Østermarken 51,
9320 Hjallerup

Villa med fem værelser på børnevenlig placering

Villaen på Østermarken 51 er beliggende på en lukket vej på en eftertragtet placering i Hjallerup. Herfra er der nemlig kort afstand til skole via stisystem, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, ligesom du har nemt til både offentlig transport og rigtig gode indkøbsmuligheder. Desuden har du fra huset nem adgang til motorvejen, så Aalborg kun er ca. 20 minutters kørsel væk.

Med hele fem værelser egner denne villa sig rigtigt godt til eksempelvis den store familie. Der er løbende sket forbedringer i huset, eksempelvis af vinduerne, hvoraf dem mod syd og øst er fra 2022 og de andre er af nyere dato og er desuden professionelt malet i efteråret 2021. Dette gælder også gavle og udhæng.

Foruden de fem værelser byder boligen på to badeværelser, begge med gulvvarme, et rummeligt køkken, bryggers samt store stuer. Den ene stue mod nord er tilbygget til huset i 2005 er udført med loft til kip og gulvvarme. Et skønt rum med masser af plads og lys.

Husets køkken er tidløst med hvide låger, sort granitbordplade og har en rigtig god størrelse. Gulvet i såvel køkken som den sydvendte stue er i massiv ask.

De to badeværelser er ligesom resten af huset lyse og indbydende. Det ene badeværelse er med bruseniche, og det andet er med badekar samt håndklædevarmer og væghængt toilet.

Til villaen hører en stor carport med skur, ligesom der er endnu et skur i haven. Haven er et skønt sted at opholde sig med bl.a. et stort og flot bøgetræ, god indkørsel op mod carporten og hyggelige kroge.

Er du på jagt efter en villa med gode faciliteter for den store familie, så er villaen på Østermarken 51 et rigtigt godt bud på jeres nye hjem.

Kontantpris 1.965.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud