KØBERKARTOTEK

Få fingrene i drømmeboligen
Før andre ser den

Har du forelsket dig i en helt særlig gade i byen? Kan du ikke leve uden en patriciervilla med egen æbleplantage i baghaven? Eller leder du med lys og lygte efter en lejlighed med indbygget bardisk?

Med Mæglerhusets køberkartotek står du først i køen, når vi får nye boliger til salg. De købere, der er registreret i kartoteket, får nemlig boligerne tilbudt, inden de bliver annonceret. På denne måde øger du chancen for at få fingrene i lige præcis dit drømmehjem. Jo mere præcis du kan være i beskrivelsen af din kommende bolig, jo bedre kan vi hjælpe dig.

Nogle gange er det nødvendigt at kunne slå til hurtigt. Hertil har du brug for en bankgodkendelse. Det er nemlig banken der bestemmer, hvor meget du må købe bolig for. Så tag en snak med din bank, når du er boligsøgende.

Tilmeld dig vores køberkartotek

Beliggenhed
Vælg type
Andet
Når du tilmelder dig vores køberkartotek, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger og søgekriterier. Du godkender desuden, at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail, når vi får boliger til salg der opfylder dine kriterier samt i anden markedsføringshenseende.