Mæglerhuset i Aalborg

Aalborg

Thomas Skifter Andersen
Thomas Skifter Andersen
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Torben Kristensen
Torben Kristensen
Butikschef & Ejendomsmægler MDE
Mads Sørensen
Mads Sørensen
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Simon Rye
Simon Rye
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Casper Laursen
Casper Laursen
Ejendomsmægler MDE
Julie Andreasen
Julie Andreasen
Sagskoordinator & Ejendomsmægler MDE
Maria L. Vammen
Maria L. Vammen
Marketingansvarlig
Jannich Hegelund
Jannich Hegelund
Content Developer
Cecilie Madsen
Cecilie Madsen
Fotograf
Katrine Janum
Katrine Janum
Fotograf
Anne Louise Berg Stisen
Anne Louise Berg Stisen
Tekstforfatter
Rikke Heldgaard Jensen
Rikke Heldgaard Jensen
Skødeansvarlig & Ejendomsmægler MDE
Morten Ørbæk Nielsen
Morten Ørbæk Nielsen
Skødeansvarlig

Aalborg

Aalborg
Vesterbro 48
9000 Aalborg
Telefon: 50 929 929

Åbningstider

Mandag - torsdag 10.00-16.30
Fredag 10.00-15:30
Lørdag og søndag Efter aftale

Søger du en ejendomsmægler i Aalborg?

Så kontakt endelig Mæglerhuset

Det kan være svært at vælge den helt rette ejendomsmægler i Aalborg. Mæglerhuset slog dørene op i Aalborg i januar 2020 som den fjerde butik i rækken. Her vil du møde nogle engagerede mæglere og en grundig sagsbehandler. Hos Mæglerhuset har vi vores eget marketingteam bestående af to fotografer, en marketingansvarlig, en content developer og en tekstforfatter. For dig som sælger betyder det, at din bolig får høj synlighed og markedsføringsmateriale i professionel kvalitet. Det tror vi på gør en forskel for salget af din bolig. Vores mæglere i Aalborgbutikken bor alle selv i området syd for fjorden og har et indgående kendskab til det lokale boligmarked i Aalborg og omegn.

Vi prissætter din bolig korrekt

Hvad enten du vil sælge din villa, ejerlejlighed eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at vi hos Mæglerhuset Aalborg gør os umage, når vi vurderer din bolig. Det kan være svært at vælge en ejendomsmægler i Aalborg. Som sælger ønsker du naturligvis den bedste pris for din bolig, men omvendt skal prisfastsættelsen være realistisk. I den forbindelse bruger vi vores store erfaring og vores gennemgående kendskab til boligmarkedet. Vi sætter derfor den rette pris på dit hjem og vi sidder ikke stille, før din bolig er solgt.

Vores butik på Vesterbo ligger meget synligt lige overfor Gåsepigen i Aalborg, og her er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en boligsnak. Vi har stor erfaring inden for vurderinger og handler og svarer hellere end gerne på dine spørgsmål og hjælper trygt igennem processen. Er du i bil, er der parkeringsmuligheder ved henholdsvis Gåsepigen, Aalborg Kongres & Kulturcenter eller i p-huset i Vingårdsgade.

Vi hjælper dig med din bolighandel

Overvejer du at sælge din bolig i Aalborg eller syd for fjorden, så kontakt os for en uforpligtende snak og vurdering. Hos os vil du opleve, at vi tager os god tid, og vi er grundige. Vi får mange gode anbefalinger fra både købere og sælgere, og det gør os på én gang stolte og ydmyge over for opgaven. Er du i tvivl om, hvilken ejendomsmægler i Aalborg, du skal vælge, så prøv os af. Vi tror ikke, at du vil fortryde. Hos os vil du nemlig møde et engageret og effektivt team, hvor vores filosofi er, at grundigt arbejde gør forskellen. Vi tilbyder samtidig 100% solgt eller gratis. Bliver din bolig mod forventning ikke solgt, skal du ikke betale en 1 kr., foruden eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-rapport og energimærke.

Få en stærk lokal mægler

Søger du bolig i Aalborgområdet, så kontakt os – måske er det netop os, der kan hjælpe dig med at finde drømmeboligen. Vi har et bredt udvalg af boliger til salg, og vi får løbende nye og spændende hjem på hylden. Hvad enten du vil sælge eller købe, så håber vi, at du vil kontakte os hos Mæglerhuset Aalborg. Du er også mere end velkommen til at kontakte os i forhold til at blive en del af vores køberkartotek. På den måde får du besked om spændende boliger til salg som en af de allerførste. Vi fører dig trygt igennem din bolighandel og står klar til at hjælpe dig bedst muligt på vej. Vi lever af glade kunder og ser frem til at byde dig velkommen hos Mæglerhuset Aalborg.