Boligpriserne stiger i 9490 Pandrup

Spørger vi det nordjyske mæglerfirma, Mæglerhuset Aabybro, er der god grund til at smile som boligejer i 9490 Pandrup. Priserne er nemlig steget de seneste år.

 

Baseret på de nyeste tal fra Boligsiden er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på villaer og rækkehuse i 9490 Pandrup steget med hele 29% fra 2014 til 2021.

 

I 2014 var den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte villaer og rækkehuse i 9490 Pandrup på 5.596 danske kroner, hvorimod tallet er helt oppe på 7.238 kr. i 2021. Priserne er steget og med god grund, når vi spørger Christopher Holving, som er ejendomsmægler ved Mæglerhuset Aabybro:

 

”Pandrup er en velfungerende by, som har meget at tilbyde for alle aldersgrupper. Lige fra et nuanceret udvalg af butikker, gode daginstitutioner, ny skole på vej og mange forskellige typer villakvarterer. Heriblandt også nybyggerkvarterer, så der er noget for enhver smag. Vi kommer heller ikke udenom, at vi har den mest fantastiske natur tæt på og bare 10 minutters kørsel til Vesterhavet.”

 

I 2021 gik det også hurtigere at sælge boligerne i 9490 Pandrup end for år tilbage. I 2014 var den gennemsnitlige salgstid på villaer og rækkehuse iflg. Boligsiden på 323 dage, og i 2021 er det tal nede på kun 139 dage. Det går altså væsentligt hurtigere med at sælge boligerne i det populære postnummer i Jammerbugt nu end for år tilbage.

 

”Jeg har solgt boliger i Pandrup i knap 7 år, så jeg kan tydeligt mærke den udvikling, der har foregået. Flere og flere købere får øjnene op for byen. Det gælder også folk fra Aalborg-området, der trænger til at rykke væk fra storbyen,” forklarer Christopher Holving

 

I takt med den stigende efterspørgsel fra en bredere køberskare, er udbuddet af boliger til salg i 9490 Pandrup på samme tid faldet. I 2014 var det gennemsnitlige udbud af villaer og rækkehuse til salg ultimo måneden iflg. Boligsiden oppe på 135, og i 2021 er det tal helt nede på 62 stk. Det er også en af de faktorer, der har indvirkning på priserne, hvilket derfor kan være med til at forklare den prisstigning, vi har været vidne til.

 

Læs også

Tilbage