Thomas Olesen Løkkens Vej 4,
9200 Aalborg SV

Klassisk villa med fantastiske muligheder

På tilbagetrukket placering i Skalborg finder du denne smukke og arkitekttegnede villa på Thomas Olesen Løkkens Vej 4 i det populære digterkvarter. Fra adressen har du hele City Syd lige ved hånden, masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst offentlig transport, skoler og daginstitutioner. Hopper du på cyklen, kan du komme til eksempelvis Nytorv på under 20 min, og ligeledes bor du rigtigt godt i forhold til nem adgang til motorvejen.

Her er der tale om en spændende villa i tre plan, der i sin tid er opført i de bedste materialer og står med mange smukke detaljer. Huset er i original stand og står derfor til renovering. Så drømmer du om at renovere en ældre, gedigen og smuk villa på en skøn placering, er det måske nu, at du skal slå til.

Villaen har uden tvivl mange spændende muligheder og gode kvaliteter, eksempelvis er der rigtig gode muligheder for at opnå en fantastisk udsigt fra førstesalen mod syd, kælderen har en god højde, og der er god mulighed for at åbne op mellem rummene. Så er du håndværker eller en dygtig gør-det-selv mand/kvinde, så har denne villa helt klart et meget stort potentiale.

Stueplan indeholder entré, gæstetoilet, køkken, stue og spisestue. Førstesalen består af fire værelser og et badeværelse med badekar. Slutteligt har du den høje kælder med i alt fire disponible rum og integreret garage. Udenfor venter en dejlig have på en god størrelse.

Denne villa har uden tvivl et stort potentiale med fantastiske rammer for drømmeboligen, tilmed på en skøn og rolig placering, hvor du stadig har nemt til alt.

Tag endelig et nærmere kig her, og tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.

Kontantpris 1.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud