Åbent hus med tilmelding
D.22/05 kl. 11:00 - 11:30

Døvlingvej 2,
9700 Brønderslev

Centralt beliggende murermestervilla i velholdt stand

Denne murermestervilla på Døvlingvej 2 ligger centralt i Brønderslev. Børnene kan cykle direkte via stisystem til Søndergades Skole uden at krydse trafikerede veje. Du er også i kort afstand til fodboldbane, indkøb, offentlig transport og byens attraktive handelsliv med et bredt udvalg af butikker.

Her får du en yderst velholdt bolig, der bl.a. er omfuget af tidligere ejer, så facaden fremstår flot. Villaen strækker sig samlet set over 198 etagemeter, inklusiv en god og anvendelig kælder i pæn stand.

Når du bevæger du dig rundt i boligen, er det tydeligt, at villaen er moderniseret med sans for at bevare den oprindelige stil. I stueplan har du adgang til entré, køkken og to stuer. 

Stuerne er adskilt af en dobbeltdør, hvilket giver et fantastisk, gennemgående lysindfald. De lyse fyrretræsgulve fungerer ligeledes som en flot detalje. Den ene stue er udstyret med brændeovn - og herfra kan du tilmed fortsætte direkte ud på en sydvendt terrasse med udsigt til haven.

Til sidst består stueetagen af et flot og klassisk køkken med fin opbevaringsplads og alt det nødvendige i hårde hvidevarer.

På 1. sal består boligen af repos, indbydende badeværelse, to gode værelser og depotrum. 

Videre ned i den nydelige kælder kommer du til gang, viktualierum, stort bryggers og to disponible rum. 

Udenfor kan du nyde en hyggelig og overskuelig baghave. På modsatte side af boligen finder du en god indkørsel og carport med redskabsrum i forlængelse. 

Vi byder velkommen i denne velbeliggende murermestervilla i Brønderslev.

Kontantpris 1.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud