VI LEVER AF TILFREDSE KUNDERS
ANBEFALINGER TIL VENNER OG FAMILIE

Hos Mæglerhuset er vi særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi ved, at det kan være svært at vælge den rette mægler. På papiret kan mange det samme, så ofte er det de små marginaler, der gør udslaget. Det kan f.eks. være en positiv anbefaling fra en glad kunde.

"Valget faldt på Mæglerhuset, da min lejlighed i Aalborg skulle sælges. Det viste sig at være en god beslutning, da der ikke har været noget at sætte en finger på ved samarbejdet. Det har fungeret rigtig godt, og der har været god kemi mellem mig og min mægler. Der er ingen tvivl om, at der er styr på tingene ved Mæglerhuset – så tak for samarbejdet."

Mads
Sælger af Ryesgade 41, 4. tv.
Aalborg

"Vi har særligt været glade for Mæglerhusets professionelle og kompetente mæglere. Hele forløbet har fungeret rigtig godt, og vi er blevet informeret hele vejen igennem. Alle aftaler er blevet overholdt, og så er venlighed og imødekommenhed meget sigende. Vi er altid blevet taget godt imod og har fået svar på de spørgsmål, der opstod undervejs. Vi har både købt og solgt gennem Mæglerhuset – begge dele har været en positiv oplevelse."

Christina og Peter
Sælger af Kærbyvej 7
Dronninglund

"Den måde Mæglerhuset har håndteret vores hussalg på har været yderst professionelt. Der har været god løbende kontakt mellem os og vores mægler, Mads Sørensen. Den markedsføringspakke, som Mæglerhuset tilbyder har også været effektiv. En sidste vigtig ting, som vi vil fremhæve er, at man som sælger tydeligt mærker den oprigtige passion og interesse, som alle medarbejderne har for branchen. Det må siges at have været et positivt bekendtskab at sætte til salg ved Mæglerhuset. "

Tina og Morten
Sælger af Ledreborgparken 23
Nørresundby

"Vores hus i Nørresundby blev solgt af Mæglerhuset på under 1 måned. Der har været god kommunikation mellem os som sælgere og vores mæglere. Vi har både købt og solgt gennem Mæglerhuset, og de har været gode til at informere os løbende. Vi har følt os velkommen og har altid kunne ringe med spørgsmål. Der er god forståelse for, at det er en stor ting både at sælge og købe hus."

Britt og Allan
Sælger af Pæonvej 14
Nørresundby

Giv os en udfordring

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra Mæglerhuset får du et hurtigt billede af hvad din bolig er værd.

Bestil salgsvurdering

"Vi satte vores hus til salg ved Mæglerhuset, og det blev solgt på ca. 14 dage. Selvom det var en kort fornøjelse, har vi fået en god service, og der har været god kommunikation mellem os og mæglerne. Mæglerhuset er et skønt sted at komme, for man føler sig virkelig velkommen. Vi har både solgt og købt ny bolig via dem – så vi kan klart anbefale Mæglerhuset, ligegyldigt om man skal sælge eller købe."

Herle og Torben
Sælger af Nordfeldparken 32
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset, fordi vi fra start blev mødt af nogle dygtige unge mennesker, som vi kunne mærke brændte for deres fag - og som vi derfor havde stor tiltro til. Mæglerhuset levede op til vores forventninger, da vores hus blev solgt i løbet af godt en måned. Vi sætter stor pris på samarbejdet med alle faggrupper hos Mæglerhuset og giver jer de bedste anbefalinger. "

Eva og Tom
Sælger af Arresødalvej 5
Nørresundby

"Vores bolig blev solgt via Mæglerhusets effektive køberkartotek, inden den overhovedet nåede at komme til salg online. Mæglerhuset guidede os igennem salgsprocesen på en meget flot, engageret og arbejdsom måde. Vi var altid godt orienteret om, hvor vi var i processen og blev altid informeret om de næste skridt. Vi har følt os trygge. Specielt tak til Simon Rye for din dejlige og ærlige måde at håndtere vores hussalg på. Vi giver vores absolut varmeste anbefalinger til Mæglerhuset."

Susanne og Mads
Sælger af Latyrusvej 2
Vodskov

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg ved en anden mægler uden at få solgt. Nu må det så være på sin plads at fremhæve Mæglerhuset i Nørresundby og i særdeleshed vores mægler, Simon Rye, der gennem hele processen har udvist iver, arbejdsomhed og en professionalisme ud over det sædvanlige. Mæglerhuset får vores varmeste anbefalinger."

Laila og Bjarne
Sælger af Rolighedsvej 59
Nørresundby

"Et skønt, ungt team, imødekommende og ærlige, med bred lokalkendskab, der arbejder for mig som sælger. Der har været rigtig god kommunikation og tilbagemeldinger undervejs. Super effektiv markedsføring. Rigtig gode tekster. Et virkelig godt og effektivt valg, når boligen skal sælges. Annemette Pedersen formåede at sælge Skivervej 110, Vester Hassing på 28 dage. Super godt arbejde, Annemette - tusind tak for din måde at håndtere det hele på."

Chanette
Sælger af Skivervej 110
Vester Hassing

Kom først i køen

Med Mæglerhusets køberkartotek står du først i køen, når vi får nye boligemner i hus. De købere, der er registreret i kartoteket, får nemlig boligerne tilbudt, inden de bliver annonceret.

Tilmeld køberkartotek

"Vi har tidligere haft vores hus til salg ved to andre mæglere, uden at få solgt. Så skiftede vi til Mæglerhuset, som virkelig har været professionelle og engagerede. De har gjort et godt stykke arbejde med salget, og man føler sig velkommen i butikken. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset til andre, som vil købe eller sælge."

Ulla og Claus
Sælger af Hallingsvej 4
Dronninglund

"Vi har gennem hele forløbet været tryg ved at overlade salget af vores bolig til Mæglerhuset. De har et rigtig godt lokalkendskab til både byen og området, men samtidig også overblik og viden om boligmarkedet generelt. Derudover har aktivitetsniveauet heller ikke været til at tage fejl af, da markedsføringen har fået fuld gas. Et godt samarbejde fra start til slut."

Julie og Anders
Sælger af Fuglestræde 6
Vester Hassing

"Jeg valgte Mæglerhuset til at sælge min lejlighed i Aalborg. Det viste sig at være et godt valg, da der var fremvisninger allerede fra dag 1. Dertil skal det siges, at Mæglerhuset altid har været tilgængelige, og der har været hurtig ekspedition. Jeg vil også fremhæve deres stærke og effektive markedsføringspakke. Lejligheden blev solgt inden for 14 dage til den ønskede pris, så jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset til andre."

Kasper Sørensen
Sælger af Finlandsgade 2, 2. th.
Aalborg

"Vi har været rigtig tilfredse med Mæglerhuset, og vi har altid følt os velkommen. Tilmed har vi kunne kontakte dem med spørgsmål nærmest på alle tider af døgnet. Man må sige, at der er rigtig god kundeservice. Derudover har salgsmaterialet været gennemarbejdet fra start - bl.a. med en rigtig god autentisk boligbeskrivelse. Det er tydeligt, at de tager sig tiden til at sætte sig nøje ind i den enkelte bolig."

Tina og Jesper
Sælger af Gølvej 2A
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus, da de havde en professionel tilgang til tingene – bl.a. med noget rigtig godt salgsmateriale. Derudover var det en stor bonus, at Mæglerhuset solgte huset på blot 4 dage. Hussalget gik altså rigtig stærkt. På trods af det korte samarbejde, var der en god kemi mellem os og mæglerne. Det har været en positiv oplevelse, så vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere."

Dorthe og Poul
Sælger af Kongstedlundvej 4
Aalborg SV

"Vi havde først en anden mægler ude, men valget faldt alligevel på Mæglerhuset. Det gjorde vi på baggrund af, at deres mæglere var helt nede på jorden og behagelige at omgås. De har været realistiske fra start med fastsættelse af prisen på boligen, og ærlighed har været vigtigt for os. Derudover blev den solgt på kun 11 dage, så det gik rigtig hurtigt. Vi er meget tilfredse, for vi har fået en god og kompetent vejledning. Vi giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger."

Heidi og Tommy
Sælger af Karl Johan Stræde 1
Gandrup

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores bolig. Det viste sig at være en klog beslutning, da boligen blev solgt på blot 1 uge. Vores mægler, Simon Jørgensen, har været rigtig god til at svare på vores spørgsmål og generelt set at holde os orienteret. Derudover har han taget sig god tid til at sætte os ind i tingene, hvilket har givet os en god mavefornemmelse. Vi har kun ros til Simon og team Mæglerhuset, da de har klaret boligsalget på bedste vis."

Else og Jan
Sælger af Niels Juels Vej 7
Asaa

"Jeg har fået en rigtig god service af Mæglerhuset og herunder min mægler, Simon Jørgensen. Jeg har følt mig velkommen og har fået en rigtig god service. Simon har været god til løbende at melde tilbage med status på boligsalget. Der har simpelthen ikke været noget at komme efter – Mæglerhuset har været professionelle, hjælpsomme og imødekommende."

Lissi
Sælger af Dahlsvej 3
Dronninglund

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg 1 år ved anden mægler, uden den blev solgt. Så overtog Mæglerhuset salgsarbejdet, hvorefter der gik ca. 14 dage, før vores hus var solgt. Mæglerhuset har været engagerede og ikke mindst ærlige. De har haft en positiv indstilling, men uden at skjule boligens mangler. De har set muligheder ved boligen, og det har uden tvivl medvirket til et hurtigt salg. Det har været et positivt bekendtskab, da Mæglerhuset har været professionelle og haft styr på tingene."

Jannie og Peter
Sælger af Østervang 52
Gandrup

"Vores hus blev solgt på under 2 måneder, hvilket var langt hurtigere end forventet. Vi har fået en virkelig god service af Mæglerhuset - de har været ihærdige, omhyggelige og ikke mindst ærlige. De satte en realistisk pris fra start, og alle aftaler er blevet overholdt. Derudover har vi under hele forløbet fået grundige tilbagemeldinger fra vores mæglere. Der er styr på tingene – så vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Maria og Peter
Sælger af Søparken 11
Klokkerholm

"Jeg fik solgt min lejlighed på kun 1 uge, så Mæglerhuset har virkelig gjort deres arbejde godt. Min mægler, Thomas S. Andersen, har været god til at oplyse mig om, hvad der skulle ske. Så kommunikationen mellem ham og mig har været rigtig god. Der er klarhed og styr på tingene - det er en god fornemmelse som sælger. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Henrik L. Pedersen
Sælger af Dalgasgade 13, 2. tv.
Aalborg

"Bekendtskabet med Mæglerhuset blev kort og godt. Min bolig blev solgt på kun 4 dage, og jeg er overrasket over, hvor stærkt det er gået. Det skyldes uden tvivl den realistiske pris, der blev sat fra start. Jeg er enormt tilfreds, da Mæglerhuset har været professionelle uden at blive for højtragende. Der har været god kommunikation, og jeg er blevet holdt orienteret. Skønt med en mægler, der er nede på jorden og handlekraftig."

Lars Ditlev
Sælger af Hvolgården 19
Vester Hassing

"Jeg kan kun sige wauuu..... Simon Rye formåede at sælge mit hus på under en måned, og hele tiden holdt han mig opdateret om, hvad der skete. Jeg er SÅ tilfreds. Tak for godt og seriøst arbejde."

Helle
Sælger af Vestskoven 5
Brønderslev

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg hos en anden mægler, hvor den ikke blev solgt. Da Mæglerhuset overtog boligsalget, skete der for alvor noget. De har været handlekraftige og moderne i deres måde at markedsføre boligen på. Det er tydeligt, at de har haft en mere nytænkende tilgang til markedsføringen, der førte til et hurtigt salg. Vi har kun ros til hele team Mæglerhuset, da alle aftaler også er blevet overholdt."

Tanja og Jacob
Sælger af Gl Smedievej 8
Stae

"Den bedste anbefaling fra os til Mæglerhuset. Super søde, altid hjælpsomme og tingene fungerer bare, som de skal. Det har været en fantastisk oplevelse, hvor vi simpelthen ikke kan finde noget negativt at sige. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre – der er styr på tingene, og de gør en stor indsats for at få boligen solgt."

Sonja og Jan
Sælger af Nordkær 4
Holtet

"For os har bekendtskabet med Mæglerhuset været en gennemgående positiv oplevelse. Vi har kun rosende ord, fordi vi har fået en god behandling hele vejen igennem. Der er blevet fuldt op på tingene, og vi er hele tiden blevet holdt orienteret. Det har givet os en rigtig god mavefornemmelse. Derudover har vores mægler, Simon Rye, været rigtig behagelig at snakke med."

Inga og Mogens
Sælger af Bygmarken 5
Vodskov

"Vi har kun rosende ord til Mæglerhuset, for vi har været tilfreds med det hele. Alle de ting der blev lovet på første møde er overholdt til fulde. Vi er løbende blevet orienteret – så der er blevet fuldt op på tingene. Derudover har de været på forkant og givet en rigtig god service hele vejen rundt. Vores mægler har gjort det til topkarakter, så vi vil bestemt anbefale Mæglerhuset til alle."

Marianne og Kent
Sælger af Dronninggårdvej 9
Nørresundby

"Der har været stor respekt for, at det er andres hjem, Mæglerhuset sælger og fremviser. Grundig gennemgang af dokumenter, klarhed over udgifter og altid svar på alting. Mæglerhuset har ikke solgt lejligheden hen over hovedet på mig - det har været et tæt samarbejde, hvor jeg selv har været med i alle steps. Mine mæglere, Simon og Nicolai, har lyttet og svaret på alle spørgsmål, og der har hele vejen igennem været en meget positiv tone."

Åse
Sælger af Rosengården 26, st. tv.
Aalborg

"Vi kan helt sikkert varmt anbefale Mæglerhuset ved salg af bolig. Det har været en god oplevelse med dygtige og helt igennem engagerede medarbejdere. En stor succes hele vejen til salget af huset. Der har ikke været noget at sætte en finger på."

Dorte og Finn
Sælger af Uglevænget 70
V. Hassing

"Jeg har fra første henvendelse oplevet en professionel, imødekommende og hurtig behandling af mit hussalg. Fra jeg kontaktede Mæglerhuset første gang, gik der kun få dage før første møde. Der blev lavet klare aftaler i forhold til, hvilke forpligtigelser jeg havde som sælger, og hvilke Mæglerhuset ville tage som mægler. Der blev udvist stor respekt for min ejendom og forståelse for, at en beslutning om et hussalg kan være forbundet med mange følelser. Mit hus er solgt i løbet af 1 måned - det er langt over forventning."

Lotte
Sælger af Horsensvej 13
Langholt

"Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte Mæglerhuset til at sælge mit hus. Der har gennem hele forløbet været hurtig og løbende respons på sagen. Det må siges at være et effektivt hussalg, og fremvisningerne er blevet koordineret på bedste vis. Samtidig har alle fra Mæglerhuset været venlige, smilende og generelt set været tillidsvækkende. Stor ros her fra. "

Ib
Sælger af Ahornvej 11
Vester Hassing

"Jeg har været ovenud tilfreds med hele salgsprocessen. Der var fremvisninger af boligen lige fra start, hvilket var rigtig positivt. Derudover fik jeg solgt på kun godt 5 uger. Jeg har også været rigtig tilfreds med Simon Rye og Mads Sørensen, som har været inde over salget. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Jeg giver Mæglerhuset de bedste anbefalinger – stor ros her fra. "

Morten
Sælger af Uglevænget 64
Vester Hassing

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores bolig – og herefter var alle mæglerne ude at se boligen. Det har fungeret godt, da de alle har kendt boligen under salgsarbejdet. Vi har været glade for det engagement, som vores mæglere har vist, og de har været gode til at vende hurtigt tilbage, så snart vi har haft spørgsmål til noget. Derudover er det gået rigtig stærkt med at få boligen solgt. Vi giver meget gerne vores anbefaling til Mæglerhuset."

Susanne og Erik
Sælger af Tritonvej 46
Aalborg SØ

"Jeg har været rigtig tilfreds med Mæglerhuset og deres måde at håndtere mit boligsalg på. Jeg har fået en god behandling, og der er blevet sat en realistisk pris på boligen fra start. Derudover har Mæglerhuset været rigtig professionelle. Jeg har løbende været i kontakt med min mægler, hvor jeg er blevet holdt opdateret. En positiv og tryg oplevelse. "

Finn
Sælger af Slotsgade 98
Dronninglund

"Jeg har været rigtig tilfreds med Mæglerhuset. Jeg har tidligere haft min bolig til salg ved en anden mægler i 9 måneder, uden held. Så overtog Mæglerhuset salgsarbejdet, hvorefter der kun gik 3 uger, før boligen var solgt. Der har været handling bag ordene, så jeg vil til enhver tid give Mæglerhuset og mine mæglere, Simon Rye og Mads Sørensen, de varmeste anbefalinger."

Eigil
Sælger af Midtergade 29
Hals

"Jeg har fået solgt mit hus med hjælp fra Mads Sørensen fra Mæglerhuset. Hans lokale kendskab gav mig tryghed. Jeg har i hele processen følt, at der blev arbejdet konstruktivt med at finde den rette køber - og det lykkedes. Jeg er blevet orienteret løbende og har fået svar på de spørgsmål, der opstod undervejs. Jeg følte, at det var lagt i trygge hænder. Jeg siger hermed tusind tak for hjælpen og kan varmt anbefale, at andre også kontakter Mæglerhuset, hvis de vælger at sætte deres bolig til salg."

Tove
Sælger af Rosenvænget 1
Klokkerholm

"Vi valgte Mæglerhuset, fordi mægler, Simon Rye, kunne se fordelene i vores hus og talte rigtig godt om vores hus til os som sælgere. Det gik også meget hurtigt! Fra huset kom på nettet, gik der 15 dage, til vi skrev under. Vi har kun ros til overs for den måde hele hussalget, og samarbejdet med Mæglerhuset, er foregået. Vi vil helt klart anbefale dem til andre."

Annette og Torsten
Sælger af Elmevej 6
Langholt

"Jeg er overvældet over, hvor hurtigt det er gået med hussalget. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Mæglerhuset har gjort deres arbejde til fulde, og jeg har ikke noget negativt at sige. Der har været styr på hussalget fra start til slut – jeg har været ført trygt igennem hele processen. De bedste anbefalinger herfra. "

Maria
Sælger af Østervang 26
Gandrup

"Tak for indsatsen ved salg af min lejlighed – jeg er ovenud tilfreds. Det siges, at der ca. er 49 mio. bobler i en flaske champagne - I kan selv tælle efter, hvis I lyster. Ellers synes jeg, at I skal klappe jer selv på skuldrene. Godt gået alle sammen – og tak hele vejen rundt for en rigtig fin behandling og oplevelse. Jeg giver jer de bedste anbefalinger for det fantastiske arbejde. "

Kenneth
Sælger af Falstersgade 18, 1. sal
Aalborg

"Efter at have snakket med en række mæglere, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Mæglerhuset, der stod for at sælge min bolig. Der var god kemi fra start, og jeg havde en rigtig god mavefornemmelse. Mæglerne har hele tiden haft fokus på min bolig og været 110% professionelle i deres arbejde - samtidig med at de har lyttet til mig. Jeg vil til enhver tid anbefale dem. "

Kristine
Sælger af Pilgårdsvej 3
Nørhalne

"Mine mæglere, Thomas og Simon, har været enormt engageret i forhold til salget af lejligheden, og jeg har haft god kommunikation med dem. Markedsføringen af lejligheden var i top. God tanke for markedsføring i forhold til den rette målgruppe. Det er klart en anbefaling herfra, og jeg vil bruge Mæglerhuset næste gang jeg skal sælge. "

Steven
Sælger af Vestergade 37, st. th.
Nørresundby

"Vi var heldige at finde den helt rigtige mægler til at sælge vores hus. Mæglerhuset solgte det nemlig i løbet af kort tid, på trods af vi tidligere havde haft huset til salg ved anden mægler. Vi har fået en ualmindelig god behandling ved Mæglerhuset, og det har været en særdeles positiv oplevelse. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger."

Grethe og Kaj Bent
Sælger af Mispelvej 16
Aalborg

"Super mægler, der var bare god kemi fra starten. Vi har valgt huse fra pga. mægleren, så det var en god oplevelse for os som førstegangskøber. De er nede på jorden, og man kan ikke stille for mange eller dumme spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset i Dronninglund."

Sidsel og Claus
Køber af Bøgevangen 75
Dronninglund

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores bolig. Det viste sig at blive en kort fornøjelse, da vores villa på Flyet 8 i Vodskov blev solgt på rekordtid til prisen. Vores mægler, Simon Rye, har haft et rigtig godt lokalkendskab og været ihærdig i sit arbejde. Vi giver ham og Mæglerhuset de bedste anbefalinger."

Tina
Sælger af Flyet 8
Vodskov

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg hos to andre mæglere uden vi fik solgt. Så valgte vi Mæglerhuset, som fik sat skub i salget - det medførte et hurtigt og professionelt salg. Vi har været rigtig glade for samarbejdet, da vi har fået en god service og behandling. Vi giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger. "

Laila og Karsten
Sælger af Uglevænget 20
V. Hassing

"Jeg vil gerne give min store anbefaling til ejendomsmægler, Thomas Skifter Andersen, fra Mæglerhuset. Thomas er dygtig, arbejdsom og professionel. Da jeg købte en lejlighed gennem Mæglerhuset, fik jeg en meget venlig, imødekommende og effektiv kundebetjening, og Thomas sørgede hele tiden for lynhurtigt at følge op på diverse spørgsmål, der skulle afklares. Jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem købsprocessen. Hvis jeg engang skal sælge min lejlighed igen, vil jeg helt klart vælge at lade Thomas stå for salget, for servicen er i top."

Anne
Køber af Samsøgade 25, 3. th.
Aalborg

"Grundighed og ærlighed har været kendetegnet ved vores bekendtskab med Mæglerhuset. Vi fik solgt vores 238 kvm. lejlighed i Aalborg på under 2 uger – vi havde bestemt ikke regnet med, at det ville gå så stærkt med at få solgt. Vores mægler, Thomas Skifter Andersen, har været dygtig, og vi har haft stor tillid til ham og Mæglerhuset. Fra start til slut har vi fået en rigtig god sparring og support, hvilket har været vigtigt for os."

Charlotte og Lars
Sælger af Jernbanegade 21, 1. tv.
Aalborg

"Jeg satte min lejlighed til salg hos Mæglerhuset, og her fra gik det over al forventning. Lejligheden blev solgt til prisen på under 2 uger. Min mægler, Simon Rye, arbejdede effektivt og fandt hurtigt den helt rigtige køber. Det har været en nem salgsproces, hvor der har været styr på tingene. Jeg giver klart Simon og resten af Mæglerhuset mine varmeste anbefalinger. "

Morten
Sælger af Steen Blichers Gade 6, st. th.
Aalborg

"Vi valgte Mæglerhuset på baggrund af deres gode statistikker med få liggedage, lave prisafslag og de mange tilfredse kunder. Derudover har vi fået flere gode råd til et hurtigt salg, og vores mæglers lokalkendskab har også været afgørende, da han og Mæglerhuset har haft fingeren på pulsen. Vi har været meget tilfredse – også pga. den gode markedsføring af boligen. "

Anja og Carsten
Sælger af Peder Andersens Vej 1
Langholt

"Efter vi satte boligen til salg hos Mæglerhuset, har der været et højt aktivitetsniveau og energiniveau fra min mægler, Thomas Skifter Andersen. Han har været nærværende og troværdig hele vejen igennem, og så har Mæglerhuset samtidig været nytænkende, da de bruger internettet intelligent i deres markedsføring. Det har formodentligt også spillet ind på, at boligen blev solgt."

Anya og Michael
Sælger af Lilleholm 20
Hals

"Vi har haft vores lejlighed til salg rigtig længe ved en stor mæglerkæde, hvor der ikke skete noget. Da vi påbegyndte samarbejdet med Mæglerhuset, kom der pludselig gang i lejlighedssalget og stor efterspørgsel på lejligheden. Vores mægler, Simon Rye, har været super god til sit arbejde – lejligheden blev nemlig solgt på under 1 uge. Jeg kan stærkt anbefale ham og Mæglerhuset til andre – de forstår at handle og arbejde effektivt."

Kenneth
Sælger af Fredensvej 8, st.
Nørresundby

"Mæglerhuset har virkelig været gode til at sælge vores ejendom. De har gjort noget ved boligsalget fra start. Det har fungeret rigtig godt, at alle mæglerne først var ude at se vores ejendom, så de alle havde den rette viden til efterfølgende at sælge den. Derudover har de været flinke og rare, hvilket også har været vigtigt for os. Det har været en gennemgående positiv oplevelse. "

Erik
Sælger af Hedegårdsvej 5
Øster Hassing

"Det har været vigtigt for mig, at Mæglerhuset har givet en ærlig og realistisk pris på boligen fra start. Det er tydeligt, at de har fingeren på pulsen, og ved hvordan man sætter den helt rette pris. Min mægler, Simon Rye, har også været god til opfølgning og køberen fandt han via køberkartotek – boligen kom aldrig til salg online. Mit bekendtskab med Mæglerhuset har kun været positivt, jeg har ikke noget negativt at sige. "

Ditte
Sælger af Hvolgården 11
Vester Hassing

"Fra dag 1 har jeg været i gode hænder hos Mæglerhuset. Jeg har fået en fantastisk behandling hele vejen igennem, og mæglernes effektive arbejde har gjort, at der var fremvisninger allerede efter 1 uge. Jeg har tidligere solgt hus ved andre mæglere, men mit bekendtskab med Mæglerhuset var en helt anden oplevelse - på den positive måde. Min mægler, Simon Jørgensen, har gjort det super godt, og jeg har kun positive ting at sige om ham og Mæglerhuset."

Jørgen
Sælger af Lindevej 14
Hals

"Inden jeg satte huset til salg ved Mæglerhuset, havde jeg haft det til salg i 6 år ved andre mæglere. Mit hussalg ændrede sig dog fuldstændig, da jeg valgte Mæglerhuset. Pludselig var der fremvisninger af huset, og så blev det solgt. Min mægler, Mads Sørensen, har simpelthen været så god og handlekraftig. Jeg har ikke haft noget at sætte en finger på – jeg er bare glad for hele forløbet. "

Christell Gade
Sælger af Sophie Hedvigs Vej 13
Hals

"Vi startede med at høre 6 forskellige mæglere, men Simon Rye fra Mæglerhuset var klart den bedste af dem. Med det samme kunne han og Mæglerhuset vise stor fleksibilitet og professionalisme. De giver sig 110% for at få de ønskede resultater og stod til rådighed, så vi altid kunne ringe med spørgsmål. De bruger samtidig tid på, at deres personale kommer ud og ser boligen rent fysisk, hvilket viser en god og klar holdning til deres arbejde. "

Familien Erlandsen
Sælger af Hirsevej 2B
Vejgaard

"Jeg kan overordnet beskrive det samlede salgsforløb som fremragende, for der har simpelthen ikke været en finger at sætte på noget. Min bolig blev tilmed solgt på kun 3 uger. Min mægler, Thomas, må altså siges at være rigtig dygtig. Jeg er særdeles tilfreds - både på grund af forløbet, mægler og salgsprisen."

Sven Lauritsen
Sælger af Tommelisevej 4
Dall Villaby

"Jeg har virkelig haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset hele vejen igennem. Det kom bag på mig, hvor meget der egentlig er i et boligsalg, men forløbet har alligevel været nemt, fordi mægler har haft styr på det hele. Derudover er det skønt, at alle ved Mæglerhuset har været så venlige og snaksaglige – jeg er blevet mødt med et smil hver gang."

Jens-Erik Juul Larsen
Sælger af Samsøgade 25, 3. th.
Aalborg

"Vi har kun haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset. Vi fik solgt vores hus, og samtidig fandt vi også vores drømmehus i samme omgang. Vi fik altså både købt og solgt gennem Mæglerhuset – og det var hurtigt og nemt. Stor ros til vores mæglere, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen, et par meget behagelige mennesker, som fik vores hus solgt på rekordtid."

Thea Louise Hamidi Andersen
Sælger af Tidselbakken 22
Vodskov

"Jeg havde tidligere brugt andre mæglere til at sælge boligen, men uden held. Så det var en rigtig positiv oplevelse, da Mæglerhuset kom ind i billedet og solgte boligen på under 3 uger. De havde en seriøs tilgang til hussalget og samtidig et godt lokalkendskab. Jeg har haft en god dialog med min mægler, Simon Rye, og det er tydeligt, at Mæglerhuset generelt ved, hvad der virker på f.eks. online medier for at få boligen solgt."

Henrik Kronborg
Sælger af Vodskov Byvej 42
Vodskov

"Jeg havde aldrig forestillet mig, at boligsalget ville gå så hurtigt, men bekendtskabet med Mæglerhuset blev en kort fornøjelse. I den korte tid, jeg havde kontakt med dem, var mine mæglere, Thomas og Simon, altid fleksible og klar med svar til mine spørgsmål. De møder jeg nåede at have med dem var også både informerende og hyggelige, da det er nogle rare mennesker, der arbejder hos Mæglerhuset. Der er kun roser herfra."

Birthe Skaug Sørensen
Sælger af Strubjerg 392, st. tv.
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset, som vores mægler, i forbindelse med salg af vores bolig. Vi har været rigtig glade for den beslutning. Mæglerhuset har hele tiden været os nær, og vi har kunne snakke om tingene. De har på en professionel og uformel måde fulgt vores boligsalg hele vejen. For os gik salget rigtig hurtigt, lige som vi kunne ønske os, og vi føler, at vi fik den helt rigtige pris for vores hus. Mæglerhuset har været gode til at følge op og også være til stede ved overdragelsen - en rigtig god fornemmelse. Vi giver gerne vores anbefaling af Mæglerhuset videre til nye boligsælgere."

Sandra Ottesen og Christian Danielsen
Sælger af Plantagevej 23
Svenstrup

"Jeg har været ovenud tilfreds med at bruge Mæglerhuset til at sælge min bolig. De har været gode til at give mig vigtige informationer gennem hele processen. Når der er opstået spørgsmål fra min side af, har de været lynhurtige til at besvare dem. Jeg har kunne mærke, at hussalget har været i gode hænder hos dem – og de ansvarlige mæglere, Thomas og Mads, har stået for det hele. Jeg kan varmt anbefale Mæglehuset til andre, da det er foregået professionelt. "

Thomas Bossen
Sælger af Bakmøllevej 59
Nørhalne

"Det har virkelig været effektivt, hurtigt og nemt at sælge vores hus gennem Mæglerhuset. Køberen blev allerede fundet inden for 14 dage, og prisen var sat realistisk fra start. Vores mægler, Simon Rye, har været hjælpsom og fleksibel, for han har stået på spring og været til rådighed gennem hele forløbet. Selvom det har været en kort proces, pga. det hurtige salg, har vi fået et rigtig godt forhold til Simon. Vi giver ham og Mæglerhuset vores varmeste anbefalinger."

Isolde & Lasse
Sælger af Toftegårdsparken 27A
Sulsted

"Fra start til slut har Mæglerhuset været gode til at promovere boligen, og de har været gode til at holde mig opdateret gennem hele forløbet med løbende tilbagemeldinger. Det hele har fungeret, og nøgleordet har helt sikkert været god kommunikation. Derudover har det været skønt at mærke den gode stemning i butikken – de ansatte har alle haft et smil på læben, når jeg har været på besøg i butikken. Jeg giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger og vil klart anbefale dem til mine nære og bekendte. "

Lisbeth Schjern Sørensen
Sælger af Vejlen 73
Vadum

"Flinke, kompetente og ikke mindst realistiske ejendomsmæglere har været nøgleordene ved salget af vores bolig i Nørresundby. Det har været fantastisk med mæglere, der er realistiske omkring prisen fra start, og samtidig har vi fået solgt på kun 9 dage. Derudover har vores mæglere, Mads og Simon, kunne svare på samtlige spørgsmål – de er uden tvivl professionelle og dygtige mæglere. Flot arbejde hele vejen igennem, så vi har kun positive ord at sige omkring Mæglerhuset. "

Lissy & Anders Foldager
Sælger af Svanholmvej 22
Nørresundby

"Salget af vores bolig er gået over al forventning, da der bl.a. var tale om et lynhurtigt salg. Samtidig havde mægleren et super godt lokalkendskab, og der var en meget behagelig kontakt med mægler og de andre ansatte. Mæglerhuset var altid hurtige med et svar, når vi havde spørgsmål, og så var forløbet tydeligt fra start til slut. Alt i alt en positiv oplevelse. "

Thomas Posborg Schmidt
Sælger af Lindenovsvej 85
Dronninglund

"Vi havde først boligen til salg hos en anden mægler, hvor der ikke skete noget. Efter Mæglerhuset og herunder vores mægler, Mads Vestergaard, kom ind over, blev der hurtigt interesse for boligen. Mads har hele vejen igennem håndteret det professionelt, og været god til at melde tilbage med diverse informationer. Han har haft styr på det hele – og hans konstante fokus på boligen gav hurtigt pote. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger."

Hanne Lindholm
Sælger af Vibevej 2
Dronninglund

"Efter vi fik sat vores bolig til salg hos Mæglerhuset, er det gået stærkt og det gik over al forventning. Vores mæglere, Mads Vestergaard og Simon Jørgensen, har haft styr på hele processen med løbende fremvisninger, og der har været god dialog mellem os og mæglerne. Derudover har de været fleksible i sit arbejde – vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Anne Kristine Hansen
Sælger af Lykkevej 6
Hjallerup

"Samarbejdet med Mæglerhuset er gået rigtig godt. Jeg har været opdateret gennem hele processen. Vores mægler, Thomas, har været god til at forklare og overskueliggøre forløbet fra start til slut. Samlet set har det været nemt at sælge min bolig gennem Mæglerhuset. Derfor vil jeg selvfølgelig anbefale dem til mine bekendte osv."

Martin Nielsen
Sælger af Provstejorden 16, st. th.
Aalborg

"På grund af at jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Mæglerhuset og herunder min mægler, Thomas, har jeg både valgt at sælge og købe en ny bolig hos dem. Han var hjælpsom igennem hele processen, da han også hjalp med at kontakte banken osv. Jeg har stor tillid til Mæglerhuset og kan anbefale dem til enhver. "

Sys Maria Nielsen
Køber af H. C. Andersens Vej 28, st. th.
Aalborg

"Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Mæglerhuset. Vores mægler, Thomas, har været fleksibel og professionel hele vejen igennem, da jeg skulle sælge min bolig. Jeg har stor tillid til ham, hvilket også har gjort, at han efterfølgende har fundet en ny bolig til mig. "

Sys Maria Nielsen
Sælger af Grønnegade 16, st. tv.
Aalborg

"Efter flere år hos forskellige mæglere valgte vi at prøve Mæglerhuset og Simon Rye. Heldigvis var det en god beslutning og nu 6 måneder og mange fremvisninger senere, er huset endelig solgt. Vi vil klart anbefale Mæglerhuset til andre, der ønsker at sælge. De har god service, høj informationsniveau og dygtige medarbejdere."

Maiken Engdal
Sælger af Lilleholm 34
Hals

"Jeg har ikke fortrudt ét sekund, at jeg valgte at sælge min lejlighed gennem Mæglerhuset. Jeg fik min lejlighed solgt på rekordtid til den bedst tænkelige pris, og jeg har fået den bedste service undervejs. De er effektive, søde og hjalp mig samtidig godt på vej videre efter mit lejlighedssalg. Jeg giver dem min bedste anbefaling på alle måder!"

Pernille Andreasen
Sælger af Dybbølgade 12, 3. tv.
Aalborg

"Vi havde først en anden lokal mægler stort set uden aktivitet, men efter vi valgte Mæglerhuset fik vi solgt på under 2 mdr. De var så flittige og aktive, og vi vil anbefale dem til enhver tid"

Irma Vestergaard
Sælger af Aalborgvej 35A
Hals

"Stort tak til Simon Rye fra Mæglerhuset i Nørresundby, som solgte vores lejlighed på under 1 uge og meget tæt på udbudsprisen. Jeg vil uden tvivl vælge Mæglerhuset igen og vil anbefale venner og bekendte også at vælge Mæglerhuset. De er dygtige, engagerede og jordnære mæglere."

Tina Jensen
Sælger af Sankt Peders Gade 33, st. th. Nørresundby

"Vi har gennem hele processen været tilfreds med Mæglerhuset i Dronninglund. De har altid været nemme at komme i kontakt med, svaret på vores spørgsmål og brugt den nødvendige tid til fremvisninger, gennemgang af salgsmaterialer mm. Vi fik en virkelig god behandling ved gennemgangen af købsaftalen, hvor vi også blev oplyst om vores rettigheder som købere. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset og den dag vi selv skal sælge, vil vi helt sikkert benytte os af mæglerhuset."

Jonas og Marianne
Køber af Bøgevangen 45
Dronninglund

"Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og mæglerne har været helt professionelle."

Thomas Wagner
Køber af Hedevigsvej 11
Dronninglund

"En professionel og dygtig mægler med høj kundeservice..."

Michael Drøscher
Sælger af Hedevigsvej 11
Dronninglund

"Mads Vestergaard er en professionel mægler der overholder alle aftaler, og som altid kommer når mulige købere har tid. Derudover er han rigtig fornuftig og snakke med. Jeg er rigtig godt tilfreds!"

Dennis Bonde Wagner
Sælger af Rævdalslunden 90
Dronninglund

"Det var en fornøjelse endelig at møde en ejendomsmægler som havde sat sig ind i den pågældende bolig, kunne svare på diverse spørgsmål herom, og ikke mindst havde tid til at fremvise boligen når vi havde tid - både før og efter købsaftalen var underskrevet."

Rasmus Mogensen
Køber af Alfavej 27
Aalborg

"Jeg kan absolut kun give Mæglerhuset de bedste anbefalinger, de arbejder professionelt og kompetent. Jeg havde hele tiden fornemmelsen af at det var min bolig der var i centrum. Lejligheden blev præsenteret flot på hjemmesiden, hvor der ikke var en masse støj fra konkurrerende boliger. Lejligheden blev solgt efter blot 1½ måned, så Mæglerhuset har løst opgaven til UG kryds og slange .. og så selvfølgelig til et fornuftigt salær."

René Bisgaard
Sælger af Ågade 34, 4. th.
Aalborg

"Mæglerhuset har stået for salget af vores hus, og vi har være yderst tilfredse med salgsforløbet. Vi har følt os trygge hos dem, og de har været gode til at vejlede os igennem hele forløbet. Hos Mæglerhuset møder man ikke blot professionelle og engagerede mæglere, men også mæglere med godt humør. Vi giver dem vores bedste anbefalinger."

Monica Kidmose
Sælger af Stationsvej 27
Nørresundby

"Vi kan kun anbefale Mæglerhuset i Nørresundby! Da vi opdagede at de havde vores drømmehus til salg, fik de hurtigt sat vores lejlighed, som skulle sælges først, til salg. Der gik ikke mere end to måneder før det hele gik op i en højere enhed, lejligheden blev solgt og drømmehuset vores! Hvis vi har haft spørgsmål har vi kunne ringe på alle tider af døgnet og altid fået hurtigt svar - selv om søndagen :) Vi glæder os nu til det skønne liv som husejere."

Thor & Karina
Sælger af Finlandsgade 2, 2. tv.
Aalborg

"Da jeg ville sælge mit hus i Sulsted, valgte jeg Mæglerhuset. Det var et rigtig godt valg, de arbejdede effektivt på sagen, og var gode til altid at holde os underrettet om hvad der skete under hele salgsforløbet, og huset var solgt på mindre end 3 måneder. Derfor kan jeg varmt anbefale Mæglerhuset."

Villy Bach Pedersen
Sælger af Strindbergparken 2
Sulsted

"Jeg har været meget tilfreds med deres hjælp ved salg af mit hus. Jeg kunne trygt overlade alt til dem. Stor tak!"

Gretha Holm Sørensen
Sælger af Bjerget 22
Langholt

"I disse tider hvor der er meget snak omkring andelsboliger og deres finansiering, var det meget vigtigt for mig, at finde en ejendomsmægler, der forstod dette og ikke mindst kunne formidle det videre til en køber. Mæglerhuset formåede det og solgte min andelsbolig på under 1 måned. Jeg har kun den største ros til dem."

Sabina Salis
Sælger af Henning Smiths Vej 11G
Aalborg

"Hvis I går med tanker om, at sælge eller købe hus, så er vi ikke et sekundt i tvivl om, hvem vi vil råde jer til at bruge, MÆGLERHUSET DRONNINGLUND. I forbindelse med vores hussalg i Præstbro, har vi fået en meget tilfredsstillende og yderst professionel behandling af Mads Vestergaard Jensen fra Mæglerhuset og hans kollegaer. Hurtig og præcis, direkte, behagelig, gode tilbagemeldinger, oplysende, og ikke mindst masser af humor. Vores hus blev solgt på 3 dage! Klart anbefalelsesværdigt."

Fam. Grishauge
Sælger af Caspersvej 1
Præstbro

"Vi har været rigtig tilfredse med Mæglerhuset, pga. den opfølgning vi har fået, og vi har følt, at vi er blevet prioriteret. Dette på trods af at vi har været igennem et længere forløb med salg end forventet, og at vores hus har været til salg ved anden mægler først. Mæglerhuset mistede ikke troen på salget på de tidspunkter, hvor vi selv var tæt på."

Kamilla & Martin
Sælger af Nordmarken 2D
V. Hassing

"Vi ble som norsk kunde tatt i mot på en meget god måte vedr. kjøp av fritidsbolig i Danmark. Dette er en eiendomsmeglerforretning som skiller seg ut på en meget positiv måte. Meglerforretningen svarte raskt på mail og SMS - også utenom normal arbeidstid. Sommerhuset ble fremvist på ønskede tidspunkt før og etter at kjøpsavtale var inngått."

Asbjørn Hoveland
Køber af Strandgårdsvej 52
Gerå

"Simon Rye fra Mæglerhuset i Nørresundby har varetaget salget af vores hus. Huset var først til salg ved en anden mægler, uden en eneste fremvisning, efter Simon fik huset, havde vi 9 fremvisninger på 2 måneder, huset er nu solgt til prisen. Han har været ihærdig og utrolig hjælpsom igennem hele processen. Ønsker du en ejendomsmægler der går en ekstra mil for dig og følger op på tingene, så tag fat i ham."

Jan Nørgaard
Sælger af Ringdrosselvej 12
Grindsted