Solgt
Læs mere

Toftegade 25,
9870 Sindal

Indbydende villa med rummelig stue

På en skøn placering i Sindal finder du denne indbydende villa på Toftegade 25. Herfra har du særdeles nemt til både handlemuligheder, skole, børnehave og offentlig transport i form af både bus og tog. Med toget kan du komme til hhv. Hjørring eller Frederikshavn på kun ca. 10 minutter. Området byder desuden på dejlige naturområder, eksempelvis Slotved Skov vest for byen, hvor der er mountainbikeruter.

Her får du en dejlig villa, hvor der i 2017 er skiftet tag, udhæng og tagrender. Ydermere er husets badeværelse renoveret i 2014 i gode og tidløse materialer.

Boligen består af stueplan med entré, køkken, badeværelse, en rummelig stue og et værelse. Fra stuen med brændeovn er der udgang til en dejlig hævet terrasse.

Husets underetage består af vaskerum og i alt fire disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Bevæger du dig udenfor huset, er der i forhaven lagt vægt på så lidt vedligeholdelse som muligt med granitskærver overalt. I baghaven er der to terrasser foruden den hævede træterrasse ved stuen. Der hører garage til huset.

Vi byder velkommen i denne meget velplacerede og dejlige villa på Toftegade 25 i Sindal. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.