Ny pris
Læs mere

Vodskov Kirkevej 55,
9310 Vodskov

Spændende rækkehus ved byens skole og idrætshal

Rækkehuset på Vodskov Kirkevej 55 har en god beliggenhed for eksempelvis børnefamilien, der ønsker at bo tæt på skole, idrætshal, skov, daginstitutioner samt de mange indkøbsmuligheder og specialbutikker, som Vodskov tilbyder. Byen har også egen kro, flere pizzeriaer, gode busforbindelser og ikke mindst kort afstand til Nørresundby og Aalborg.

Boligen strækker sig over 150 kvm og er opført i sand murermesterstil. Der er mulighed for at sætte sit eget præg på boligen, alt efter dine behov og ønsker. Hertil medfølger også en hyggelig have, carport og skur. 

Tilbage i selve boligen kan du i stueetagen glæde dig til entré, gæstetoilet, køkken og tre stuer. Der er en god loftshøjde, parketgulve og stuerne udgør nogle fantastiske opholdsrum med mange indretningsmuligheder.

Fortsætter du op ad den smukke trappe til 1. sal, kommer du til repos, badeværelse og fire værelser. En god værelsesafdeling med en velfungerende planløsning.

Til sidst giver boligen adgang til en fin kælder med egen entré, endnu et badeværelse og tre disponible rum. Her er god plads til eksempelvis at indrette hobbyrum mv. 

Søger du en centralt beliggende bolig i murermesterstil, hvor der på samme tid er mulighed for at sætte dit eget præg, så tag endelig et kig her.

Kontantpris 1.775.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud