Vi lever af tilfredse kunder

Vi lever af tilfredse kunders

Anbefalinger til venner og familie

Hos Mæglerhuset er vi særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi ved, at det kan være svært at vælge den rette mægler. På papiret kan mange det samme, så ofte er det de små marginaler, der gør udslaget. Det kan f.eks. være en positiv anbefaling fra en glad kunde.

Tove og Arne – Sælger af Solsbækvej 122, 9300 Sæby

Vi har haft fornøjelse af at have det nystartede Mæglerhuset i Sæby som mægler i forbindelse med vores salg af Solsbækvej 122 Sæby.
Cathrine Frahm Færløv og Oliver Brunø Petersen var behjælpelig med fremvisningen og salget.
Huset fik de solgt på 6 dage, efter at de overtog salget efter anden mægler.
Vi har været yderst tilfreds med forløbet og anbefaler dem på det varmeste til andre, som går i salgs- eller købstanker.

Tina – Sælger af Ingemannsgade 3, 9700 Brønderslev

Efter længere forløb hos anden mægler kunne vi hurtigt mærke forskel i kvaliteten af service vi fik af Kasper fra Brønderslev-afdelingen. Som førstegangssælger er det vigtigt, at man føler, at der er gensidig tillid. Dog skal der lyde et stort cadeau til Jacob (trainee) som endte med at sælge huset 😃

Kenneth – Sælger af Kronhjorten 200, 9530 Støvring

5 stjerner er kun på sin plads! Simon og Thomas har gjort et fremragende stykke arbejde i at sælge vores hus i Støvring. Lidt på udebane - alligevel lykkedes det dem at finde en køber på 22 dage. God kommunikation både før og efter fremvisninger og hurtig ekspedition under forhandlingen. Og så er de virkelig gode til at lave video, billede- og salgsmateriale.

Lise og Steven – Sælger af Krættrupvej 7B, Karup, 9300 Sæby

Mæglerhuset Sæby har været en enorm stor hjælp i forbindelse med salg af vores ejendom. Efter at have haft ejendommen til salg i 7 måneder ved anden mægler, valgte vi at skifte over til Mæglerhuset, dette har vi ikke et sekund fortrudt. Vi blev mødt af et par kompetente ejendomsmæglere, som hele vejen igennem har været ekstremt informerende, jordnære, humoristiske og professionelle. Vi kontaktede Cathrine pr. mail en aften, og allerede dagen efter var første møde aftalt. Her har vi på intet tidspunkt kunne mærke at Mæglerhuset Sæby er en nystartet virksomhed.
Inden for den første uge hvor ejendommen havde været offentliggjort på mæglerhuset.dk og facebook, med overraskende gode billeder og video filmet med drone, var de første 4 fremvisninger allerede booket, med interesserede købere. En uge senere var købsaftalen underskrevet.
Efterfølgende har Cathrine, inden for samme uge, været behjælpelig med at finde vores kommende hjem. Så alt i alt har Mæglerhuset Sæby, hjulpet 3 familier med at komme videre og få startet en ny fremtid med købs- og salgsaftaler, på få uger.
Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset Sæby. Man føler sig virkelig taget imod med åbne arme, rummelighed og et godt overblik og styr på sagerne fra start til slut. Der hersker ingen tvivl om, at disse unge mennesker brænder for deres arbejde og deres virksomhed.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐️

Birgit og Christian – Sælger af Vodskov Byvej 3, 9310 Vodskov

Tak til Mæglerhuset (især Simon Rye) for at have solgt vores hus i Vodskov, hvor vi har boet de seneste 22 år.
Det var vigtigt for os, at salget blev håndteret med respekt for de kvaliteter, vi finder vigtige ved vores hus og vores kvarter. Det levede Mæglerhuset til fulde op til. Desuden var det vigtigt, at Mæglerhuset tog hånd om alle de spørgsmål mv,, der rejses i en salgssituation, hvilket de også levede op til. Så alt i alt en super god oplevelse - i en svær markedssituation (oktober 2022).

Hans Henrik og Birthe – Sælger af Koral Rev 5, 9493 Saltum

Tusind tak for salg af vores sommerhus, som vi har haft i 44 år. Vi har været ovenud tilfredse med godt samarbejde, hyggelige møder og ikke mindst hurtigt salg. Tak for det.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Henrik – Køber af Bøgildsvej 5, Biersted, 9440 Aabybro

Jeg skulle købe et hus til min søn, og her var Søren Agesen som mægler det rette valg. Han var med hele vejen og dialogen mm. var yderst tilfredstillende! Tusind tak for handlen Søren!

John – Sælger af Elbækvej 46, Biersted, 9440 Aabybro

Mæglerhuset Aabybro har lige solgt mit hus. Det tog dem 29 dage, så var der en handel i hus. Stor ros til Søren Agesen for meget professionel behandling. Alt fungerede perfekt, og jeg giver min allerbedste anbefaling til Mæglerhuset Aabybro, hvis man skal sælge sit hus.

Maibrit & Henrik – Sælgerne af Gunderupvej 14, 9260 Gistrup

Vi har netop solgt vores hus gennem Mæglerhuset. Faktisk en tilfældighed at netop de kom til at sælge det. Men det har vi bestemt IKKE fortrudt. En top professionel behandling fra start til slut! Jeg kan bestemt anbefale andre at sælge deres hus igennem Mæglerhuset. P.S hvis ikke Torben fra Aalborg afdelingen bliver kåret til månedens medarbejder i oktober, så står verden ikke længere.

Else – Sælger af Nordens Alle 44, 9300 Sæby

Jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset. Mega god service. Cathrine og Oliver solgte mit andelshus på en weekend. Super søde og dygtige sælgere. Tusind tak til dem.

Morten – Sælger af Vandværksvej 4, 9280 Storvorde

Tak til Simon, Palle og resten af Mæglerhuset for stærkt arbejde i forbindelse med salget af huset i Storvorde. Solgt efter 4 dage på nettet til et beskedent afslag på under 2%.

Sara & Christian – Sælgerne af Nørremarksvej 81, 9440 Aabybro

Vi har solgt vores hus igennem Mæglerhuset. Det har igennem hele processen været en god oplevelse. Især Christopher har været imødekommende, venlig og engageret i vores salg. Vi kan kun anbefale Mæglerhuset til andre ved salg/køb af bolig.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Anne-Sofie & Allan – Sælgerne af Haraldsgade 25, 9700 Brønderslev

Efter et langt forløb ved en anden mægler, kunne vi hurtigt mærke forskel på kvaliteten af mægleren og den service de kom med. Mæglerhuset kan kun få min ypperste anbefaling. Kasper fra Brønderslev afdelingen er helt klart det bedste valg vi tog i forbindelse med vores hussalg. Jeg ville klart gå med dem igen.

Lenette & Simon – Sælgerne af Bertel Holts Vej 2A, st. tv., 9400 Nørresundby

Mæglerhuset har solgt vores lejlighed efter vi havde forsøgt med en anden mægler. Vi er meget tilfredse med den hjælp vi har fået af Simon Mathiesen og hans team, som hele tiden har sikret at vi var oplyst. Simon har en utroligt god forståelse for sælgers situation og forsøger i høj grad at få sælgers ønsker til salget indfriet. Mæglerhuset har en utroligt dygtig inhouse fotograf, som har sikret at vores bolig har taget sig godt ud online. Hos Mæglerhuset har vi på intet tidspunkt i forløbet følt os glemt blandt andre sælgere og derfor anbefaler vi gerne Mæglerhuset til andre.

Jonna & Ole – Sælger af Solvangsvej 4, 9700 Brønderslev

Efter at have vores hus til salg i over et år hos anden lokal mægler, med kun 2 fremvisninger på godt 1 år, kontaktede vi Mæglerhuset. Her blev vi mødt af seriøse og venlige unge mennesker, især Kasper Kræmmergaard, som gjorde et stort stykke arbejde. Efter 6 fremvisninger og 7 uger var huset solgt. Kasper var super seriøs under hele salget, og vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

Bettina & Kim – Sælger af Fyrtøjsvej 7, 9700 Brønderslev

De bedste anbefalinger til Mæglerhuset. Sammen med Kasper Stevn Kræmmergaard, har vi i vores salg af hus, oplevet forrygende service, kompetent og personlig rådgivning. Vi er blevet opdateret løbende i forhold til salget, hvilket har været meget positivt for os. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Vi kan helt klart anbefale Mæglerhuset.

Lars – Køber af Kildevangen 22, Kaas, 9490 Pandrup

Efter at være boligsøgende gennem et års tid ser jeg et fint lille hus på Facebook, sat til salg af Mæglerhuset. Jeg tager telefonisk kontakt til Søren Agesen, som arrangerer en fremvisning, der passer lige i min kalender. Under fremvisningen får jeg en grundig gennemgang og svar på samtlige af mine spørgsmål, hvilket jeg ikke har oplevet tidligere. Der er ikke meget mere at sige, da huset lige var mig, hvorefter Søren og Rikke fik handlen gennemført hurtigt og smertefrit.

Hanneke & Alexander – Sælgerne af Blomstermarken 109, 1. tv., 9000 Aalborg

Vi har solgt vores lejlighed gennem Mæglerhuset, og har været utrolig glade for forløbet ved Casper. Vi søgte en mægler, som var ærlig og realistisk ift. værdien af boligen, og som havde et højt serviceniveau. Det blev 100% indfriet af Casper og resten af teamet, og vi følte os gennem hele forløbet i trygge hænder. Lejligheden blev solgt på 32 dage, og det var ønskescenariet for os. Stor tak til Mæglerhuset!

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Kaj – Køber af Vesterbæk 44, 9310 Vodskov

Med en netop gennemført handel med Mæglerhuset, kan vi kun sige, at det har været en supergod oplevelse. Det er virkelig et professionelt team hele vejen igennem forløbet vi har oplevet fra alle involverede personer fra Mæglerhuset. En særlig tak til Simon Rye for et supergodt forløb. Vi giver Mæglerhuset vores bedste anbefalinger.

Dorthe – Sælger af Reberbansgade 18, 3. th., 9000 Aalborg

Jeg skulle sælge min lejlighed og valgte Mæglerhuset og hvor er jeg glad for det. Casper har været helt fantastisk. Rolig og enormt hjælpsom. Jeg har været så tryg ved at sælge mit hjem via ham og hans kolleger og så blev lejligheden solgt super hurtigt. Mæglerhuset er simpelthen de bedste!

Ea – Sælger af Gertrud Rasks Vej 4, 9210 Aalborg SØ

Vi fik en ærlig, nede på jorden, imødekommende og menneskelig rådgivning lige når vi havde brug for det. Vi kan helt klart anbefale andre at bruge Mæglerhuset og især Casper var vi glade for!

Susanne & Steffen – Sælgerne af Klokkevej 6, Dall Villaby, 9230 Svenstrup J

Vi havde længe gået med tanken om at sætte vores hus til salg. Tanken blev til handling og vi kontaktede flere mæglere for at have noget at sammenligne med. Fra første møde med Torben fra Mæglerhuset i Aalborg følte vi os i trygge hænder. Det lå os meget på sinde, at prisen på huset skulle være realistisk og dette følte vi den var. Prisen og den tillid vi oplevede gjorde, at Mæglerhuset blev valgt. Dette har vi ikke et sekund fortrudt. Fotografens billeder var helt i top, huset kom på nettet, der blev aftalt fremvisning og huset blev solgt på første fremvisning.Vi kan kun give Mæglerhuset de bedste anbefalinger, vi har følt os inddraget og velinformeret i alle faser og vil ikke tøve med at vælge Mæglerhuset igen.

Maria & Anders – Sælgerne af Langbrokrovej 5, 9310 Vodskov

Det lå os meget på sinde at vælge den rigtige ejendomsmægler til salget af vores hus. Det var vigtigt for os, at vi kunne afstemme vores forventninger med mægleren om bl.a. fremvisninger, åbent hus, fx ønskede vi ikke et "til salg" skilt sat op foran vores hus. Alt dette blev imødekommet af Simon fra Mæglerhuset, der fra det første møde, gjorde, at vi følte os i trygge hænder. Mæglerhuset har til fulde levet op til vores forventninger. Mæglerhuset i Nørresundby er yderst kompetent - alle har været tilgængelige og har holdt os orienterede i processen og har haft stor tålmodighed. Mæglerhuset har et rigtig godt lokalkendskab til Vodskov. Simon og Heine har været yderst proaktive i salget af vores hus, og det var bestemt medvirkende til, at vi solgte vores hus. Vi vil klart anbefale Mæglerhuset til andre!

Tom – Sælger af Brorholtvej 10, 9430 Vadum

I have sold my house in Vadum through Mæglerhuset. I live in Canada, and was a little apprehensive about having to live so long away and sell a house in DK. I must say real estate agent Simon Haurum Mathiesen has been an invaluable help and made it very easy for me to sell the house. For approx. three years ago I had another real estate agent to help sell the house, they did not succeed, as Simon and his colleagues have now succeeded. Thank you for the good cooperation.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Miila & Mikkel – Sælgerne af Skelbakken 48, 9320 Hjallerup

Mæglerhuset Dronninglund får vores aller varmeste anbefalinger. Vi har anvendt Simon som vores mægler over flere omgange, fordi vi ved vi får det bedste af det bedste. Simon er top professionel, ambitiøs og resultatorienteriet, som er en kæmpe fordel, når vi skal have solgt vores hus. Der er blevet fulgt op på alle fremvisninger, og vi bliver orienteret hver eneste gang, og dette giver en kæmpe tryghed.

Connie & Jens – Sælgerne af Vestergade 87A, 9700 Brønderslev

Så fik vi huset solgt. Hurtig sagsbehandling. Vi har følt os i gode hænder og er yderst tilfredse. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset Brønderslev. 

Lia & Jesper – Køberne af Kingosvej 31, 9490 Pandrup

Vi vil starte med at sige mange tak til Silje for at åbne døren til vores drømmehus og få processen til at køre uden problemer. Silje har været lyttende, åben til at tage imod alle vores ønsker og vores kommunikation har kørt super fint. Vi kan kun varmt anbefale Silje og Mæglerhuset for det gode samarbejde. 

Tina & Peter – Sælger af Uglevænget 32B, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Endnu et hussalg for os her i Vester Hassing er varetaget af Annemette med super professionalisme som altid. Denne gang som skuffesalg, der endda endte i budrunde. Annemette har et fantastisk lokalkendskab, og med altid smil på læben har hun kørt hele slagets gang til et stort 12 tal. Hun får hermed vores bedste anbefalinger, da vi uden den mindste tvivl vil bruge hende igen næste gang.

Inge & Paul – Sælgerne af Dyrehavevej 26, 9370 Hals

Vores bedste anbefaling til Mæglerhuset og Simon Rye. Solgte vores hus på kun en uge efter en budrunde. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset der er yderst seriøse og profesionelle

Rikke & Mads – Køberne af Viktoriagade 8, 9400 Nørresundby

Vi har haft en enormt tilfredsstillende oplevelse med at købe hus gennem Mæglerhuset. Vi har særligt nydt at Mæglerhuset altid er tilgængelige og engagerede i de næste skridt i huskøbet.

Tanja – Sælger af Perikumvej 17, 2. th., 9000 Aalborg

Super oplevelse at sælge lejlighed gennem Mæglerhuset. Har længe ønsket at sælge, men tiden var aldrig helt rigtig. Tiden var bestemt heller ikke helt ukompliceret lige nu, men Mæglerhuset kunne imødekomme mine særlige ønsker som hurtigt salg, og at nogle dage kunne jeg ikke kontaktes. De har været venlige, ærlige og imødekommende hele vejen. Mit ønske var at sælge på en måned. Det var aftalen. Og den blev mere end overholdt for efter første fremvisning, som var 5 dage efter lejligheden kom online, lå der et bud på prisen. I min verden blev lejligheden solgt på 5 dage, på første fremvisning. Præcis som jeg ønskede mig. Nogle har spurgt om prisen så var for lav, det var den ikke. Prisen var jo netop helt rigtig. Jeg har værdsat en nærværende dialog uden pistolsælgere. Tak.

Conny – Sælger af Mågevej 12, 9000 Aalborg

Mæglerhuset (Thomas) har solgt vores hus. Det blev håndteret meget professionelt med god information hele vejen igennem. Mæglerhuset kom på salget som den 3. mægler, og så skete der noget. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg skal vælge, hvis jeg fremover har brug for en mægler. De varmeste anbefalinger herfra til Mæglerhuset

Bettina & Michael – Sælgerne af Elverhøjsvej 9, 9700 Brønderslev

Vi har været super tilfredse med Mæglerhuset Brønderslev og Kasper. Hele teamet har været rigtig dygtige og kompetente. Vi har især været glade for deres måde at holde os opdateret under hele forløbet.

Karama & Mads – Sælgerne af Jernbanegade 21, 3. th., 9000 Aalborg

Vores lejlighed blev solgt allerede på første fremvisning via Mæglerhusets effektive køberkartotek. Det blev en hurtig og nem handel, hvilket var helt fantastisk. Vi er ovenud tilfredse med vores mægler, Thomas, selvom det blev en kort fornøjelse.

Janni – Sælger af Ane Dams Gade 8D, 9400 Nørresundby

29 dage og 12 fremvisninger - det var hvad der skulle til, før jeg fik det bud, der førte til salget af mit rækkehus i Nørresundby.

I 2017 købet jeg rækkehuset af Mæglerhuset, og allerede den gang vidste jeg, at den selv samme mægler skulle bruges, hvis jeg en dag skulle sælge. Jeg har oplevet hvor behageligt det er både at være køber og sælger, og oplevelsen gør, at jeg vurderer Mæglerhuset til at få 5 stjerner.

De 5 stjerner gives for fremragende dialog, brugbar tilbagemelding efter hver fremvisning, flotte og retvisende billeder, samarbejdet hele vejen igennem. Det er ikke uden grund, at man ser at Mæglerhuset blomstre op flere og flere steder. De møder både køber og sælger på deres niveau.

Annette & Hans – Sælgerne af Viktoriagade 8, 9400 Nørresundby

Vi vil gerne sige tak for godt arbejde og god behandling i forbindelse med salg af vores hus. I har været gode til løbende at informere, efterhånden som der kom noget, vi skulle tage stilling til. Da vi startede processen med at sælge, var vi helt uerfarne, og mange ting måtte vi have forklaret flere gange, men Simon havde tålmodighed med os.

Vi var af venner blevet anbefalet at få tilbud fra flere mæglere, men allerede ved det første møde vi havde med Mads Sørensen fik vi tillid til, at Mæglerhuset kunne løse opgaven, så vi spurgte ikke andre. Nu mangler vi blot overdragelsen af nøglerne, så er huset solgt, og det endda på kun 60 dage.

Så hvis du, som evt. læser dette, står over for at skulle sælge dit hus, kan vi varmt anbefale Mæglerhuset. Til alle involverede vil vi gerne sige tak for godt samarbejde.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Kamilla – Sælger af Kærvej 24, 9440 Aabybro

Vi valgte Mæglerhuset Aabybro til vores hussalg, da de er kendt for at have et stort kundenetværk i Nørresundby og Aalborg, hvilket vi tænkte kunne komme os til fordel. Vi fik ret - Søren fra Mæglerhuset Aabybro solgte vores hus på 1,5 måneder, og vi fik endda flere penge for huset, end hvad vi i første omgang havde regnet med. Nu venter vi på at nøglerne skal overdrages, og de sidste ting skal falde på plads. Tak for et fint samarbejde.

Karen Marie – Sælger af Vibevej 4B, 9330 Dronninglund

Jeg er virkelig godt tilfreds med Mæglerhuset. Frederikke solgte min bolig på bare en uges tid, så jeg kan bestemt ikke være utilfreds. Ros til hele teamet.

Helle – Sælger af Søndermarken 12, 9430 Vadum

Kan klart anbefale Mæglerhuset ved køb eller salg. De solgte vores hus på 8 dage, det er da til at have med at gøre. Der er styr på aftaler og svar på alle spørgsmål man må have.

Lars – Sælger af Krogensvej 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Stor anbefaling fra mig til Mæglerhuset. Tak til Annemette og Simon for et rigtig godt samarbejde. De solgte mit hus på ca. 1 uge og har været professionelle hele vejen igennem.

Mette & Kasper – Sælgerne af Clemmenshave 10, Ulsted, 9370 Hals

Kæmpe anbefaling til Mæglerhuset, som har solgt vores hus på kort tid. Tak for et rigtig godt samarbejde og god rådgivning.

 

Heidi & Jan – Sælgerne af Lykkevej 2, 9320 Hjallerup

Mæglerhuset har "holdt os i hånden " hele vejen - fra start til huset var solgt. Meget professionelle, grundige og venlige, hvilket var med til at huset blev solgt på 1 uge og til prisen.

Anne & Nicolai – Sælgerne af Stråtaget 50, 9380 Vestbjerg

Meget hurtigt salg og god rådgivning gennem hele processen. Vi ønskede at Mæglerhuset skulle agere meget hurtigt, idet vi stod med en ny bolig på hånden, hvilket blev imødekommet. Vi fik solgt vores hus på rekordtid ikke mindst pga. vores mægler Heine, som har et godt lokalkendskab.

Camilla & Niclas – Sælgerne af Tvedens Alle 21, 9381 Sulsted

Kan varmt anbefale Mæglerhuset, som fik solgt vores hus på rekordtid. Helt sikkert fordi mægleren Heine var meget skarp på prisen i området. Samtidig har vi fundet vores nye bolig, igennem Mæglerhuset. Rigtig godt forløb og stærkt team de har.

Diana & Thomas – Sælgerne af Langs Banen 8, 9310 Vodskov

Vi takker Mæglerhuset for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med salget af vores nuværende hus samt køb af nyt. Vi er både taknemmelige og meget tilfredse med deres gode arbejde, og kan varmt anbefale andre Mælgerhuset, hvis man ønsker sig nogle gode og jordnære mæglere til salg eller køb af drømmehuset.

Susanne & Jørgen – Sælgerne af Svendbjerggårdsvej 62, Biersted, 9440 Aabybro

Når der har været fremvisning, fik vi altid en hurtig tilbagemelding. Det har været rigtig rart ikke at skulle gå og vente. Vi er alt i alt rigtig glade for, at vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus. Det lykkedes jo også, og vi har fået den pris som vi forventede. Vi har haft et godt samarbejde med Christopher, og håber han siger det samme den anden vej.

Jeanette & Casper – Sælgerne af Venøvej 15, 9400 Nørresundby

Vi kan på det varmeste anbefale Mæglerhuset. Mæglerhuset hjalp os med et lynhurtigt salg gennem deres køberkartotek og vi fik dermed muligheden for at købe drømmehuset. Fra vi tog den store beslutning, gik der kun 14 dage før underskrifterne var sat og det umulige lykkedes - takket være Mæglerhuset. Tak!

Charlotte – Sælger af Rødhusvej 88, Kaas, 9490 Pandrup

Jeg valgte Mæglerhuset i Aabybro, da jeg har hørt meget positivt om dem. Simon var god til at komme med tilbagemeldinger, når der havde været nogle fremvisninger. Fra køber havde besluttet sig til selve indflytningsdagen, gik der kun 14 dage, alt forløb problemfrit. Alt det bedste til dig Simon og Mæglerhuset.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Jette – Sælger af Øster Strandvej 35, 9400 Nørresundby

Jeg er meget glad for, at det var Mæglerhuset, jeg valgte til at sælge mit hus. Ualmindelig søde og kompetente mæglere, der hurtigt og særdeles effektivt fik alt gjort klart til salg, både med fotografering, papirarbejde, rapporter og offentliggørelse på nettet. Huset kom på nettet en fredag, søndag var der en fremvisning og huset var solgt tirsdag. Efterfølgende har jeg følt mig i trygge hænder hos Mæglerhuset, der har haft helt styr på efterarbejdet. Absolut den bedste anbefaling her fra.

Malene & Simon – Sælgerne af Langbrokrovej 2B, 9310 Vodskov

Jeg vil helt klart anbefale Mæglerhuset til dig, der ønsker en mægler, der går den ekstra mil. Vi har følt os imødekommet og trygge i hele vores salgsproces. Vores hus blev solgt på bare 1 uge, og det er jo helt fantastisk når beslutningen er taget.

Anette & Bernt – Sælgerne af Lavendelparken 6, 9310 Vodskov

Vi vil varmt anbefale Mæglerhuset, som har solgt vores hus i Lavendelparken 6 i Vodskov. Simon er bare super til at orientere om, hvad der sker og med sit behagelige væsen vil vi klart anbefale Mæglerhuset til andre, der skal sælge, så 5 stjerner er slet ikke nok! Tak til Simon & Co i Mæglerhuset.

Jette & Torben – Sælgerne af Markedsvej 65, 9700 Brønderslev

Vi har været yderst tilfreds med jeres hjælp til at sælge vores hus. I arbejder med en energi og en faglighed som I kan være meget tilfredse med. I har også været gode til at inddrage os i hussalget og været hurtige til at handle på de forskellige ting. I har et godt team bag jer, der gik ikke mange dage før huset var fotograferet, sat til salg, åbnet hus og fremvisninger -10 dage og huset var solgt. Vi har følt at vi var i trygge hænder.

Michael – Sælger af Hjulmagervej 8, 1. th., 9000 Aalborg

Brugte Mæglerhuset ifbm. salg af andelsbolig i Aalborg. Super tilfreds med hele forløbet og vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset.

Carina & Morten – Sælgerne af Nøddevej 19, Stae, 9310 Vodskov

Vi satte vores hus til salg i foråret 2021 og Mæglerhuset skønnede, at huset ville være solgt på 2 mdr. Der gik 62 dage og huset var solgt. Så det havde de jo helt ret i. Vi kan absolut kun give de bedste anbefalinger til Mæglerhuset. De har styr på sagerne og vi følte os helt trygge i deres hænder. De har hjulpet med det hele under salget og papirarbejdet. En stor tak for samarbejdet til især Palle Brøndum.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Jette & Freddy – Sælgerne af Toftevej 7, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Annemette fra Mæglerhuset i Nørresundby solgte vores hus på meget kort tid. Vi er meget tilfredse med hendes professionalisme og kommunikation igennem hele forløbet. Stor anbefaling til Annemette og hele teamet i Mæglerhuset.

Anja & Jakob – Sælgerne af Slåenvej 12, 9330 Dronninglund

Vi er rigtig glade for, at vi valgte at sælge vores hus ved Mæglerhuset Dronninglund. Samarbejdet, rådgivningen og servicen var helt i top. Huset blev solgt på under en måned! Tak for al jeres hjælp. Kæmpe anbefaling herfra.

Birthe – Sælger af Almavej 19, 9480 Løkken

Jeg har netop solgt 2 ejendomme med hjælp fra Mæglerhuset.

Et helårshus via Mæglerhuset i Nørresundby og et sommerhus via Mæglerhuset i Aabybro.

Jeg har samarbejdet med ejendomsmæglerne, Palle Brøndum og Simon Haurum Mathiesen, og de er begge meget sympatiske at samarbejde med.

De er fagligt kompetente. De er gode til at forklare, så man kan forstå, hvordan en ejendomshandel skal afvikles. De er meget behagelige med en snert af humor. De lytter til kunden.

Begge handler er afviklet meget hurtigt. Der er sat fuld skrue på markedsføring fra dag et – og der er straks fuldt op på alle henvendelser.

Og det var netop det, jeg havde brug for, da jeg skal flytte til Fyn pr. 1. september 2021.

Jeg har haft Inge – min bekendte – til at hjælpe mig med handelen, og vi har begge den samme gode oplevelse med Mæglerhuset.

Mæglerhuset er bare de bedste ! – Synes vi !

Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre.

Mette & Ole – Sælgerne af Solsikkevej 3, 9380 Vestbjerg

Efter vi havde truffet beslutningen om vort dejlige hjem gennem 45 år skulle sættes til salg, følte vi os meget usikre og utrygge. Men med Heines sikre hånd, blev vi ført sikkert gennem alle aktiviteter, der skulle føre os frem til en offentliggørelse af salget. Efter offentliggørelsen viste det sig at Heine ramte helt plet, huset blev solgt til prisen efter tre dage.

Betina & Henrik – Sælgerne af Vestvej 41, Langholt, 9310 Vodskov

Kan helt sikkert anbefale Mæglerhuset. Palle solgte vores hus i Langholt på kun 1 uge. Utrolig professionel og meget høj faglighed hele vejen igennem. Vi har været yderst tilfreds med Palle samt hele teamet bag Mæglerhuset.

Jonne & John – Sælgerne af Konstantinsvej 2, 9320 Hjallerup

Vi har været rigtig glade og tilfredse med samarbejdet og ikke mindst for at vælge Mæglerhuset. Vores hus blev solgt til prisen på bare 13 dage. Simon har helt sikkert styr på boligmarkedet i Hjallerup. Skønt med en lokalkendt mægler.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Overvejer du at sælge din bolig?

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd.

Anders – Sælger af Østerbro 35F, 2. th., 9000 Aalborg

Mæglerhuset solgte vores ejerlejlighed i Aalborg på en lille uge. Da vi i samme forbindelse var på udkig efter et hus, bad vi dem om at fortælle os, hvis der dukkede et hus op, der passede på vores ønsker. Der dukkede ret hurtigt et hus op, som vi endte med at købe. Igennem forløbet med at sælge og købe har vi haft kontakt til den samme mægler. Det har gjort forløbet trygt og effektivt. Både som sælger og køber har vi været rigtig tilfredse med Mæglerhuset.

Heidi – Sælger af Strubjerg 156, 3., 9400 Nørresundby

Godt kendskab til det lokale boligmarked. Sætter en realistisk pris og har en solid markedsføringsplan for salget. Kompetent rådgivning og professionalisme hele vejen igennem.

Birte & Christian – Sælgerne af Ranunkelvej 14, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Vi har følt os glade og trygge i de to måneder, vi havde huset til salg. Lige fra dag et var vi sikre på, at vi var i gode hænder. Vi blev mødt med energi, hjælpsomhed og godt humør. Vi vil gerne takke for rigtigt godt samarbejde og anbefaler Mæglerhuset til alle, der skal sælge deres hus.

Anne-Sofie & Bjørn – Sælgerne af Østerbrogade 77, 2. tv., 9400 Nørresundby

Stort tak til Simon og resten af teamet i Nørresundby for at have solgt vores lejlighed. Vi har været yderst tilfredse med kommunikationen og Mæglerhusets profesionelle tilgang til vores boligsalg. Lejligheden blev solgt på blot 4 dage. En stor anbefaling til Mæglerhuset herfra!

Mikkel – Sælger af Vestre Alle 12, 9000 Aalborg

Husk at del dine positive oplevelser.

Jeg vil derfor tillade mig at dele en helt igennem sublim oplevelse på mit hussalg.

Det er idag lykkedes Mæglerhuset at sælge vores hus efter forrige mægler havde haft det til salg i 500 dage. 500 dage med talrige fremvisninger og bristede forudsætninger.

Det lykkedes Mæglerhuset at sælge huset på 30 dage hvor de 14 af dem var ventetid på rapporter.

Oplevelsen med Thomas Skifter Andersen var helt igennem fantastisk. Han var empatisk, lyttende, afstemmende og opfølgende. Tilliden var og er stadig høj.

Vil derfor kraftigt anbefale Mæglerhuset til alle der går med tanker om boligsalg i det Nordjyske.

Michelle & Anders – Sælgerne af Klydevej 6, Kaas, 9490 Pandrup

Vi valgte at sætte vores hus til salg igennem Mæglerhuset. Vi havde ikke i vores vildste fantasi troet, at det blev solgt så hurtigt! 18 dage så havde Christopher fra Mæglerhuset i Aabybro solgt vores hus til prisen. Det viser bare, det er en mægler, der kan noget.

Hvis I overvejer at sælge hus, kan vi klart anbefale dem. De har vært så vanvittigt dygtige og altid infomertet os hele vejen igennem og har stået tilrådighed hele tiden. Vi har uden tvivl følt os trygge hos dem hele vejen igennem. Kæmpe ros og anbefaling herfra.

Inge & Erik – Sælgerne af Blomstervænget 31, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Et Mæglerhus
Der var klarhed ikke noget grus
Alt gik i sus og dus
Køber og sælger fik en fidus
Kvalitet i køb og salg af hus
Det skabte for alle en lykkerus
Alle fortjener bolsjer i kræmmerhus
Ros til mægler aldrig noget diffus
Sikker stil med glæde smil i salg af hus
Tak – hermed anbefaling til jeres Mæglerhus.

Altid klarhed. Reel og rigtig rådgivning. Salgs- og købsformidling var perfekt. Mæglerhuset kan sit kram.

Tussaneewan & Palle - Sælgerne af Pæonvej 6, 9400 Nørresundby

Vi valgte Mæglerhuset til at hjælpe, da vi besluttede at sælge vores hus. Det viste sig at være en klog beslutning. De var top professionelle fra start til slut. Vi blev hele tiden orienteret om slagets gang. Det var Palle og Simon vi havde mest med at gøre, men hele truppen var med på sidelinien. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset.

Christian – Sælger af Astersvej 9, 9330 Dronninglund

Mæglerhuset har netop solgt min villa i Dronninglund. Jeg har været glad for samarbejdet med Simon, som altid har sørget for at holde mig opdateret om hvad der rører sig af interesse omkring mit nu tidligere hus, samt har gjort hussalgets facetter lettere forståeligt Varm anbefaling af Mæglerhuset Dronninglund skal lyde herfra.

Claus – Sælger af Bålbakken 6, Langholt, 9310 Vodskov

Super god vejledning og rådgivning fandt hurtigt vores nye drømmebolig og fik vores hus solgt på 1 måned - kan hun være godt tilfreds.