Jammerbugt Kommune gør sig attraktiv for tilflyttere

Tilbage i august 2018 slog Mæglerhuset Aabybro for første gang dørene op. Meget er sket siden og Jammerbugt Kommune er i rivende udvikling.

Den positive udvikling spreder sig

Det går godt med at sælge boliger i Jammerbugt Kommune. Hvor der tidligere primært var god aktivitet i en begrænset del af kommunen, har det nu spredt sig til langt størstedelen af kommunen. Det er der flere årsager til, hvis du spørger Søren Agesen, som er butikschef ved Mæglerhuset Aabybro:

 

”Det er tydeligt at Jammerbugt Kommune har sat fokus på at tiltrække nye familier til kommunen. Det er sket ved diverse markedsføringskampagner, men bestemt også via byudvikling med nye skoler på vej, udstykninger og boligprojekter der skyder op.”

Søren Agesen

De mange aktiviteter fra kommunens side har for alvor sat Jammerbugten på landkortet og gjort kommunen til et attraktivt sted at bosætte sig for unge såvel som ældre.

Køberne har for alvor fået øjnene op for, at de i Jammerbugt Kommune får mere hus for pengene sammenlignet med f.eks. Aalborg-området. Rækker budgettet ikke til et hus i Aalborg, kigger køberne i stigende grad i retning af Aabybro og oplandsbyerne, da kommunen har meget at tilbyde.

 

”Jeg tror på, at Jammerbugt Kommune også fremadrettet vil være et attraktivt sted at bosætte sig. Det er min klare overbevisning, at kommunen også vil opleve vækst i befolkningen over de næste mange år med den udvikling vi ser lige nu,” slutter Søren Agesen

 

Køberne breder sig til hele Jammerbugten

Det er ikke kun Aabybro by, hvor det går stærkt med bolighandlerne. Pandrup, Kaas og Brovst er også nogle af de byer, hvor Mæglerhuset oplever god interesse fra køberne. Det kan ejendomsmægler, Christopher Holving nikke genkende til:

 

”Der er helt sikkert sket en positiv udvikling, når vi kigger på boligmarkedet i hele Jammerbugt Kommune de seneste par år. Jeg har bl.a. solgt mange huse i Pandrup. Fælles for handlerne i byen er, at størstedelen er solgt hurtigt med kun et lille prisafslag.”

Christopher Holving

Den store interesse for Jammerbugten giver grund til stor optimisme. I spidsen for Mæglerhuset Aabybro står Søren Agesen, Christopher Holving og Simon Mathiesen. Mæglerhuset Aabybro kan nu fejre 3-års fødselsdag og ser positivt på udviklingen i kommunen.

Overvejer du også at sælge dit hjem i Jammerbugt Kommune? Hos Mæglerhuset kan du altid bestil en gratis & uforpligtende salgsvurdering.

 

Læs også

Tilbage