12% prisstigning på solgte villaer i Nørresundby

Temperaturen daler i Danmark, men boligmarkedet er stadig varmt. Nørresundby er ingen undtagelse. Der er sket en prisstigning på 12% på solgte villaer i Nørresundby iflg. Boligmarkedsstatistikken fra Realkreditrådet, 1. kvartal 2017 og 1. kvartal 2018 sammenlignet.

 

Boligsælgerne jubler i Nørresundby

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte parcelhuse og rækkehuse i 9400 Nørresundby ramte 1. kvartal 2017 kr. 14.433, hvorimod 1. kvartal 2018 nåede kr. 16.154. En prisstigning på 12%. Det får boligsælgerne til at juble.

Ifølge indehaver og ejendomsmægler ved Mæglerhuset, Thomas Skifter Andersen, er der stor efterspørgsel på mange af boligerne i Nørresundby. Trods den store prisstigning på parcelhuse og rækkehuse i postnummer 9400, er det trods alt billigere end at købe hus i eksempelvis Aalborg.

 

Nørresundby trækker folk til solsiden af fjorden

Ses der på Nørresundby har byen alt det nødvendige for både unge, børnefamilier og de ældre. I en række af byens thomas_fritlagt_nyvillakvarterer har boligejerne efterhånden boet i deres huse i over 30 år. Mange vælger at flytte i noget mindre, der ikke kræver den samme vedligeholdelse. Børnene er også for længst flyttet hjemmefra, hvilket skaber nye boligdrømme hos boligejerne. De mange lejligheder, der skyder op i Nørresundby, er ofte attraktive for de boligejere, der vælger at flytte i noget mindre.

 

”Tendensen viser, at mange ældre flytter fra deres parcelhus til f.eks. en leje- eller ejerlejlighed i eller omkring Nørresundby. Køberne af de parcelhuse er oftest unge eller børnefamilier, der vælger at renovere husene,” forklarer ejendomsmægler Thomas Skifter Andersen

 

Mange af køberne er opvokset i Nørresundby. Herefter har de måske boet en årrække i en lejelejlighed i Aalborg under deres studietid - nu vælger de så at vende tilbage til Nørresundby for at stifte familie. Byen har det nødvendige for at få en hverdag til at fungere, og boligpriserne er lige det billigere end Aalborg.

Overvejer du at sælge din bolig? Du er altid velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din bolig. Måske er den mere værd, end du tror.

Tilbage