Ny pris
Læs mere

Højens Alle 13,
9400 Nørresundby

Spændende villa på attraktiv placering

I et roligt og attraktivt kvarter i Nørresundby finder du denne dejlige villa på Højens Alle 13. Her bor du tæt ved grønne og rekreative områder såsom Lindholm Høje, Lindholm Kridtgrav og Strandparken. Herudover er der nemt til både indkøbsmuligheder, offentlig transport, skoler og daginstitutioner. Skal du i lufthavnen, har du kun fem minutters kørsel hertil.

Villaen er bygget i 1955 og er ombygget i 1979. Boligen byder på renoveret køkken og bad og en spændende planløsning med i alt tre værelser, to sammenhængende stuer med adgang til den ombyggede garage med gildesal og disponibelt rum. Huset er i to plan, og på førstesalen er der mulighed for at etablere endnu et værelse. I dag er den indrettet med ét værelse og en stue med et skønt kig ind mod Aalborg.

I denne bolig står det klart, at der er tale om nogle velholdte og indbydende rammer. Eksempelvis bydes du velkommen i den store entré med gulvvarme under de pæne grå klinker, og herfra har du adgang til de to af værelserne, badeværelse og spisestue.

Husets badeværelse er renoveret i 2007 med gulvvarme, væghængt toilet, stor bruseniche og spabad med varmelegemer. Videre rundt på værelserne er der gode indretningsmuligheder og det største af dem har en hel skabsvæg med god plads til garderoben.

Videre i køkken og spisestue er der delvist åbnet op mellem de to rum, hvilket giver en god sammenhæng. Husets køkken er fra Svane, og byder på godt med både bord- og skabsplads.

Slutteligt byder villaen på en kælder med et disponibelt rum og den føromtalte ombyggede garage, hvor der ligeledes er carport foran.

Søger du en velholdt villa på en god placering i Nørresundby, så tag endelig et kig her.

Kontantpris 1.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud