Solgt
Læs mere

Viktoriagade 8,
9400 Nørresundby

Rummelig bolig på skøn placering i Nørresundby

Den rummelige bolig på Viktoriagade 8 ligger på en skøn, lukket vej i Nørresundby. Herfra har du kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole, offentlig transport, motorvejen og Stigsborg Brygge. Derudover skal det nævnes, der blot er ca. 1 km til Nørresundby centrum og 2 km til Aalborg. Boligen må siges at have en både central og rolig beliggenhed i Nørresundby.

Her er tale om en spændende bolig med en rigtig god loftshøjde, hvor du får mange kvadratmeter for pengene. Foruden de 150 kvm, får du en fin 2. sal samt kælderetage, og du kan desuden sætte dit eget præg herpå.

Boligen giver et hav af anvendelsesmuligheder. I dag udnyttes de mange kvadratmeter til to særskilte boliger. En lejlighed i stueplan og en lejlighed, der strækker sig fra 1. - til 2. sal. Udlejning er derfor muligt, ligesom du kan anvende boligen til enten ét samlet hjem eller tofamiliehus. Det afhænger udelukkende af dine behov og ønsker. 

I stueplan består boligen i dag af entré, fordelingsgang, køkken, badeværelse, et værelse samt stor stue.

Bevæger vi os videre op på 1. sal, kommer vi til endnu et køkken og to stuer. Herfra kan du fortsætter direkte til 2. sal, hvor der er indrettet badeværelse og to disponible rum i fuld boligstandard.

Til boligen hører også en særdeles fin kælder bestående af bryggers, badeværelse og tre disponible rum. 

Udenfor har du dobbelt carport, et særdeles fint værksted, nem forhave og en ugeneret baghave, som er flot anlagt. Haven byder både på stor flisebelagt terrasse, havepavillon, drivhus samt nydelige træer og buske til at skabe et hyggeligt udemiljø. Faktisk er haven anlagt med fokus på hele dagen at kunne nyde solen på en af de gode terrasser, og det er tydeligt, at haven er passet og plejet.

Her får du en velbeliggende bolig i Nørresundby med rigtig mange kvadratmeter for pengene.