St Blichersgade 26E,
9700 Brønderslev

Velholdt andelsbolig med skønt udemiljø

Denne velholdte andelsbolig på St Blichersgade 26E er beliggende i det attraktive Brønderslev. Byen byder på masser af liv med gågade, bredt udvalg af dagligvarebutikker, mange fritidsaktiviteter, skoler og gymnasium.

Boligen strækker sig over to etager og beliggende centralt i den sydøstlige del af Brønderslev i gåafstand til indkøb, fitness, skole og stationen, som tager dig med tog til Aalborg på blot 20 minutter.

Stueplan består af entré og badeværelse med gulvvarme samt køkken, to stuer og depotrum. Her er tale om en dejlig åben planløsning mellem de to stuer og køkken. Sidstnævnte er valgt i et lyst og klassisk design. Fra begge stuer har du tilmed udgang til en terrasse. 

Badeværelset har en god størrelse med både toilet, hvidt inventar, vaskemaskine og bruseniche. Til sidst er der et godt depotrum til opbevaring, inden du kan fortsætte via trappen op til øverste etage.

På 1. sal har du repos og to værelser. En flot detalje er de fritlagte bjælker med loft til kip. Her er desuden to skunke til ekstra opbevaring. 

Udenfor har du en ugeneret have, uden for meget vedligeholdelse, to terrasser, fint redskabsrum og parkeringsplads. Der er helt sikkert tale om et dejligt udemiljø, hvor du kan nyde de rolige omgivelser.

Kontantpris 245.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud