Solgt
Læs mere

Elverhøjsvej 9,
9700 Brønderslev

Moderne familievilla for enden af blind vej

Den moderniserede villa på Elverhøjsvej 9 er beliggende på en rolig og børnevenlig placering for enden af en blind vej. Herfra bor du i gåafstand til indkøb og busstoppested, ligesom placeringen er rigtig god i forhold til nem og hurtig adgang til motorvejen. Aalborg kan nås på under 30 minutter i bil og der er gode togforbindelser til og fra byen.

Her får du en meget velholdt og dejlig villa, der fra 2016 og frem har gennemgået en omfattende renovering. Den tidligere garage er inddraget til bolig som en integreret del af resten af huset, så her får du ligeledes et hus med god plads. Villaen er i to plan og der er gulvvarme i hele underetagen. Udvendigt er gavle, sterne og udhæng skiftet til vedligeholdelsesfri Hardieplank. Desuden skal det nævnes, at der er lavet nye el-installationer i huset og at kloakken indenfor soklen er udskiftet.

I stueplan rummer boligen en entré, køkkenalrum, stue, badeværelse, mellemgang, kontor bryggers. På førstesalen finder du tre værelser hvoraf det ene er med adgang til walkin, repos og badeværelse.

Velkommen indenfor i den rummelige entré med trappe til førstesalen og adgang til et flot badeværelse. På din venstre hånd har du husets køkkenalrum med et lækkert køkken fra JKE Design fra 2017. Fra alrummet har du udgang til en østvendt terrasse med morgensol.

Længere fremme har du i denne del af huset en mellemgang, bryggers og kontor. I det store bryggers har du masser af plads til at klare de praktiske gøremål. Her er ligeledes gode detaljer såsom masser af skabsplads og hævet vaskemaskine og tørretumbler.

Modsat i stueplan har du en skøn stue med masser af lysindfald fra syd. Brændeovnen fra 2004 sikrer både varme og hygge, ligesom troldtektloftet sørger for god akustik. Ud for stuen har du en dejlig træterrasse.

På førstesalen skuffes de høje forventninger på ingen måde. Alle tre værelser på denne etage har en god størrelse, og i det rummelige walk-in er der god plads til garderoben. Fra soveværelset har du desuden udgang til en sydvendt altan. Badeværelset heroppe er udført i samme gennemførte stil som resten af huset.

I den store have er der masser af plads til børnenes leg og til huset hører også en garage med carport.

Tag endelig et nærmere kig på denne gennemførte og meget velbeliggende villa på Elverhøjsvej 9.