meget velbeliggende og fine andelsbolig på en god placering tæt på Aalborg midtby.

Kontantpris 695.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud