Byd velkommen til nyt fototalent

Hos Mæglerhuset har vi igen vokseværk. Denne gang byder vi velkommen til Cecilie Madsen – et ungt talent inden for fotoverdenen. Hun er ansat som boligfotograf for alle Mæglerhusets fire butikker.

Cecilie kommer fra Frederikshavn og har arbejdet som selvstændig portrætfotograf de seneste 3 år. Hun har grundforløbet som fotograf. Nu stiller Cecilie skarpt på boligfotos, hvilket bestemt ikke er tilfældigt.

”Siden jeg var helt ung, har jeg taget billeder, og jeg elsker at forevige folks minder med billeder. Både som portrætfotograf, men i den grad også som boligfotograf. Personligt elsker jeg interiør og boligindretning, så jeg ved allerede nu, at jeg befinder mig på den helt rette hylde som boligfotograf,” fortæller Cecilie Madsen

 

Vores kunder kan godt glæde sig. Cecilie har sans for detaljen og er dygtig til at få din bolig til at tage sig bedst muligt ud. Hun er både ansat som boligfotograf på baggrund af hendes faglighed, men bestemt også hendes venlige og smilende væsen.

Der er ingen tvivl om, at Cecilie vil være med til at bidrage til den gode kundeoplevelse. Flere af vores kunder har allerede haft fornøjelsen af at møde hende. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Velkommen til Cecilie.

Læs også

Tilbage