Unik og historisk lejlighed kan blive din

Den unikke stuelejlighed i Kattesundet i Aalborg er et godt eksempel på en helt særlig bolig med en lang historie bag sig.

Lejligheden er opført tilbage i 1870, men sidenhen har den været brugt til købmandsforretning, antikforretning, tøjbutik og meget mere. Efter en lang årrække med erhverv blev lejligheden i 2015 godkendt til privat bolig. Det førte til en gennemgribende renovering fra 2015-2016.

 

kattesundet_aalborg

Kattesundet 15, st., 9000 Aalborg

Gennemført treværelses midt i byen

Denne treværelses byder på hele 127 kvm. Derudover får du terrasse og et stort kælderrum. Herlighederne ligger lige i hjertet af Aalborg, men du er ikke generet af forbipasserende, der kan kigge ind. De forskudte plan gør lejligheden helt unik.  Fra stuen kan du nemlig fortsætte op ad trappen til det veldisponerede køkken. Et fantastisk sted at kokkerere med et godt kig ud i det store opholdsrum.

 

Det bedste fra to verdener

For at skabe en helt særlig atmosfære i rummet er det smukke sildebensparketgulv gennemgående i lejligheden. En gulvtype der, ligesom lejligheden, har en lang historie bag sig. Det løfter hele lejligheden til et højere niveau. Det varme gulv har man valgt at kombinere med det mere moderne og stilrene look, hvilket skaber en god kontrast til hinanden. Inventar i køkken og badeværelse er begge valgt med grebsfrie fronter, og i køkkenet er det smukke gelænder i stål ligeledes med til at støtte op omkring det moderne look.

 

kattesundet_til_salg

Få en personlig og funktionel lejlighed

Der er slet ingen tvivl om, at renoveringen fra 2015-2016 har været med fokus på gode kvalitetsløsninger med en klar personlig stil. Medregn også det funktionelle som en væsentlig medspiller, og så har du den smukke lejlighed i Kattesundet. Her er tænkt over detaljerne og det at få hverdagen til at fungere optimal. Det giver sig bl.a. til udtryk i det velindrettede badeværelse med vaskesøjle og bruseniche samt de rummelige, indbyggede skabe i begge værelser.

Er du nysgerrig efter at høre mere om denne smukke bolig? Kontakt os allerede i dag eller bestil en fremvisning på vores hjemmeside.

 

Læs også

Tilbage