Vi lever af tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunders

Anbefalinger til venner og familie

Hos Mæglerhuset er vi særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi ved, at det kan være svært at vælge den rette mægler. På papiret kan mange det samme, så ofte er det de små marginaler, der gør udslaget. Det kan f.eks. være en positiv anbefaling fra en glad kunde.

Heidi & Jan – Sælgerne af Lykkevej 2, 9320 Hjallerup

Mæglerhuset har "holdt os i hånden " hele vejen - fra start til huset var solgt. Meget professionelle, grundige og venlige, hvilket var med til at huset blev solgt på 1 uge og til prisen.

Anne & Nicolai – Sælgerne af Stråtaget 50, 9380 Vestbjerg

Meget hurtigt salg og god rådgivning gennem hele processen. Vi ønskede at Mæglerhuset skulle agere meget hurtigt, idet vi stod med en ny bolig på hånden, hvilket blev imødekommet. Vi fik solgt vores hus på rekordtid ikke mindst pga. vores mægler Heine, som har et godt lokalkendskab.

Camilla & Niclas – Sælgerne af Tvedens Alle 21, 9381 Sulsted

Kan varmt anbefale Mæglerhuset, som fik solgt vores hus på rekordtid. Helt sikkert fordi mægleren Heine var meget skarp på prisen i området. Samtidig har vi fundet vores nye bolig, igennem Mæglerhuset. Rigtig godt forløb og stærkt team de har.

Diana & Thomas – Sælgerne af Langs Banen 8, 9310 Vodskov

Vi takker Mæglerhuset for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med salget af vores nuværende hus samt køb af nyt. Vi er både taknemmelige og meget tilfredse med deres gode arbejde, og kan varmt anbefale andre Mælgerhuset, hvis man ønsker sig nogle gode og jordnære mæglere til salg eller køb af drømmehuset.

Susanne & Jørgen – Sælgerne af Svendbjerggårdsvej 62, Biersted, 9440 Aabybro

Når der har været fremvisning, fik vi altid en hurtig tilbagemelding. Det har været rigtig rart ikke at skulle gå og vente. Vi er alt i alt rigtig glade for, at vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus. Det lykkedes jo også, og vi har fået den pris som vi forventede. Vi har haft et godt samarbejde med Christopher, og håber han siger det samme den anden vej.

Jeanette & Casper – Sælgerne af Venøvej 15, 9400 Nørresundby

Vi kan på det varmeste anbefale Mæglerhuset. Mæglerhuset hjalp os med et lynhurtigt salg gennem deres køberkartotek og vi fik dermed muligheden for at købe drømmehuset. Fra vi tog den store beslutning, gik der kun 14 dage før underskrifterne var sat og det umulige lykkedes - takket være Mæglerhuset. Tak!

Charlotte – Sælger af Rødhusvej 88, Kaas, 9490 Pandrup

Jeg valgte Mæglerhuset i Aabybro, da jeg har hørt meget positivt om dem. Simon var god til at komme med tilbagemeldinger, når der havde været nogle fremvisninger. Fra køber havde besluttet sig til selve indflytningsdagen, gik der kun 14 dage, alt forløb problemfrit. Alt det bedste til dig Simon og Mæglerhuset.

Jette – Sælger af Øster Strandvej 35, 9400 Nørresundby

Jeg er meget glad for, at det var Mæglerhuset, jeg valgte til at sælge mit hus. Ualmindelig søde og kompetente mæglere, der hurtigt og særdeles effektivt fik alt gjort klart til salg, både med fotografering, papirarbejde, rapporter og offentliggørelse på nettet. Huset kom på nettet en fredag, søndag var der en fremvisning og huset var solgt tirsdag. Efterfølgende har jeg følt mig i trygge hænder hos Mæglerhuset, der har haft helt styr på efterarbejdet. Absolut den bedste anbefaling her fra.

Malene & Simon – Sælgerne af Langbrokrovej 2B, 9310 Vodskov

Jeg vil helt klart anbefale Mæglerhuset til dig, der ønsker en mægler, der går den ekstra mil. Vi har følt os imødekommet og trygge i hele vores salgsproces. Vores hus blev solgt på bare 1 uge, og det er jo helt fantastisk når beslutningen er taget.

Anette & Bernt – Sælgerne af Lavendelparken 6, 9310 Vodskov

Vi vil varmt anbefale Mæglerhuset, som har solgt vores hus i Lavendelparken 6 i Vodskov. Simon er bare super til at orientere om, hvad der sker og med sit behagelige væsen vil vi klart anbefale Mæglerhuset til andre, der skal sælge, så 5 stjerner er slet ikke nok! Tak til Simon & Co i Mæglerhuset.

Jette & Torben – Sælgerne af Markedsvej 65, 9700 Brønderslev

Vi har været yderst tilfreds med jeres hjælp til at sælge vores hus. I arbejder med en energi og en faglighed som I kan være meget tilfredse med. I har også været gode til at inddrage os i hussalget og været hurtige til at handle på de forskellige ting. I har et godt team bag jer, der gik ikke mange dage før huset var fotograferet, sat til salg, åbnet hus og fremvisninger -10 dage og huset var solgt. Vi har følt at vi var i trygge hænder.

Michael – Sælger af Hjulmagervej 8, 1. th., 9000 Aalborg

Brugte Mæglerhuset ifbm. salg af andelsbolig i Aalborg. Super tilfreds med hele forløbet og vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset.

Carina & Morten – Sælgerne af Nøddevej 19, Stae, 9310 Vodskov

Vi satte vores hus til salg i foråret 2021 og Mæglerhuset skønnede, at huset ville være solgt på 2 mdr. Der gik 62 dage og huset var solgt. Så det havde de jo helt ret i. Vi kan absolut kun give de bedste anbefalinger til Mæglerhuset. De har styr på sagerne og vi følte os helt trygge i deres hænder. De har hjulpet med det hele under salget og papirarbejdet. En stor tak for samarbejdet til især Palle Brøndum. 

Jette & Freddy – Sælgerne af Toftevej 7, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Annemette fra Mæglerhuset i Nørresundby solgte vores hus på meget kort tid. Vi er meget tilfredse med hendes professionalisme og kommunikation igennem hele forløbet. Stor anbefaling til Annemette og hele teamet i Mæglerhuset.

Anja & Jakob – Sælgerne af Slåenvej 12, 9330 Dronninglund

Vi er rigtig glade for, at vi valgte at sælge vores hus ved Mæglerhuset Dronninglund. Samarbejdet, rådgivningen og servicen var helt i top. Huset blev solgt på under en måned! Tak for al jeres hjælp. Kæmpe anbefaling herfra.

Birthe – Sælger af Almavej 19, 9480 Løkken

Jeg har netop solgt 2 ejendomme med hjælp fra Mæglerhuset.

Et helårshus via Mæglerhuset i Nørresundby og et sommerhus via Mæglerhuset i Aabybro.

Jeg har samarbejdet med ejendomsmæglerne, Palle Brøndum og Simon Haurum Mathiesen, og de er begge meget sympatiske at samarbejde med.

De er fagligt kompetente. De er gode til at forklare, så man kan forstå, hvordan en ejendomshandel skal afvikles. De er meget behagelige med en snert af humor. De lytter til kunden.

Begge handler er afviklet meget hurtigt. Der er sat fuld skrue på markedsføring fra dag et – og der er straks fuldt op på alle henvendelser.

Og det var netop det, jeg havde brug for, da jeg skal flytte til Fyn pr. 1. september 2021.

Jeg har haft Inge – min bekendte – til at hjælpe mig med handelen, og vi har begge den samme gode oplevelse med Mæglerhuset.

Mæglerhuset er bare de bedste ! – Synes vi !

Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre.

Mette & Ole – Sælgerne af Solsikkevej 3, 9380 Vestbjerg

Efter vi havde truffet beslutningen om vort dejlige hjem gennem 45 år skulle sættes til salg, følte vi os meget usikre og utrygge. Men med Heines sikre hånd, blev vi ført sikkert gennem alle aktiviteter, der skulle føre os frem til en offentliggørelse af salget. Efter offentliggørelsen viste det sig at Heine ramte helt plet, huset blev solgt til prisen efter tre dage.

Betina & Henrik – Sælgerne af Vestvej 41, Langholt, 9310 Vodskov

Kan helt sikkert anbefale Mæglerhuset. Palle solgte vores hus i Langholt på kun 1 uge. Utrolig professionel og meget høj faglighed hele vejen igennem. Vi har været yderst tilfreds med Palle samt hele teamet bag Mæglerhuset.

Jonne & John – Sælgerne af Konstantinsvej 2, 9320 Hjallerup

Vi har været rigtig glade og tilfredse med samarbejdet og ikke mindst for at vælge Mæglerhuset. Vores hus blev solgt til prisen på bare 13 dage. Simon har helt sikkert styr på boligmarkedet i Hjallerup. Skønt med en lokalkendt mægler.

Anders – Sælger af Østerbro 35F, 2. th., 9000 Aalborg

Mæglerhuset solgte vores ejerlejlighed i Aalborg på en lille uge. Da vi i samme forbindelse var på udkig efter et hus, bad vi dem om at fortælle os, hvis der dukkede et hus op, der passede på vores ønsker. Der dukkede ret hurtigt et hus op, som vi endte med at købe. Igennem forløbet med at sælge og købe har vi haft kontakt til den samme mægler. Det har gjort forløbet trygt og effektivt. Både som sælger og køber har vi været rigtig tilfredse med Mæglerhuset.

Heidi – Sælger af Strubjerg 156, 3., 9400 Nørresundby

Godt kendskab til det lokale boligmarked. Sætter en realistisk pris og har en solid markedsføringsplan for salget. Kompetent rådgivning og professionalisme hele vejen igennem.

Birte & Christian – Sælgerne af Ranunkelvej 14, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Vi har følt os glade og trygge i de to måneder, vi havde huset til salg. Lige fra dag et var vi sikre på, at vi var i gode hænder. Vi blev mødt med energi, hjælpsomhed og godt humør. Vi vil gerne takke for rigtigt godt samarbejde og anbefaler Mæglerhuset til alle, der skal sælge deres hus.

Anne-Sofie & Bjørn – Sælgerne af Østerbrogade 77, 2. tv., 9400 Nørresundby

Stort tak til Simon og resten af teamet i Nørresundby for at have solgt vores lejlighed. Vi har været yderst tilfredse med kommunikationen og Mæglerhusets profesionelle tilgang til vores boligsalg. Lejligheden blev solgt på blot 4 dage. En stor anbefaling til Mæglerhuset herfra!

Mikkel – Sælger af Vestre Alle 12, 9000 Aalborg

Husk at del dine positive oplevelser.

Jeg vil derfor tillade mig at dele en helt igennem sublim oplevelse på mit hussalg.

Det er idag lykkedes Mæglerhuset at sælge vores hus efter forrige mægler havde haft det til salg i 500 dage. 500 dage med talrige fremvisninger og bristede forudsætninger.

Det lykkedes Mæglerhuset at sælge huset på 30 dage hvor de 14 af dem var ventetid på rapporter.

Oplevelsen med Thomas Skifter Andersen var helt igennem fantastisk. Han var empatisk, lyttende, afstemmende og opfølgende. Tilliden var og er stadig høj.

Vil derfor kraftigt anbefale Mæglerhuset til alle der går med tanker om boligsalg i det Nordjyske.

Michelle & Anders – Sælgerne af Klydevej 6, Kaas, 9490 Pandrup

Vi valgte at sætte vores hus til salg igennem Mæglerhuset. Vi havde ikke i vores vildste fantasi troet, at det blev solgt så hurtigt! 18 dage så havde Christopher fra Mæglerhuset i Aabybro solgt vores hus til prisen. Det viser bare, det er en mægler, der kan noget.

Hvis I overvejer at sælge hus, kan vi klart anbefale dem. De har vært så vanvittigt dygtige og altid infomertet os hele vejen igennem og har stået tilrådighed hele tiden. Vi har uden tvivl følt os trygge hos dem hele vejen igennem. Kæmpe ros og anbefaling herfra.

Inge & Erik – Sælgerne af Blomstervænget 31, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Et Mæglerhus
Der var klarhed ikke noget grus
Alt gik i sus og dus
Køber og sælger fik en fidus
Kvalitet i køb og salg af hus
Det skabte for alle en lykkerus
Alle fortjener bolsjer i kræmmerhus
Ros til mægler aldrig noget diffus
Sikker stil med glæde smil i salg af hus
Tak – hermed anbefaling til jeres Mæglerhus.

Altid klarhed. Reel og rigtig rådgivning. Salgs- og købsformidling var perfekt. Mæglerhuset kan sit kram.

Tussaneewan & Palle - Sælgerne af Pæonvej 6, 9400 Nørresundby

Vi valgte Mæglerhuset til at hjælpe, da vi besluttede at sælge vores hus. Det viste sig at være en klog beslutning. De var top professionelle fra start til slut. Vi blev hele tiden orienteret om slagets gang. Det var Palle og Simon vi havde mest med at gøre, men hele truppen var med på sidelinien. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset. 

Christian – Sælger af Astersvej 9, 9330 Dronninglund

Mæglerhuset har netop solgt min villa i Dronninglund. Jeg har været glad for samarbejdet med Simon, som altid har sørget for at holde mig opdateret om hvad der rører sig af interesse omkring mit nu tidligere hus, samt har gjort hussalgets facetter lettere forståeligt Varm anbefaling af Mæglerhuset Dronninglund skal lyde herfra.

Claus – Sælger af Bålbakken 6, Langholt, 9310 Vodskov

Super god vejledning og rådgivning fandt hurtigt vores nye drømmebolig og fik vores hus solgt på 1 måned - kan hun være godt tilfreds.

Gurli & Knud – Sælgerne af Skivervej 90, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Vi valgte Mæglerhuset, fordi vi kunne se, at der hvor vi bor flyttede skiltene sig, og husene blev solgt. Vi tog kontakt, og vi kunne se at alt gik stærkt. I har virkelig været der for os. Vi har fået så god en behandling og flot opstilling med fantastiske billeder. I er et faktisk ungt og dynamisk team, og der sker noget. Fra alt gik på plads fik vi solgt på kun en uge. Vi kan kun anbefale Mæglerhuset Nørresundby - de står for samarbejde og tryghed.

Rikke & Steffen – Sælgerne af Søndergade 112, 9700 Brønderslev

Vi har været super tilfredse med Mæglerhuset i forbindelse med salget af vores hus. Vi har brugt Mæglerhuset til at sælge for os 3 gange indenfor de seneste 2 år, og vi har ikke været i tvivl om, at det var dem vi ville benytte alle gangene. Hos Mæglerhuset har vi følt os i trygge hænder og der har været god kontakt til mægleren under hele forløbet. Ved vores 3 salg har vi henholdsvis haft Anne-Mette, Frederikke og Julie som mægler - og dem kan vi fuldt ud anbefale til andre!

Kristina & Andreas – Sælgerne af Langgade 88, Kaas, 9490 Pandrup

Samme dag som vores hus blev udbudt til salg stod Mæglerhuset med den første potentielle køber. Han så huset dagen efter og købte til prisen. Kort forinden havde vi selv lige købt nyt hus gennem Mæglerhuset, som i den forbindelse også blev valgt til at sælge vores eget. Man oplever ærlighed og et afslappet klima i højt tempo døgnet rundt hos Mæglerhuset, som grundet deres professionelle tilgang til markedsføring, køb og salg, bliver en af de traditionelle mæglere, der står tilbage sammen med den nye digitale ejendomsmægler. En anbefaling værdig!

Inger & Poul - Sælger af Tranevej 16, Grindsted, 9310 Vodskov

Vi er imponeret over effektiviteten og hurtigheden, hvormed Mæglerhuset i Nørresundby fik solgt vores hus. 4 dage! Vi værdsatte den seriøsitet, som mægleren udviste over for os i processen, både før og efter salget, herunder også de grundige forklaringer. Vi satte pris på fotografens professionelle billedoptagelser. Flot! Vi kan absolut anbefale Mæglerhuset.

Anders - Sælger af Jansensvej 6, 9490 Pandrup

Efter at have haft huset til salg i 7 måneder, uden videre aktivitet, skifter jeg til Mæglerhuset. De overtog salget af huset, og jeg fik nogle værktøjer, som jeg kunne bruge, før der skulle tages billeder til nettet.

Efter huset kom på nettet, var der 4 fremvisninger på 2 ½ uge, og så var huset solgt til prisen!

Det var dejligt, at der blev ringet efter hver fremvisning og fortalt, hvordan det var gået og hvad hans fornemmelse var på dem, som havde fået huset fremvist - en utrolig god service fra alle - også dem på kontoret.

Jeg vil helt klart anbefale Mæglerhuset til andre, der vil sælge deres bolig – tak for hjælpen.

Monica & Nicklas - Sælgerne af Vestergade 6, 1. mf., 9400 Nørresundby

Vi valgte at kontakte Mæglerhuset, da vi legede med tanken om at sætte vores lejlighed til salg. Efter vores første møde med Simon var vi ikke i tvivl - lejligheden skulle sælges via Mæglerhuset. Denne beslutning har vi absolut ikke fortrudt, da Simon solgte vores lejlighed hurtigere end vi turde drømme om. Fantastisk arbejde, hvor vi var rådgivet til punkt og prikke gennem forløbet, og kunne få svar på alle vores spørgsmål. Stor ros til Simon, og kollegaerne der også arbejdede på denne sag!

Kasper - Sælger af Gammel Østergade 1, 2. th., 9400 Nørresundby

Mæglerhuset har stået for salget af min lejlighed. Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Julie og Mæglerhusets team.

Charlotte – Sælger af Duathlonvej 12, 9230 Svenstrup J

Jeg har i forbindelse med salg af mit hus i Svenstrup valgt Mæglerhuset, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Thomas, som var “min” mægler, har gjort et fantastisk stykke arbejde. Der har fra start været god kommunikation og den bedste rådgivning, helt klart en ærlig mægler. Han var god til at komme med tilbagemeldinger. Jeg har mødt 3 mæglere fra Mæglerhuset, Thomas, Casper og Torben. Alle har være kompetente og imødekommmende - de gør det bedste af det bedste. Alle arbejder top professionelt, og det er klart deres passion at hjælpe både køber og sælger, så man fælles når det bedste resultat.

Marianne & Jørn – Sælgerne af Tagskægget 21, 9380 Vestbjerg

Da vi skulle sælge vores hus, var det meget vigtigt for os, at kunne finde en mægler, som vi kunne stole på, var ærlig og pålidelig og kunne høre det vi sagde – også det, der måske lå ”mellem linjerne". Det fandt vi hos mægler Heine Kirkelund Andersen fra Mæglerhuset! Han forstod, hvad der også rører sig, når man skal sælge sit hjem gennem snart 40 år. Han førte os trygt gennem denne proces, uden vi på noget tidspunkt mistede overblikket. At huset så blev solgt meget hurtigt af købere, som Heine havde i skuffen gjorde, at vi kan se tilbage på et salg med ro i sindet.

 

Bestil en gratis salgsvurdering

Overvejer du at erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd, så du kan sætte et realistisk mål for dit næste hjem.

Merete & Peter – Sælger af Kastanievej 12, Ø. Brønderslev, 9700 Brønderslev

At vælge den rigtige mægler fra start er blevet tydelig i processen omkring salg af vores hus i Øster Brønderslev! Vores hus var først til salg ved lokal mægler i 9 mdr. stort set uden aktivitet. Vi blev anbefalet at kontakte Mæglerhuset! Allerede ved vores første møde, følte vi os i trygge hænder, og de har levet op til forventningerne. Vi har oplevet Julie, fra Mæglerhuset Nørresundby, som yderst kompetent. Hun har været tilgængelig og har holdt os orienteret. Julie har et godt kendskab til Brønderslev området. Hun har været proaktiv ift. at finde potentielle købere, og vores hus er blevet solgt på 4 mdr.

Mia - sælgers barnebarn – Sælger af Gutenbergvej 4, 9330 Dronninglund

Mæglerhuset har netop solgt min mormors hus i Dronninglund på bare fire måneder. Det havde før stået til salg ved anden mægler og intet ondt om det. Det var bare på tide med et frisk pust. Det må man sige det fik. Der var fin aktivitet på huset fra start. Både Simon og Frederikke, fra Mæglerhuset i Dronninglund, har ydet sublim service, råd og vejledning gennem hele processen. Min mormor og jeg har kun rosende ord at sige om Mæglerhuset, og vi vil til hver en tid anbefale at sælge sin ejendom gennem dem!

Mette & Jan - Sælger af Nordbyvej 25, Vester Hassing, 9310 Vodskov

I forbindelse med salg af vores villa, valgte vi at bruge Mæglerhuset (nærmere bestemt Annemette Andersen). Annemette er en dygtig & professionel mægler med begge ben plantet solidt på jorden (og det kan os fra landet jo godt lide). Vores hus blev solgt til den rigtige pris på rekordtid, og undervejs i hele forløbet, følte vi, at der var styr på tingene. Derfor kan vi give Mæglerhuset & især Annemette vores allerbedste anbefalinger.

Rikke - Sælger af Sundvej 2, Nørresundbyvej

Vi har haft Palle fra Mæglerhuset i Nørresundby til at sælge vores hus, og vi har været meget glade for samarbejdet med ham og med Mæglerhuset i det hele taget.

Maria & Claus - Sælger af Vestergade 68, 9320 Hjallerup

En stor tak til Frederikke og resten af teamet fra Mæglerhuset for et godt og professionelt samarbejde. Fra start til slut har der været styr på papirarbejdet, aftaler, fremvisninger og alt det andet, der hører sig en handel til.

Simon - Køber af Pæonvej 6, Nørresundby

Meget professionel, behagelig og kompetent behandling af Simon fra Nørresundby! Kan varmt anbefales!

Natacha - Sælger af Kærvang 3, st. tv.

Kæmpe anbefaling herfra af Casper fra mæglerhuset Aalborg. Han solgte min andelsbolig på kort tid med en professionel og positiv tilgang. Han stod til rådighed hver gang jeg havde spørgsmål, eller var i tvivl om noget i forhold til salg. Der var fra start en god dialog, og grundig gennemgang af hvordan salget af andelsboligen ville forløbe. Hvor jeg som sælger blev inddraget i salgstekst samt hvilke værdier ved boligen som skulle fremhæves. Jeg vil uden tvivl anbefale Mæglerhuset Aalborg til andre som skal sælge eller købe bolig.

Louise - Sælger af Bakkelyvej 20, Vestbjerg

Jeg har kun rosende ord at sige om Mæglerhuset. De har givet god service og skøn behandling hele vejen igennem forløbet. Jeg har følt mig tryg som sælger, med Mæglerhuset/Heine til at sælge mit hus.

Emilie & Morten - Køber af Bakkelyvej 20, Vestbjerg

Fantastisk rådgivning fra Heine i Mæglerhuset Nørresundby! Klart anbefaling herfra.

René - sælger af Nygade 15, 3. tv.

Hvis du skal handle bolig, er Mæglerhuset et stærkt valg! Tak til Mæglerhuset for en helt igennem professionel håndtering af salget af min lejlighed. Første fremvisning og BUM. Alt har fra første kontakt været tilrettelagt til mindste detalje. Jeg har en vis erfaring med køb og salg, og må sige at Mæglerhuset har en fremragende pakkeløsning, hvor intet overrasker og intet er undladt. Engagerede og dybt professionelle medarbejdere på alle poster....tak for en super god oplevelse og service.

Merethe og Ruben - Sælger af Bakkevænget 8, Gjøl

Vi er meget glade for, at Mæglerhuset har solgt vores hus. Ejendomsmægler Simon, som var vores mægler, ydede en meget fin og tilfredsstillende indsats i salget af vores hus. Der har været en god dialog, og vi har følt os godt vejledt. Ligeledes er forhandlingerne mellem os og køber foregået på ypperligste vis af Simon.

Camilla - Køber af Petersborgvej 53, 2. tv.

Torben er fuldstændig eminent! Fra første dialog til overdragelse af bolig, har han givet en gennemført oplevelse. Han har været fantastisk imødekommende, lyttende, fleksibel og tilgængelig. Efter at have vist interesse for boligen onsdag, efterfulgt af møde med Torben torsdag, var kontrakten underskrevet fredag. En fuldstændig gnidningsfri proces, udelukkende grundet hans ualmindelig høje niveau og behagelige personlighed. Jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset og specielt Torben. Uanset om du er køber eller sælger, så er du i de bedste hænder

Kasper - Sælger af Flyet 23, Vodskov

Super behagelig og professionel behandling. Plus et hurtig salg. Jeg har kun de bedste anbefalinger.

Trine - Sælger af Herningvej 218, Aalborg

Fra første møde med Mæglerhuset til vi stod med en underskrevet købsaftale på vores hus, gik der blot 12 hverdage. Huset blev solgt via nettet og til prisen på kun 1 uge. De har hele vejen igennem arbejdet hurtigt, effektivt og professionelt. Vi er blevet informeret godt både før, under og efter salget. Nu glæder vi os bare til at de skal hjælpe os med, at finde vores kommende hjem.

Charlotte - Sælger af Niels Dahls Alle 14, Gug

God og professionel behandling. Mæglerhuset får varme anbefalinger i forbindelse med vores hussalg og huskøb.

Christina - Sælger af Langbrokrovej 1A, Vodskov

Mæglerhuset har vist et enormt engagement, lige fra de første tanker om et salg, til huset var solgt. Palle har holdt os underrettet om alle tænkelige detaljer hele vejen igennem, hvilket har givet os ro i maven og en god fornemmelse fra start til slut. Ligeledes har Palle, i samarbejde med Simon, været opsøgende og dedikeret til at hjælpe os videre på boligmarkedet. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset samt gøre brug af deres kompetencer i en evt. fremtidig handel og ser frem til det næste samarbejde. Uden tvivl 5 stjerner herfra!

Patrick - Anders Nielsens Vej 15, st. th., Nørresundby

Jeg har prøvet at sælge to gange. Mit bedste råd er “vælg den rigtige mægler første gang”. Det gør man ved at vælge Mæglerhuset. En stor hjælp fra især Palle. Professionel fra første sekund og en stor støtte i en stor beslutning.

Charlotte - Granlunden 31, Vodskov

Kan klart anbefale Mæglerhuset. Et forløb hvor vi følte os i trygge hænder, og som resulterede i et hurtigt salg efter kun 14 dage.

Gitte - Sælger af Nørregade 18A, st. th.

Vi har lige solgt en ejerlejlighed gennem Mæglerhuset, bistået af Casper. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Lejligheden blev solgt fra køberkartotek, og vi fik en meget fin behandling. Særligt imponerede var vi over den venlige, hjælpsomme og jordnære tilgang, vi mødte. Det var slet ikke den stereotype ejendomsmægler med smart-i-en-fart attitude, vi mødte. Vores varmeste anbefalinger til Mæglerhuset og Casper.

Birte og Lars - Sælger af Beilerstræde 1, Nørresundby

Vi har været yderst tilfredse med Mæglerhuset i Nørresundby i forbindelse med vores salg af hus. Der var lige fra start til ende en god kemi mellem os og de to mæglere, der havde vores sag. Der blev givet en realistisk vurdering af vores hus, som hurtigt blev solgt med et lille nedslag i prisen. Det hurtige salg skyldtes helt sikkert, det fine og overskuelige salgsmateriale, som Mæglerhuset havde lavet. Under hele forløbet, har der været god kommunikation.

Mette - Nørre Tranders Vej 103, Vejgaard

Mine allerbedste anbefalinger går til Mæglerhuset, Thomas Skifter Andersen i Vesterbro-afd., som har solgt min lille Vejgaard-villa. Jeg har kun positive oplevelser af forløbet. Thomas havde mange fremvisninger, gode og rettidige opfølgninger … og ikke mindst - tilbagemeldinger til mig. Desuden løftede han rådgiveropgaven meget tilfredsstillende. Mæglerhuset har bestemt ikke ’oversolgt’ deres indsats for at få sat et ’solgt-skilt’ på min grund. De levede til fulde op til mine forventninger.

Ingrid og Jens - Sælger af Gl. Kaasvej 6, Kaas

Mæglerhuset i Aabybro har solgt vores hus i Kaas. Det blev solgt hurtigt, og mæglerne har været meget hjælpsomme under hele forløbet. Både i forhold til at besvare spørgsmål, men også til at hjælpe os med at fremskaffe papirer. Vi har kun rosende ord til Mæglerhuset.

Bjørn - Sælger af Henriksvej 15, Hjallerup

Mit hus blev sat til den rette pris og blev udbudt med mange fremvisninger på kort tid. Det endte med, at huset blev solgt til prisen på 27 dage. En stor tak til Simon og Frederikke hos Mæglerhuset i Dronninglund. Altid gode til at give hurtig respons og info efter fremvisninger. Det blev til en mindre dominoeffekt, da Mæglerhuset også havde det næste hus til salg i Aalborg, som jeg forelskede mig i. Thomas i Aalborg afdelingen formidledede denne handel til punkt og prikke. Skal jeg handle bolig igen eller råde nogen, vil jeg klart anbefale Mæglerhuset. Deres salær er også meget konkurrencevenligt.

Charlotte og Dennis - Sælger af Perikumvej 11, 2. th., Aalborg

Vi har solgt og købt indenfor en uge og været rigtig glade for Mæglerhuset. De har været meget venlige og imødekommende + super gode til at forklare og holde os opdateret hele vejen.

Nanna og Patrick - Sælger af Gildsigvej 9, Nørresundby

Vi er vildt glade for, at vi fik skiftet til Mæglerhuset. De er så professionelle og dygtige. Vi blev altid holdt opdateret. Vi fik en fremragende behandling af alle fra Mæglerhuset. Vi vil klart anbefale dem til alle der vil sælge, der er man i hvert fald sikker på god service! Tak til jer!

Helle og Ove - Vadumvej 14, Nørhalne

Da vi satte vores hus til salg ved Mæglerhuset i Aabybro, var landet ramt af corona restriktioner og starten på sommerferien. Vi var derfor betænkelige ved, om det var det rigtige tidspunkt for at sælge hus. Men Simon og Søren arbejdede seriøst på sagen og fandt en køber i løbet af 4 måneder, hvilket vi syntes var yderst rimeligt i en noget anderledes tid. Deres hyggelige og professionelle måde at være på, deres flotte salgsmateriale/annoncering og deres store hjælp med at klare alt det praktiske ifm. hussalget gør, at vi kun kan anbefale Mæglerhuset.

Rikke - Sælger af Multebærvej 25, Aabybro

Jeg er bare så glad for at jeg fik skiftet til Mæglerhuset! Efter 8 måneders stilstand hos en anden ejendomsmægler fik jeg i løbet af 1½ måned solgt mit hus. Det har været en virkelig god proces. Jeg har virkelig værdsat samarbejdet med Søren og Simon (i Aabybro) - jeg har aldrig været i tvivl om at de ville gøre alt hvad de kunne for at få solgt mit hus.

Sisse - Sælger af Margrethevej 3, Hjallerup 

Efter 6 måneder hos en anden mægler, fik Frederikke og Simon vores hus solgt på under 14 dage.! Forløbet var yderst professionelt fra dag ét. Som kunde føler man sig meget tilpas og yderst informeret, da man bliver informeret hele vejen igennem via både mail og telefon. Deres PR-materiale var ligeledes af kanon kvalitet! Både ved fotograf, video og annoncer mv. var det langt bedre end set andre steder. Jeg vil til enhver en tid vælge Mæglerhuset igen. Ps derudover var alle både varme, venlige og behagelige at sælge hus hos.

Lærke - Sælger af Gertrud Rasks Vej 7, st., Aalborg SØ

Professionel og yderst kompetent ejendomsmægler. Efter at have brugt anden mægler, kom Thomas fra Mæglerhuset ind i billedet. Lige fra starten af, ydede Thomas en professionel og ordentlig behandling, hvor der var ingen skjulte udgifter eller planer. Boligen blev solgt, og jeg har ikke skulle røre en finger. Der var under hele forløbet ingen problemer, hvorfor disse også klart kan anbefales.

Marwan - Køber af Bilgårdsvej 44, Tylstrup

Fantastisk god service og hjælp af afd. Mæglerhuset Nørresundby, som skabte et positivt og gennemsigtigt forløb. Kan varmt anbefale afdelingen. Stor tak til Heine Kirkelund Andersen Simon Rye.

Henrik - Furvej 2, Nørresundby

Mæglerhuset solgte mit hus på halvanden måned. Kan kun anbefale dem. Tak til Palle og hans kolleger.

Sabrina - Sælger af Provstejorden 20, st. th.

Fra første, indledende dialog til underskrevet salgsaftale, gik der kun 8 dage. Hurtig og professionel sparring fra Mæglerhuset og Casper - kan varmt anbefales!

Anette og Finn - Østermarksvej 3, Nørresundby

En god hushandel. Mæglerhuset i Nørresundby skal have ros, for et godt og effektiv arbejde med at sælge vores hus. Solgt på elleve dage, så man må sige at Simon, Palle og resten af teamet har gjort deres arbejde godt.

Kristine og Ralf - Sælger af Drøvten 43, Vodskov

Stort tak til Palle og resten af teamet i Nørresundby, for at have solgt vores hus. Vi har under hele forløbet følt os i sikre hænder og kommunikationen har været helt i top. De super flotte billeder og video gjorde også et stort indtryk på os og viste huset fra sin allerbedste side. Tak for et godt samarbejde.

Dorte og Kaj - Sælger af Kanalvej 14, Brovst 

Gennem 2 år havde vi forsøgt at sælge vores ejendom hos anden mægler. Vi besluttede at skifte til Mæglerhuset og fra 1. møde følte vi os i trygge hænder. De var effektive, professionelle og fulgte med udviklingen på markedet og sikke en fin salgsopstilling ved hjælp af dronebilleder og video. Efter de første 30 dage blev vi lidt nervøse - ingen fremvisninger, men så skete der noget. Et par dukkede op og fik fremvist 2 gange og solgt på 53 dage. Vi kan bestemt anbefale andre at få skiftet til Mæglerhuset, og det kan ikke gå hurtigt nok. En stor tak til Christopher, Simon M. og pigerne i salg og marketing.

Karla og Kurt - Sælger af Skolevej 36, Nørresundby

Vi – Kurt og jeg – vil gerne sige jer tak for godt samarbejde i de forløbne 75 dage blev det vist til. Vi har følt at I - Mæglerhuset - har været prima til at ordne vort salg af Skolevej 36 Nørresundby. Nu er det 36 år siden vi har været i situationen at skulle sælge vor bolig, så mange ting er ændret i den lange tid siden sidst, men vi har følt os trygge i jeres hænder, og vi ønsker derfor at give jer vore bedste anbefalinger i salgssituationer af fast ejendom.

Monicha og Bent - Sælger af Houvej 53 + 54, Hou

Det kom bag på os, at salget af vores hus gik så stærkt. Det tog under 3 uger fra huset blev sat til salg til det var solgt. Det har været en positiv oplevelse. Vores mægler, Frederikke, har altid stået klar til at svare på spørgsmål, og der har været en venlig tone. Vi er meget tilfredse med Mæglerhuset.

Hasse - sælger af Vejrholm 14, Aalborg Øst 

Jeg valgte Mæglerhuset i Aalborg til at sælge mit hus. De har arbejdet professionelt og været serviceminded. Det har altid været til at komme i kontakt med Mæglerhuset. Der har været hurtig respons, så snart der er opstået spørgsmål. En god oplevelse, som også førte til et hurtigt salg på bare 1 måned.

Pia Maria - Sælger af Kronprinsens Alle 12, Nørresundby

Vi har ikke fortrudt vi skiftede mægler til Mæglerhuset. Efter 8 måneder hos anden mægler uden ret meget aktivitet, så formåede Mæglerhuset på 2 måneder at skabe mere aktivitet end de foregående 8, og sælge vores hus. Vi oplevede et professionelt team. De var rigtig gode til hele tiden at holde os opdateret og vi kunne altid kontakte dem med spørgsmål. Vi har været rigtig glade for Mæglerhuset i Nørresundby.

Thomas - Sælger af Møllevænget 4, Pandrup

Der var fra start stort engagement fra mæglers side af, hvilket gjorde at jeg følte mig tryg ved at Mæglerhuset nok skulle få solgt. En ting som virkelig gav tryghed var, at mægler altid var kontaktbar og altid havde tid til både store og små spørgsmål. Der blev fra start vist hvordan Mæglerhuset på flest mulige platforme ville fremhæve huset, samt super professionel fotografering af hus, som gjorde at man kunne mærke at Mæglerhuset virkelig ville give bedst mulig salg. Der gives varmeste anbefalinger herfra.

Tina - Sælger af Pindskæret 4, Langholt

Venlige og professionelle. Hurtig salg og god rådgivning. Kan klar anbefales.

Nanna - Sælger af Nervøsvej 114, Vadum

Suverænt 13-tal til Palle Brøndum, Lisa og resten af teamet i Nørresundby. De er superdygtige, ordentlige og effektive i ordets bedste mening. Der er ingen tvivl om, at de oprigtigt kan lide deres arbejde, og de er hele tiden på forkant med alt i forløbet. Når de så også er søde og rare mennesker, kan det simpelthen ikke blive bedre. Jeg giver de allerbedste anbefalinger til Palle Brøndum og Mæglerhuset i Nørresundby.

Søren - Hvedemarken 30, Pandrup

Havde sat mit hus til salg hos Mæglerhuset Aabybro. Huset blev solgt på 2 dage, og de har fulgt mig i alt. Kan kun anbefale Mæglerhuset som mægler.

Inger og Torben - Sælger af Nygade 8, Gandrup

Fra første møde med ejendomsmægler Mads Sørensen har vi fået en positiv oplevelse i forbindelse med salg af vores hus. Mads har løbende orienteret os om sagsforløbet. Han er en yderst kompetent, imødekommende og venlig person. Atmosfæren på kontorerne er afslappet og altid venligt personale. Også efter underskrift af salgsaftalen er ekspedition af skøde m.v. gået glat via sekretær Jette Skak Jensen, der også altid er venlig til at svare på spørgsmål. Det er alene positivt vi har at sige om Mæglerhuset, Nørresundby, der i samarbejde med de øvrige afdelinger virker meget aktive.

Morten - Sælger af Malurtvej 29, 1. tv.

Jeg bor i København og havde en udlejningslejlighed i Aalborg. Da lejemålet blev opsagt besluttede jeg at sætte den til salg. Jeg blev anbefalet Mæglerhuset og ringede til Casper Laursen. Efter to fremvisninger og 8 dage, var der skrevet under på salget. Jeg havde været i København under hele forløbet, men salget løb professionelt. Jeg havde tiltro til min mægler og kan på ingen måde klage over et hurtigt salg midt i corona og kun med et jysk afslag. Jeg kan anbefale Mæglerhuset, hvis du kan lide, at der er handling bag ordene - en aftale er en aftale.

Tommy Christensen - Køber af Astersvej 4, Dronninglund

Jeg kan kun understrege at jeg har været meget tilfreds med at handle med Mæglerhuset og vil bestemt anbefale jer til andre. Endnu en gang tak for handlen.. Mæglerhuset er meget lig min egen virksomhed.. sikke en fornøjelse.

Christina & Thomas - Sælger af Nørregade 23, Dronninglund

Simon Jørgensen fra Mæglerhuset Dronninglund solgte vores hus til udbudsprisen på kun 18 dage! Vi har været ovenud tilfredse igennem hele forløbet hvor vi har følt os både velinformerede og trygge. Simon er en meget engageret ejendomsmægler som gerne arbejder om aftenen og i weekenderne for at få en handel i hus. De varmeste anbefalinger fra os til Mæglerhuset og til Simon. Tak for samarbejdet.

Charlotte & Keld - Sælger af Lars Brorsvej 10, Biersted

Brug endelig Mæglerhuset hvis også du ønsker: professionel og tryg håndtering af dit fremtidige salg af din bolig. Mæglerhuset, et hus; hvor du møder engagerede medarbejdere, med finger på pulsen og stor interesse for dig og en super god proces i forbindelse med salg.

Lise & Frederik - Sælger af Grandisvej 17, Hjallerup

Det er ikke første gang, Mæglerhuset hjælper os videre med boligdrømmene. Første gang solgte de vores hus i Vester Hassing, og denne gang har de solgt vores hus i Hjallerup. Vi kan helt sikkert anbefale Mæglerhuset, hvis du overvejer at sælge.

Vibeke & Henning - Sælger af Blokhusvej 32, Pandrup 

Det har været en fornøjelse at have Mæglerhuset som sælger af vores hus. De har grundigt forklaret hele salgsprocessen, og været meget hurtige til at fremsende de nødvendige dokumenter. Det har været let at komme i kontakt med vores mægler, og der har været en fantastisk opfølgning fra Mæglerhusets side, lige som de altid har været klar på at hjælpe os, når der var noget, vi var i tvivl om i forbindelse med vores salg af huset. Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale Mæglerhuset til andre som ønsker at sælge deres hus.

Mette & Morten - Sælger af A.C. Jacobsens Vej 18, Nørresundby

Vi er glade for vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus i Nørresundby. De har en professionel tilgang til hele købsprocessen og super opfølgning og tilbagemelding igennem hele forløbet. Vi kan kun give Palle og hele teamet i Nørresundby vores bedste anbefalinger.

Jytte & Kaj - Sælger af Skansevej 22, Nørresundby

Vi har udelukkende haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset. Det gælder både deres væsen - de er til at snakke med, men også deres arbejdsgang. Der har været hurtige tilbagemeldinger på al aktivitet. Vi har kun ros til Mæglerhuset.

Hanne - Sælger af Blokhusvej 36, Pandrup

Efter mit hus havde været til salg i fire år, kontaktede jeg “det nye” mæglerfirma, og det har jeg ikke fortrudt. Hos Mæglerhuset Aabybro var de helt sikre på, at de kunne sælge mit hus. I løbet af halvanden uge var der fremvisning for fem hold, og hurtigt blev der indhentet rapporter og underskrevet købsaftale. Jeg er ikke i tvivl om, at Mæglerhusets markedsføring og mæglernes ihærdighed, tilgængelighed og professionelle arbejde gav det meget hurtige resultat. Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale Mæglerhuset.

Bodil & Bent - Sælger af Christiansvej 19, Hjallerup

Mæglerhuset har gjort det godt under hele salgsprocessen. De har været proaktive, og der har løbende været god aktivitet med en række fremvisninger. Vi har haft et positivt samarbejde med Mæglerhuset i Dronninglund. De kan uden tvivl anbefales.

Mike - Sælger af Lundbyesgade 25, Aalborg

Jeg valgte Mæglerhuset i Aalborg til at sælge mit hus i Vejgaard. Det viste sig at være en god beslutning, da huset var solgt til prisen på bare 6 dage. Det kalder jeg et hurtigt og effektivt salg. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligejere, der overvejer at sælge.

Mette og Jimmy - Sælger af Malurtvej 21, 1. th., Aalborg

Vi har netop solgt vores lejlighed via Mæglerhuset i Aalborg. Stor tak til Casper for hans gode arbejde. Godt informeret og trygge igennem hele forløbet. Altid godt humør, professionel og stor tro på at kunne sælge vores lejlighed, selv i disse svære covid-19 tider. Kan varmt anbefale Casper og resten af teamet fra Mæglerhuset.

Tove - Sælger af Drøvten 56, Vodskov

Jeg havde hørt godt fra flere bekendte om Mæglerhuset og er kun blive bekræftet i det. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Mæglerhuset og har været meget tilfreds med samarbejdet.

Lenette & Henrik - Sælger af Drøvten 10, Vodskov

Vi fik solgt vores hus på Drøvten 10 i Vodskov på kun halvanden dag !! Vi kan varmt anbefale, Simon Rye, Mæglerhuset Nørresundby til alle jer der står og skal sælge bolig. Sød, rar og kompetent mægler. Vi kan ikke være mere tilfredse med det salgs forløb, og det store stykke arbejde Mæglerhuset har hjulpet os med. Fra første møde til afslutningen af salget, har vi følt os i gode hænder. Han fortjener de allerbedste anbefalinger, og sit engagement - nærvær og sin professionalisme. Så tusinde tak !!