Bakkelyvej 10B,
9380 Vestbjerg

Velbeliggende villa til renovering eller nedrivning

Villaen på Bakkelyvej 10B har en central placering i Vestbjerg, for enden af en lukket vej. Her bor du ganske tæt på det naturskønne område Hammer Bakker. Vestbjerg tilbyder gode stisystemer rundt i byen, så børnene kan færdes sikkert til skole. Herudover er der i Vestbjerg gode indkøbsmuligheder, idrætshal og et aktivt foreningsliv. Byen ligger godt i forhold til nem adgang til motorvej og kort afstand til Aalborg.

Denne villa er det oplagte valg til dig, der enten søger en villa til gennemgribende renovering eller er på jagt efter en velbeliggende byggegrund i byen. Prisen er afstemt efter dette. Villaen er i to plan plus en mindre kælder med ét disponibelt rum.

Stueplan indeholder to sammenhængende entréer, køkken, vinkelstue, badeværelse med badekar, og en gang, der leder dig til et disponibelt rum. På førstesalen har du to værelser.

Der hører overdækket terrasse, carport og skur til ejendommen. Grunden er på hele 953 kvadratmeter og byder således på god plads med en solrig og sydvendt have.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis denne villa på Bakkelyvej 10B har fanget din interesse.

Kontantpris 795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud