Ny pris
Læs mere

Søparken 57, Klokkerholm
9320 Hjallerup

Toplans villa i roligt kvarter

I et roligt villakvarter i Klokkerholm finder du denne velbeliggende villa på Søparken 57. Her bor du tæt på skov og sø i en skøn by med skole til og med 9. årgang, børnehave og populær Meny. Fra Klokkerholm er der nem adgang til motorvejen, og du har under 30 minutters kørsel til Aalborg.

Villaen er i to plan, og af forbedringer i boligen bør det nævnes, at vinduerne er skiftet i stueplan. Denne etage indeholder entré/gang, to værelser, badeværelse, bryggers samt køkken og stue i åben forbindelse. Selve køkkenet er fra JKE og her får du et lyst og dejligt samlingspunkt med god plads. Førstesalen rummer stue, to værelser og et badeværelse. Der er desuden udgang til en sydvendt altan fra stuen.

Boligen må sige at have en moderne og meget velfungerende planløsning med det åbne køkken/stue og badeværelse på begge plan. Til villaen hører en carport samt et anneks i forlængelse heraf med rigtigt mange anvendelsesmuligheder, eksempelvis træningsrum, orangeri, hjemmekontor eller lignende. Rummet er flot renoveret i 2007 med troldtektlofter, radiator og nye vinduer.

Udenfor venter en dejlig og sydvendt have med masser af plads til boldspil og leg. Der er desuden skønne terrasser, både ved stuen og mellem selve huset og carport/anneks.

Vi byder velkommen i denne velbeliggende og lyse villa på Søparken 57.

Kontantpris 1.095.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud