Åbent hus med tilmelding
D.09/10 kl. 12:25 - 12:55

Valmuevej 1,
9380 Vestbjerg

Rummelig villa med skøn have

Villaen på Valmuevej 1 er beliggende på en lukket vej i Vestbjerg. Denne beliggenhed er særdeles god i forhold til blandt andet skole og børnehave, der ligger ganske tæt på boligen. Vestbjerg er et populært valg for blandet andet børnefamilien grundet de naturskønne omgivelser, populær skole, gode indkøbsmuligheder og kort og nem adgang til motorvejen.

Der er tale om en solid villa, der opvarmes via fjernvarme. Herudover er boligen separatkloakeret og taget er blevet renset. De 168 kvadratmeter fordeler sig i en velfungerende planløsning med særskilt forældreafdeling med eget bad, ligesom det i denne bolig er muligt at etablere et åbent og stort køkkenalrum, såfremt dette står på ønskesedlen.

Samlet set får du tre værelser plus forældresoveværelset, i alt to badeværelser, bryggers, køkken og en rummelig vinkelstue. Huset er beliggende på en stor grund med en dejlig have med flere gode terrasser, drivhus og stor græsplæne med plads til børnenes leg.

Velkommen indenfor i villaens entré. Længere fremme har du til højre husets køkken, der er holdt i hvide skabselementer og bordplade i træ. I denne del af huset har du ligeledes den store vinkelstue med hyggelig brændeovn og udgang til terrassen.

Det ene af de i alt to badeværelser er ligeledes placeret ved entréen og der er tale om et velindrettet rum med både bruseniche og badekar.

Videre rundt i boligen har du bryggers med separat indgang, de fire værelser samt endnu et badeværelse, som er indrettet med bruseniche.

Søger du en solid og velindrettet villa i Vestbjerg med en stor og skøn have, så tag gerne et kig her.

Kontantpris 2.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud