Spændende nybyggeri i Amalieparken ved Dronninglund skole

Er du på jagt efter en nyopført bolig? Amalieparken er beliggende i Dronninglund ved byens skole, gymnasie og idrætshal. Der opføres et spændende nybyggerkvarter med i alt 14 boliger – herunder fire enkelthuse og fem dobbelthuse. Boligerne opføres af Arne Andersen Vrå A/S og sælges af Mæglerhuset i Dronninglund. De bliver alle beliggende i Amalieparken på en blind stikvej. Der er tale om et vedligeholdelsesfrit byggeri i en flot gullig mursten med tag i sort betontagsten. Boligerne har et boligareal på 115 kvm. samt have, carport og redskabsskur.

Amalieparken

Boligerne består af:

  • Bryggers
  • To badeværelser
  • Soveværelse
  • Tre værelser
  • Køkken
  • Stue

Der er gulvvarme i hele boligen, og så er der tænkt over en gennemgående stil. Skabsmiljø i bryggers og badeværelser er hvide med bøjlegreb fra kvalitetsmærket, HTH. Det gælder også garderobeskabene på værelserne. Derudover får du et flot hvidt tidsløst køkken fra HTH med grebsfrie låger og hårde hvidevarer fra Siemens. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor de flotte klinkebelagte gulve er gennemgående. Fra stuen har du også direkte udgang til den sydvendte terrasse, hvor du kan nyde udsigten til haven, der er nem at vedligeholde.

 

Kõkken 1

 

Populær beliggenhed i Dronninglund

Boligen må siges at være børnevenlig med sine to badeværelser. Dertil har boligen et soveværelse samt tre ekstra værelser, hvor der er indbyggede skabe i flere af rummene og flotte lyse trægulve.
Et spændende nybyggeri til dig, der ønsker at være i kort afstand til Dronninglunds mange faciliteter. Byen er de sidste år blevet et særligt attraktivt sted for førstegangskøbende og børnefamilierne. Det skyldes både, at byen har rigtig meget at tilbyde, men også den gode beliggenhed tæt på motorvejen. Du kan hurtigt besøge de nærliggende byer – og derudover kan du benytte byens fantastiske naturområder, såsom Storskoven, der indbyder til lange gåture eller mountainbike.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til det spændende nybyggeri. Vi står altid klar til en boligsnak på 50 929 929.

 

amalieparken_1

 

Tilbage