Ny pris
Åbent hus med tilmelding
D.09/10 kl. 13:45 - 14:15

Havremarken 4,
9310 Vodskov

Velbeliggende rødstensvilla med fantastisk stuemiljø

Villaen er beliggende på Havremarken 4 i Vodskov. Denne placering er optimal for dig, der ønsker at bo tæt på skole, skoven, daginstitutioner og de mange indkøbsmuligheder og specialbutikker, som Vodskov tilbyder. Byen har også Kultur & Idrætscenter, kro, flere pizzeriaer, gode busforbindelser og kort afstand til Aalborg.

Denne bolig har et boligareal på 146 kvm og har en god planløsning bestående af entré, bryggers, køkken, badeværelse, tre værelser og stort stuemiljø.

Stuen udgør et fantastisk opholdsrum med masser af plads til at samle familien. Omkring år 2004 er den yderste del af stuen bygget til, hvor der desuden er indlagt gulvvarme. I samme ombæring er der lagt nyt tag på hele boligen. Den vellykkede tilbygning giver stuen en helt særlig atmosfære og ikke mindst et godt, naturligt lysindfald fra de mange vinduer. Herfra har du tilmed direkte udgang til terrassen.   

Tilbage i selve huset har du et rummeligt bryggers samt spisekøkken. Sidstnævnte er udstyret med god opbevaringsplads og alt det nødvendige i hårde hvidevarer.

Villaen giver også adgang til et lyst og indbydende badeværelse med gulvvarme. Rummet har hvide klinker, håndvask, toilet, bruser og hvidt inventar. Til sidst giver boligen adgang til tre værelser, så du f.eks. kan indrette soveværelse og to børneværelser. Husets indretning giver tilmed mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Udenfor kan du glæde dig til et stort terrassemiljø, hvor den ene del er overdækket og fungerer som en slags udestue. En god krog, hvor der sågar er forberedt til gulvvarme. Fra terrassen har du skøn udsigt til den velanlagte have, der er passet og plejet.

Til sidst er det en god detalje, at der til huset hører integreret carport med direkte adgang til huset samt stor garage. 

Søger du en velbeliggende villa i Vodskov med plads til at familien kan samles, så tag endelig et kig her.

Kontantpris 1.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud