Velkommen til en struktureret og dygtig jonglør

Vi kunne tidligere berette, at vi har ansat Kasper Stevn Kræmmergaard. Det er ikke den eneste nyhed i denne måned. Den 1. juni kunne vi også byde Julie Andreasen velkommen til teamet. Noget vi har glædet os til.

Julie kommer med næsten 4 års brancheerfaring og har siden 2020 været uddannet ejendomsmægler. Hun elsker branchen, men har valgt at gå den mere nørdede og juridiske vej som sagskoordinator. Noget der ligger lige til højrebenet for hende.

 

”Jeg elsker en struktureret hverdag med mange bolde i luften, hvor jeg kan få lov til at nørde de små detaljer i forbindelse med ejendomshandler,” forklarer Julie Andreasen

 

Julie har fast plads i vores butik i Aalborg, hvor hun skal stå for alt, der rimer på papirarbejde og sagsbehandling.

Ren privat bor Julie i Aalborg og er selv opvokset i Gug. Hun trives bedst syd for fjorden, hvor hun altid har arbejdet og haft sin daglige gang.

Julie er kæmpe fan af Crossfit, men er samtidig en haj til minigolf, som hun i øvrigt har klippekort til. Det er på samme tid dumt at udfordre Julie til et spil petanque, da det ligeledes er en af hendes forcer. Det beskriver meget godt Julies alsidighed.

Vi er ovenud glade for at have Julie med på holdet og tør godt sige, at hun passer perfekt ind i teamet. Med hendes fantastiske humør, og evne til at jonglere med mange bolde, er hun den helt rette kvinde til at sidde som sagskoordinator hos Mæglerhuset Aalborg.

 

Læs også

Tilbage