Haraldsgade 25,
9700 Brønderslev

Rummelig og unik villa på dobbeltgrund

Villaen på Haraldsgade 25 er beliggende på en rolig vej i Nordbyen i Brønderslev. En meget attraktiv beliggenhed tæt på blandt andet skole og sti hertil, gymnasium og idrætshal. Brønderslev tilbyder særdeles gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og offentlig transport i form af både tog og bus. Aalborg kan nås i bil på under 30 minutter.

Denne rummelige villa må siges at tilbyde masser af plads, inde såvel som ude. Villaen ligger på en stor dobbeltgrund på hele 1.777 kvadratmeter og den solide villa har gennemgået en stor transformation fra 2012 og frem. I 2016 er der lagt nyt tag på huset og indvendigt står det ligeledes klart, at der her er tale om et helt særligt hus, hvor kvalitetsniveauet i materialer og løsninger taler for sig selv.

Samlet set rummer boligen fire værelser, et badeværelse, gæstetoilet, bryggers, entré, køkkenalrum og stue. I kælderen til huset har du desuden to gode disponible rum.

Fra du træder ind i boligen vil du bemærke de gennemgående og eksklusive materialevalg. De store kvadratiske og lyse klinker er gennemgående videre ud i køkkenalrum og stue, her er akustiklofter, spots i loftet og masser af albuerum.

Rundt i huset har du bl.a. et smukt renoveret gæstetoilet med metrofliser og væghængt toilet, et køkken udover det sædvanlige med stor køkkenø, skjult emfang i loftet, masser af opbevaringsplads og ikke mindst lysindfald.

Planløsningen i villaen er utroligt velfungerende med særskilt værelsesafdeling med stort soveværelse og tre børneværelser. Badeværelset i denne del af huset står i original men velholdt stand.

I afdelingen ved køkkenalrummet finder du bryggers, gæstetoilet og gang ind mod den store stue. Overalt har du fornemmelsen af at være i en helt særlig bolig. Fra stuen har du udgang til en fantastisk og usædvanligt stor træterrasse, der vender mod syd.

Denne store villa på Haraldsgade 25 skal opleves med egne øjne. Tøv ikke med at kontakte os med henblik på en fremvisning.

Kontantpris 2.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud