VI LEVER AF
TILFREDSE KUNDER

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDERS
ANBEFALINGER TIL VENNER OG FAMILIE

Hos Mæglerhuset er vi særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi ved, at det kan være svært at vælge den rette mægler. På papiret kan mange det samme, så ofte er det de små marginaler, der gør udslaget. Det kan f.eks. være en positiv anbefaling fra en glad kunde.

"Da vi skulle sælge vores hus, var det meget vigtigt for os, at kunne finde en mægler, som vi kunne stole på, var ærlig og pålidelig og kunne høre det vi sagde – også det, der måske lå ”mellem linjerne". Det fandt vi hos mægler Heine Kirkelund Andersen fra Mæglerhuset! Han forstod, hvad der også rører sig, når man skal sælge sit hjem gennem snart 40 år. Han førte os trygt gennem denne proces, uden vi på noget tidspunkt mistede overblikket. At huset så blev solgt meget hurtigt af købere, som Heine havde i skuffen gjorde, at vi kan se tilbage på et salg med ro i sindet."

Marianne & Jørn
Sælger af Tagskægget 21
Vestbjerg

"At vælge den rigtige mægler fra start er blevet tydelig i processen omkring salg af vores hus i Øster Brønderslev! Vores hus var først til salg ved lokal mægler i 9 mdr. stort set uden aktivitet. Vi blev anbefalet at kontakte Mæglerhuset! Allerede ved vores første møde, følte vi os i trygge hænder, og de har levet op til forventningerne. Vi har oplevet Julie, fra Mæglerhuset Nørresundby, som yderst kompetent. Hun har været tilgængelig og har holdt os orienteret. Julie har et godt kendskab til Brønderslev området. Hun har været proaktiv ift. at finde potentielle købere, og vores hus er blevet solgt på 4 mdr."

Merete & Peter
Sælger af Kastanievej 12
Ø. Brønderslev

"Mæglerhuset har netop solgt min mormors hus i Dronninglund på bare fire måneder. Det havde før stået til salg ved anden mægler og intet ondt om det. Det var bare på tide med et frisk pust. Det må man sige det fik. Der var fin aktivitet på huset fra start. Både Simon og Frederikke, fra Mæglerhuset i Dronninglund, har ydet sublim service, råd og vejledning gennem hele processen. Min mormor og jeg har kun rosende ord at sige om Mæglerhuset, og vi vil til hver en tid anbefale at sælge sin ejendom gennem dem!"

Mia - sælgers barnebarn
Sælger af Gutenbergvej 4
Dronninglund

"I forbindelse med salg af vores villa, valgte vi at bruge Mæglerhuset (nærmere bestemt Annemette Andersen). Annemette er en dygtig & professionel mægler med begge ben plantet solidt på jorden (og det kan os fra landet jo godt lide). Vores hus blev solgt til den rigtige pris på rekordtid, og undervejs i hele forløbet, følte vi, at der var styr på tingene. Derfor kan vi give Mæglerhuset & især Annemette vores allerbedste anbefalinger."

Mette & Jan
Sælger af Nordbyvej 25
Vester Hassing

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra Mæglerhuset får du et ærligt svar på, hvad din bolig er værd.

Bestil salgsvurdering
Når du bestiller en salgsvurdering, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger, så vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

"Vi har haft Palle fra Mæglerhuset i Nørresundby til at sælge vores hus, og vi har været meget glade for samarbejdet med ham og med Mæglerhuset i det hele taget."

Rikke
Sælger af Sundvej 2
Nørresundby

"En stor tak til Frederikke og resten af teamet fra Mæglerhuset for et godt og professionelt samarbejde. Fra start til slut har der været styr på papirarbejdet, aftaler, fremvisninger og alt det andet, der hører sig en handel til."

Maria & Claus
Sælger af Vestergade 68
Hjallerup

"Meget professionel, behagelig og kompetent behandling af Simon fra Nørresundby! Kan varmt anbefales!"

Simon
Køber af Pæonvej 6
Nørresundby

"Kæmpe anbefaling herfra af Casper fra mæglerhuset Aalborg. Han solgte min andelsbolig på kort tid med en professionel og positiv tilgang. Han stod til rådighed hver gang jeg havde spørgsmål, eller var i tvivl om noget i forhold til salg. Der var fra start en god dialog, og grundig gennemgang af hvordan salget af andelsboligen ville forløbe. Hvor jeg som sælger blev inddraget i salgstekst samt hvilke værdier ved boligen som skulle fremhæves. Jeg vil uden tvivl anbefale Mæglerhuset Aalborg til andre som skal sælge eller købe bolig."

Natacha
Sælger af Kærvang 3, st. tv.
Aalborg

"Jeg har kun rosende ord at sige om Mæglerhuset. De har givet god service og skøn behandling hele vejen igennem forløbet. Jeg har følt mig tryg som sælger, med Mæglerhuset/Heine til at sælge mit hus."

Louise
Sælger af Bakkelyvej 20
Vestbjerg

Kom først i køen

Med Mæglerhusets køberkartotek står du først i køen, når vi får nye boligemner i hus. De købere, der er registreret i kartoteket, får nemlig boligerne tilbudt, inden de bliver annonceret.

Tilmeld køberkartotek

"Fantastisk rådgivning fra Heine i Mæglerhuset Nørresundby! Klart anbefaling herfra."

Emilie & Morten
Køber af Bakkelyvej 20
Vestbjerg

"Hvis du skal handle bolig, er Mæglerhuset et stærkt valg! Tak til Mæglerhuset for en helt igennem professionel håndtering af salget af min lejlighed. Første fremvisning og BUM. Alt har fra første kontakt været tilrettelagt til mindste detalje. Jeg har en vis erfaring med køb og salg, og må sige at Mæglerhuset har en fremragende pakkeløsning, hvor intet overrasker og intet er undladt. Engagerede og dybt professionelle medarbejdere på alle poster....tak for en super god oplevelse og service."

René
Sælger af Nygade 15, 3. tv.
Nørresundby

"Vi er meget glade for, at Mæglerhuset har solgt vores hus. Ejendomsmægler Simon, som var vores mægler, ydede en meget fin og tilfredsstillende indsats i salget af vores hus. Der har været en god dialog, og vi har følt os godt vejledt. Ligeledes er forhandlingerne mellem os og køber foregået på ypperligste vis af Simon."

Merethe og Ruben
Sælger af Bakkevænget 8
Gjøl

"Torben er fuldstændig eminent! Fra første dialog til overdragelse af bolig, har han givet en gennemført oplevelse. Han har været fantastisk imødekommende, lyttende, fleksibel og tilgængelig. Efter at have vist interesse for boligen onsdag, efterfulgt af møde med Torben torsdag, var kontrakten underskrevet fredag. En fuldstændig gnidningsfri proces, udelukkende grundet hans ualmindelig høje niveau og behagelige personlighed. Jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset og specielt Torben. Uanset om du er køber eller sælger, så er du i de bedste hænder"

Camilla
Køber af Petersborgvej 53, 2. tv.
Aalborg

"Super behagelig og professionel behandling. Plus et hurtig salg. Jeg har kun de bedste anbefalinger."

Kasper
Sælger af Flyet 23
Vodskov

"Fra første møde med Mæglerhuset til vi stod med en underskrevet købsaftale på vores hus, gik der blot 12 hverdage. Huset blev solgt via nettet og til prisen på kun 1 uge. De har hele vejen igennem arbejdet hurtigt, effektivt og professionelt. Vi er blevet informeret godt både før, under og efter salget. Nu glæder vi os bare til at de skal hjælpe os med, at finde vores kommende hjem."

Trine
Sælger af Herningvej 218
Aalborg

"God og professionel behandling. Mæglerhuset får varme anbefalinger i forbindelse med vores hussalg og huskøb."

Charlotte
Sælger af Niels Dahls Alle 14
Gug

"Mæglerhuset har vist et enormt engagement, lige fra de første tanker om et salg, til huset var solgt. Palle har holdt os underrettet om alle tænkelige detaljer hele vejen igennem, hvilket har givet os ro i maven og en god fornemmelse fra start til slut. Ligeledes har Palle, i samarbejde med Simon, været opsøgende og dedikeret til at hjælpe os videre på boligmarkedet. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset samt gøre brug af deres kompetencer i en evt. fremtidig handel og ser frem til det næste samarbejde. Uden tvivl 5 stjerner herfra!"

Christina
Sælger af Langbrokrovej 1A
Vodskov

"Jeg har prøvet at sælge to gange. Mit bedste råd er “vælg den rigtige mægler første gang”. Det gør man ved at vælge Mæglerhuset. En stor hjælp fra især Palle. Professionel fra første sekund og en stor støtte i en stor beslutning."

Patrick
Sælger af Anders Nielsens Vej 15, st. th.
Nørresundby

"Kan klart anbefale Mæglerhuset. Et forløb hvor vi følte os i trygge hænder, og som resulterede i et hurtigt salg efter kun 14 dage."

Charlotte
Sælger af Granlunden 31
Vodskov

"Vi har lige solgt en ejerlejlighed gennem Mæglerhuset, bistået af Casper. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Lejligheden blev solgt fra køberkartotek, og vi fik en meget fin behandling. Særligt imponerede var vi over den venlige, hjælpsomme og jordnære tilgang, vi mødte. Det var slet ikke den stereotype ejendomsmægler med smart-i-en-fart attitude, vi mødte. Vores varmeste anbefalinger til Mæglerhuset og Casper."

Gitte
Sælger af Nørregade 18A, st. th.
Aalborg

"Vi har været yderst tilfredse med Mæglerhuset i Nørresundby i forbindelse med vores salg af hus. Der var lige fra start til ende en god kemi mellem os og de to mæglere, der havde vores sag. Der blev givet en realistisk vurdering af vores hus, som hurtigt blev solgt med et lille nedslag i prisen. Det hurtige salg skyldtes helt sikkert, det fine og overskuelige salgsmateriale, som Mæglerhuset havde lavet. Under hele forløbet, har der været god kommunikation."

Birte & Lars
Sælger af Beilerstræde 1
Nørresundby

"Mine allerbedste anbefalinger går til Mæglerhuset, Thomas Skifter Andersen i Vesterbro-afd., som har solgt min lille Vejgaard-villa. Jeg har kun positive oplevelser af forløbet. Thomas havde mange fremvisninger, gode og rettidige opfølgninger … og ikke mindst - tilbagemeldinger til mig. Desuden løftede han rådgiveropgaven meget tilfredsstillende. Mæglerhuset har bestemt ikke ’oversolgt’ deres indsats for at få sat et ’solgt-skilt’ på min grund. De levede til fulde op til mine forventninger."

Mette
Sælger af Nørre Tranders Vej 103
Vejgaard

"Mæglerhuset i Aabybro har solgt vores hus i Kaas. Det blev solgt hurtigt, og mæglerne har været meget hjælpsomme under hele forløbet. Både i forhold til at besvare spørgsmål, men også til at hjælpe os med at fremskaffe papirer. Vi har kun rosende ord til Mæglerhuset. "

Ingrid & Jens
Sælger af Gl. Kaasvej 6
Kaas

"Mit hus blev sat til den rette pris og blev udbudt med mange fremvisninger på kort tid. Det endte med, at huset blev solgt til prisen på 27 dage. En stor tak til Simon og Frederikke hos Mæglerhuset i Dronninglund. Altid gode til at give hurtig respons og info efter fremvisninger. Det blev til en mindre dominoeffekt, da Mæglerhuset også havde det næste hus til salg i Aalborg, som jeg forelskede mig i. Thomas i Aalborg afdelingen formidledede denne handel til punkt og prikke. Skal jeg handle bolig igen eller råde nogen, vil jeg klart anbefale Mæglerhuset. Deres salær er også meget konkurrencevenligt."

Bjørn
Sælger af Henriksvej 15
Hjallerup

"Vi har solgt og købt indenfor en uge og været rigtig glade for Mæglerhuset. De har været meget venlige og imødekommende + super gode til at forklare og holde os opdateret hele vejen."

Charlotte & Dennis
Sælger af Perikumvej 11, 2. th.
Aalborg

"Vi er vildt glade for, at vi fik skiftet til Mæglerhuset. De er så professionelle og dygtige. Vi blev altid holdt opdateret. Vi fik en fremragende behandling af alle fra Mæglerhuset. Vi vil klart anbefale dem til alle der vil sælge, der er man i hvert fald sikker på god service! Tak til jer!"

Nanna og Patrick
Sælger af Gildsigvej 9
Nørresundby

"Da vi satte vores hus til salg ved Mæglerhuset i Aabybro, var landet ramt af corona restriktioner og starten på sommerferien. Vi var derfor betænkelige ved, om det var det rigtige tidspunkt for at sælge hus. Men Simon og Søren arbejdede seriøst på sagen og fandt en køber i løbet af 4 måneder, hvilket vi syntes var yderst rimeligt i en noget anderledes tid. Deres hyggelige og professionelle måde at være på, deres flotte salgsmateriale/annoncering og deres store hjælp med at klare alt det praktiske ifm. hussalget gør, at vi kun kan anbefale Mæglerhuset."

Helle & Ove
Sælger af Vadumvej 14
Nørhalne

"Jeg er bare så glad for at jeg fik skiftet til Mæglerhuset! Efter 8 måneders stilstand hos en anden ejendomsmægler fik jeg i løbet af 1½ måned solgt mit hus. Det har været en virkelig god proces. Jeg har virkelig værdsat samarbejdet med Søren og Simon (i Aabybro) - jeg har aldrig været i tvivl om at de ville gøre alt hvad de kunne for at få solgt mit hus."

Rikke
Sælger af Multebærvej 25
Aabybro

"Efter 6 måneder hos en anden mægler, fik Frederikke og Simon vores hus solgt på under 14 dage.! Forløbet var yderst professionelt fra dag ét. Som kunde føler man sig meget tilpas og yderst informeret, da man bliver informeret hele vejen igennem via både mail og telefon. Deres PR-materiale var ligeledes af kanon kvalitet! Både ved fotograf, video og annoncer mv. var det langt bedre end set andre steder. Jeg vil til enhver en tid vælge Mæglerhuset igen. Ps derudover var alle både varme, venlige og behagelige at sælge hus hos."

Sisse
Sælger af Margrethevej 3
Hjallerup

"Professionel og yderst kompetent ejendomsmægler. Efter at have brugt anden mægler, kom Thomas fra Mæglerhuset ind i billedet. Lige fra starten af, ydede Thomas en professionel og ordentlig behandling, hvor der var ingen skjulte udgifter eller planer. Boligen blev solgt, og jeg har ikke skulle røre en finger. Der var under hele forløbet ingen problemer, hvorfor disse også klart kan anbefales."

Lærke
Sælger af Gertrud Rasks Vej 7, st.
Aalborg SØ

"Fantastisk god service og hjælp af afd. Mæglerhuset Nørresundby, som skabte et positivt og gennemsigtigt forløb. Kan varmt anbefale afdelingen. Stor tak til Heine Kirkelund Andersen Simon Rye."

Marwan
Køber af Bilgårdsvej 44
Tylstrup

"Mæglerhuset solgte mit hus på halvanden måned. Kan kun anbefale dem. Tak til Palle og hans kolleger. "

Henrik
Sælger af Furvej 2
Nørresundby

"Fra første, indledende dialog til underskrevet salgsaftale, gik der kun 8 dage. Hurtig og professionel sparring fra Mæglerhuset og Casper - kan varmt anbefales!"

Sabrina
Sælger af Provstejorden 20, st. th.
Aalborg

"En god hushandel. Mæglerhuset i Nørresundby skal have ros, for et godt og effektiv arbejde med at sælge vores hus. Solgt på elleve dage, så man må sige at Simon, Palle og resten af teamet har gjort deres arbejde godt."

Anette & Finn
Sælger af Østermarksvej 3
Nørresundby

"Stort tak til Palle og resten af teamet i Nørresundby, for at have solgt vores hus. Vi har under hele forløbet følt os i sikre hænder og kommunikationen har været helt i top. De super flotte billeder og video gjorde også et stort indtryk på os og viste huset fra sin allerbedste side. Tak for et godt samarbejde."

Kristine & Ralf
Sælger af Drøvten 43
Vodskov

"Gennem 2 år havde vi forsøgt at sælge vores ejendom hos anden mægler. Vi besluttede at skifte til Mæglerhuset og fra 1. møde følte vi os i trygge hænder. De var effektive, professionelle og fulgte med udviklingen på markedet og sikke en fin salgsopstilling ved hjælp af dronebilleder og video. Efter de første 30 dage blev vi lidt nervøse - ingen fremvisninger, men så skete der noget. Et par dukkede op og fik fremvist 2 gange og solgt på 53 dage. Vi kan bestemt anbefale andre at få skiftet til Mæglerhuset, og det kan ikke gå hurtigt nok. En stor tak til Christopher, Simon M. og pigerne i salg og marketing."

Dorte & Kaj
Sælger af Kanalvej 14
Brovst

"Vi – Kurt og jeg – vil gerne sige jer tak for godt samarbejde i de forløbne 75 dage blev det vist til. Vi har følt at I - Mæglerhuset - har været prima til at ordne vort salg af Skolevej 36 Nørresundby. Nu er det 36 år siden vi har været i situationen at skulle sælge vor bolig, så mange ting er ændret i den lange tid siden sidst, men vi har følt os trygge i jeres hænder, og vi ønsker derfor at give jer vore bedste anbefalinger i salgssituationer af fast ejendom."

Karla & Kurt
Sælger af Skolevej 36
Nørresundby

"Det kom bag på os, at salget af vores hus gik så stærkt. Det tog under 3 uger fra huset blev sat til salg til det var solgt. Det har været en positiv oplevelse. Vores mægler, Frederikke, har altid stået klar til at svare på spørgsmål, og der har været en venlig tone. Vi er meget tilfredse med Mæglerhuset."

Monicha & Bent
Sælger af Houvej 53 + 54
Hou

"Jeg valgte Mæglerhuset i Aalborg til at sælge mit hus. De har arbejdet professionelt og været serviceminded. Det har altid været til at komme i kontakt med Mæglerhuset. Der har været hurtig respons, så snart der er opstået spørgsmål. En god oplevelse, som også førte til et hurtigt salg på bare 1 måned."

Hasse
Sælger af Vejrholm 14
Aalborg Øst

"Vi har ikke fortrudt vi skiftede mægler til Mæglerhuset. Efter 8 måneder hos anden mægler uden ret meget aktivitet, så formåede Mæglerhuset på 2 måneder at skabe mere aktivitet end de foregående 8, og sælge vores hus. Vi oplevede et professionelt team. De var rigtig gode til hele tiden at holde os opdateret og vi kunne altid kontakte dem med spørgsmål. Vi har været rigtig glade for Mæglerhuset i Nørresundby."

Pia Maria
Sælger af Kronprinsens Alle 12
Nørresundby

"Der var fra start stort engagement fra mæglers side af, hvilket gjorde at jeg følte mig tryg ved at Mæglerhuset nok skulle få solgt. En ting som virkelig gav tryghed var, at mægler altid var kontaktbar og altid havde tid til både store og små spørgsmål. Der blev fra start vist hvordan Mæglerhuset på flest mulige platforme ville fremhæve huset, samt super professionel fotografering af hus, som gjorde at man kunne mærke at Mæglerhuset virkelig ville give bedst mulig salg. Der gives varmeste anbefalinger herfra."

Thomas
Sælger af Møllevænget 4
Pandrup

"Venlige og professionelle. Hurtig salg og god rådgivning. Kan klar anbefales."

Tina
Sælger af Pindskæret 4
Langholt

"Suverænt 13-tal til Palle Brøndum, Lisa og resten af teamet i Nørresundby. De er superdygtige, ordentlige og effektive i ordets bedste mening. Der er ingen tvivl om, at de oprigtigt kan lide deres arbejde, og de er hele tiden på forkant med alt i forløbet. Når de så også er søde og rare mennesker, kan det simpelthen ikke blive bedre. Jeg giver de allerbedste anbefalinger til Palle Brøndum og Mæglerhuset i Nørresundby."

Nanna
Sælger af Nervøsvej 114
Vadum

"Havde sat mit hus til salg hos Mæglerhuset Aabybro. Huset blev solgt på 2 dage, og de har fulgt mig i alt. Kan kun anbefale Mæglerhuset som mægler."

Søren
Sælger af Hvedemarken 30
Pandrup

"Fra første møde med ejendomsmægler Mads Sørensen har vi fået en positiv oplevelse i forbindelse med salg af vores hus. Mads har løbende orienteret os om sagsforløbet. Han er en yderst kompetent, imødekommende og venlig person. Atmosfæren på kontorerne er afslappet og altid venligt personale. Også efter underskrift af salgsaftalen er ekspedition af skøde m.v. gået glat via sekretær Jette Skak Jensen, der også altid er venlig til at svare på spørgsmål. Det er alene positivt vi har at sige om Mæglerhuset, Nørresundby, der i samarbejde med de øvrige afdelinger virker meget aktive."

Inger og Torben
Sælger af Nygade 8
Gandrup

"Jeg bor i København og havde en udlejningslejlighed i Aalborg. Da lejemålet blev opsagt besluttede jeg at sætte den til salg. Jeg blev anbefalet Mæglerhuset og ringede til Casper Laursen. Efter to fremvisninger og 8 dage, var der skrevet under på salget. Jeg havde været i København under hele forløbet, men salget løb professionelt. Jeg havde tiltro til min mægler og kan på ingen måde klage over et hurtigt salg midt i corona og kun med et jysk afslag. Jeg kan anbefale Mæglerhuset, hvis du kan lide, at der er handling bag ordene - en aftale er en aftale."

Morten
Sælger af Malurtvej 29, 1. tv.
Aalborg

"Jeg kan kun understrege at jeg har været meget tilfreds med at handle med Mæglerhuset og vil bestemt anbefale jer til andre. Endnu en gang tak for handlen.. Mæglerhuset er meget lig min egen virksomhed.. sikke en fornøjelse."

Tommy Christensen
Køber af Astersvej 4
Dronninglund

"Simon Jørgensen fra Mæglerhuset Dronninglund solgte vores hus til udbudsprisen på kun 18 dage! Vi har været ovenud tilfredse igennem hele forløbet hvor vi har følt os både velinformerede og trygge. Simon er en meget engageret ejendomsmægler som gerne arbejder om aftenen og i weekenderne for at få en handel i hus. De varmeste anbefalinger fra os til Mæglerhuset og til Simon. Tak for samarbejdet."

Christina & Thomas
Sælger af Nørregade 23
Dronninglund

"Brug endelig Mæglerhuset hvis også du ønsker: professionel og tryg håndtering af dit fremtidige salg af din bolig. Mæglerhuset, et hus; hvor du møder engagerede medarbejdere, med finger på pulsen og stor interesse for dig og en super god proces i forbindelse med salg."

Charlotte & Keld
Sælger af Lars Brorsvej 10
Biersted

"Det er ikke første gang, Mæglerhuset hjælper os videre med boligdrømmene. Første gang solgte de vores hus i Vester Hassing, og denne gang har de solgt vores hus i Hjallerup. Vi kan helt sikkert anbefale Mæglerhuset, hvis du overvejer at sælge."

Lise & Frederik
Sælger af Grandisvej 17
Hjallerup

"Det har været en fornøjelse at have Mæglerhuset som sælger af vores hus. De har grundigt forklaret hele salgsprocessen, og været meget hurtige til at fremsende de nødvendige dokumenter. Det har været let at komme i kontakt med vores mægler, og der har været en fantastisk opfølgning fra Mæglerhusets side, lige som de altid har været klar på at hjælpe os, når der var noget, vi var i tvivl om i forbindelse med vores salg af huset. Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale Mæglerhuset til andre som ønsker at sælge deres hus."

Vibeke & Henning
Sælger af Blokhusvej 32
Pandrup

"Vi er glade for vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus i Nørresundby. De har en professionel tilgang til hele købsprocessen og super opfølgning og tilbagemelding igennem hele forløbet. Vi kan kun give Palle og hele teamet i Nørresundby vores bedste anbefalinger."

Mette & Morten
Sælger af A.C. Jacobsens Vej 18
Nørresundby

"Vi har udelukkende haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset. Det gælder både deres væsen - de er til at snakke med, men også deres arbejdsgang. Der har været hurtige tilbagemeldinger på al aktivitet. Vi har kun ros til Mæglerhuset."

Jytte & Kaj
Sælger af Skansevej 22
Nørresundby

"Efter mit hus havde været til salg i fire år, kontaktede jeg “det nye” mæglerfirma, og det har jeg ikke fortrudt. Hos Mæglerhuset Aabybro var de helt sikre på, at de kunne sælge mit hus. I løbet af halvanden uge var der fremvisning for fem hold, og hurtigt blev der indhentet rapporter og underskrevet købsaftale. Jeg er ikke i tvivl om, at Mæglerhusets markedsføring og mæglernes ihærdighed, tilgængelighed og professionelle arbejde gav det meget hurtige resultat. Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale Mæglerhuset."

Hanne
Sælger af Blokhusvej 36
Pandrup

"Mæglerhuset har gjort det godt under hele salgsprocessen. De har været proaktive, og der har løbende været god aktivitet med en række fremvisninger. Vi har haft et positivt samarbejde med Mæglerhuset i Dronninglund. De kan uden tvivl anbefales."

Bodil & Bent
Sælger af Christiansvej 19
Hjallerup

"Jeg valgte Mæglerhuset i Aalborg til at sælge mit hus i Vejgaard. Det viste sig at være en god beslutning, da huset var solgt til prisen på bare 6 dage. Det kalder jeg et hurtigt og effektivt salg. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligejere, der overvejer at sælge."

Mike
Sælger af Lundbyesgade 25
Aalborg

"Vi har netop solgt vores lejlighed via Mæglerhuset i Aalborg. Stor tak til Casper for hans gode arbejde. Godt informeret og trygge igennem hele forløbet. Altid godt humør, professionel og stor tro på at kunne sælge vores lejlighed, selv i disse svære covid-19 tider. Kan varmt anbefale Casper og resten af teamet fra Mæglerhuset."

Mette & Jimmi
Sælger af Malurtvej 21, 1. th.
Aalborg

"Jeg havde hørt godt fra flere bekendte om Mæglerhuset og er kun blive bekræftet i det. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Mæglerhuset og har været meget tilfreds med samarbejdet."

Tove
Sælger af Drøvten 56
Vodskov

"Vi fik solgt vores hus på Drøvten 10 i Vodskov på kun halvanden dag !! Vi kan varmt anbefale, Simon Rye, Mæglerhuset Nørresundby til alle jer der står og skal sælge bolig. Sød, rar og kompetent mægler. Vi kan ikke være mere tilfredse med det salgs forløb, og det store stykke arbejde Mæglerhuset har hjulpet os med. Fra første møde til afslutningen af salget, har vi følt os i gode hænder. Han fortjener de allerbedste anbefalinger, og sit engagement - nærvær og sin professionalisme. Så tusinde tak !!"

Lenette & Henrik
Sælger af Drøvten 10
Vodskov

"Der har virkelig været god kommunikation med Mæglerhuset gennem hele salgsforløbet. Hvis der har været det mindste har vores mægler, Simon, været der til at besvare spørgsmål. Vi er løbende blevet holdt godt orienteret. Der er kun rosende ord og den største anbefaling herfra."

Brian
Sælger af Dalgårdsvej 23
Hallund

"Vi anbefaler Mæglerhuset. Det er 2. gang vi benytter dem. Første gang solgt på under en måned, og i disse corona-tider solgt på lidt over en måned. Helt fantastisk! Frederikke har bare knoklet, og vi får altid hurtig besked om, hvordan det går. Simon og Frederikke er simpelhen helt nede på jorden - der er ingen overlegenhed. Vi har været yderst tilfredse ved begge handler, og vil vende tilbage dertil, hvis vi får brug for det."

Rita & Poul Erik
Sælger af Klydevej 19
Dronninglund

"Det har fra dag 1 været en rigtig god oplevelse med Mæglerhuset. En stor indsats fra Christoffer, Mæglerhuset i Aabybro, man kunne straks mærke, at det ikke var venstrehåndsarbejde, jeg blev underrettet, om alt hvad der foregik i forhold til salget af mit sommerhus. Jeg kan kun varmt anbefale Mæglerhuset i Aabybro."

Hanne
Sælger af Taffelanden 5
Gjøl

"Mæglerhuset overtog vores hus fra en anden mægler og endte, til vores store tilfredshed, med at få solgt huset. Det at Mæglerhuset samarbejder med sine afdelinger i andre byer, har øget synligheden af vores hus, da der er trukket interesserede ind fra Aalborg og Nørresundby. Mæglerhuset har håndteret salget af huset professionelt, og de har handlet hurtigt og kompetent i forbindelse med salget."

Rikke
Sælger af Knøsgårdvej 19
Aabybro

"Tak for godt og professionelt samarbejde. Sommerhuset blev solgt efter kun 2 fremvisninger på en uge. Mægleren kom endvidere med gode råd vedr. klargøring af huset inden salg. God rådgivning før og under forløbet. Jeg valgte Mæglerhuset i Aabybro, da jeg har hørt meget godt om teamet og deres samarbejde mellem deres butikker. De markedsfører sig rigtig synligt de digitale medier – endvidere lovede mægleren mig ”100 % solgt eller gratis på alle deres ydelser” også på alle ekstra markedsføringstiltag. Ville klart anbefale dem og benytte dem igen."

Keld
Sælger af Lyngbakkevej 6
Hune

"Det er gået op for mig, at jeg aldrig fik sagt farvel og tak til jer for salget af det blå hus. Jeg vil bare lige sige TUSIND TAK for jeres gode arbejde med at få solgt vores hos! Vi er begge to så lettede og glade for, at det endelig er ude af verden, og jeg vil helt sikkert anbefale jer for fremtiden, hvis jeg kender nogen, der skal af med deres bolig!"

Lina
Sælger af Vestvej 22
Langholt

"Der har fra start været rigtig god dialog med vores mægler. Nærvær og handlekraft var nøgleordene i hele processen. Der har været hurtig respons og løbende tilbagemeldinger. Ikke mindst har der været handling bag ordene. Vi har haft et godt og effektivt samarbejde med Mæglerhuset."

Kenneth
Sælger af Knud Skots Gade 5B
Nørresundby

"De har ikke bare charme, selvtillid og lækkert hår, drengene fra Mæglerhuset. De må så sandelig også siges at være top professionelle! De ved, hvad de har med at gøre, og de ved hvordan, de skal nå ud til køberne! Således gik der faktisk også KUN 4 uger fra 1. møde til underskrift!! Vi ved derfor godt, hvem vi vil vælge en anden gang, og kan kun medgive Mæglerhuset vores aller varmeste anbefalinger!"

Lisette & Kim
Sælger af Vivaldisvej 35
Frejlev

"Vi vil lige give de varmeste anbefalinger til Mæglerhuset og specielt 2 x Simon som har været med til endnu engang at få vores drømme om ny bolig til at gå i opfyldelse. Ikke nok med de er yderst profesionelle, så formår de også at skabe en tryghed i handlen, både ved køb og salg. Vi havde jævnligt kontakt med vores mægler og de fulgte op på køber hele tiden og samtidig informerede de os løbende. For os var servicen det vigtigste i salg og køb og det må vi sige Mæglerhuset lever op til."

Atima & Tina
Sælger af Gustavsvej 1
Hjallerup

"I forbindelse med salget af min bolig har jeg kun godt at sige om Mæglerhuset. På under 3 mdr. fik de solgt min bolig, til den pris jeg havde udset mig fra starten. Jeg er sikker på, at samarbejdet afdelingerne imellem, især Nørresundby og Dronninglund, har været en kæmpe medspiller i at opnå succes med mit boligsalg. Der har været mange ender der skulle mødes, og hensyn der skulle tages. Trods det er deadlines stadig blevet overholdt. Mæglerhuset har vist sig at være en selvkørende og professionel ejendomsmægler, der er kompetente til deres arbejde."

Jimmi
Sælger af Konstantinsvej 21
Hjallerup

"Simon har arbejdet proaktivt på at få solgt mit hus i Vodskov. Han har virkelig haft arbejdshandskerne på, og det gav pote, da huset nu er solgt. Jeg kan uden tvivl anbefale Simon og resten af holdet bag Mæglerhuset, hvis du skal sælge din bolig."

Lotte
Sælger af Granlunden 22
Vodskov

"Vi har oplevet hele forløbet rigtig professionelt. Der har været plads til en snak enten telefonisk eller via mail. Vi har været trygge ved at bruge Mæglerhuset, de gør rigtig meget for at sætte skub i tingene med god markedsføring. Vi solgte vores hus på 3 måneder og det er meget tilfredsstillende. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre."

Tina og Joe
Sælger af Østergade 85
Aabybro

"Vi har netop solgt vores hus gennem Mæglerhuset. Lige fra start var der positiv fart på, og vi blev vel informeret og hjulpet hele vejen igennem det. Solgt på 16 dage, og der var ikke noget og sætte en finger på. Thomas og kollegaer var super dygtige og professionelle folk. Klar anbefaling herfra."

Morten
Sælger af Herningvej 202
Aalborg

"For os var det en stor beslutning at sælge vores hus. Det var derfor vigtigt, at vi havde en god kemi med den mægler vi skulle vælge. Hos Palle ved Mæglerhuset Nørresundby fandt vi lige det, vi havde brug for i vores salgsproces. Vi fik en engageret mægler, med et ligeså engageret og stærkt bagland, som forstod at møde vores behov, et højt og løbende informationsniveau og ikke mindst et godt og hurtigt salg på bare 10 dage! Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre, der skal sælge deres hus."

Annette
Sælger af Svalevej 4
Nørresundby

"Så blev min mors hus i Nørhalne solgt på bare 3 måneder - og hen over jul. Vi har været særdeles tilfredse med processen og samarbejdet med Mæglerhuset. Lige fra den første henvendelse fra os, er der virkelig blevet taget hånd om salget på en professionel måde. Ejendomsmægler Christopher Holving har været der for os hele tiden - både morgen, middag og aften. Christopher har ydet en meget venlig og kompetent rådgivning - også med meget kort varsel, når vi har haft spørgsmål. Så på en skala fra 0 til 10; så giver vi helt klart 12!"

Torben
Sælger af Kærvangen 20
Nørhalne

"Meget professionelt og imødekommende team. Altid til at og få fat i og holder hvad de lover. De solgte vores hus i Øster Brønderslev på 4,5 måned i en svær vinter periode endda! Den bedste markedsføring man kunne forstille sig, 6500 visning på under 5 dage og 1 måned efter aftalt strategi, var huset solgt! Hvis jeg skulle sælge noget igen blev det helt sikkert med Mæglerhuset! Tak for hjælpen."

Michael
Sælger af Elmevej 93
Øster Brønderslev

"Kæmpe mega stor anbefaling fra os - vi har for nyligt både købt og solgt hus ved Mæglerhuset. Mæglerhuset har været uroligt nærværende og meget informative i begge processer. Der er blevet fulgt op på alt og de har virkelig gjort en bemærkelsesværdig indsats i forhold til salget af vores hus. Deres salgsmaterialer er så flotte og deres markedsføring er tidssvarende og professionelt udført. Jeg vil anbefale alle at kontakte Mæglerhuset, hvis man skal købe hus og i den grad også, hvis man skal sælge hus."

Lilith & Christian
Sælger af Blommevej 8
Vodskov

"Mæglerhuset i Dronninglund har gjort et godt stykke arbejde med at få solgt mit hus. Der har været et fantastisk samarbejde fra første gang vi trykkede hånd til slut. Huset blev solgt på bare 7 dage. Min mægler, Simon, og jeg havde fra starten sat et mål om at få huset solgt hurtigt. Det må siges at være blevet opfyldt. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset."

Solvejg
Sælger af Bøgevangen 70
Dronninglund

"Mæglerhuset har solgt vores hus i Aabybro. Vi har været godt tilfredse med forløbet og vigtigst af alt blev huset solgt hurtigt. Vi kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere. De arbejder målrettet og professionelt."

Poul
Sælger af Tranevej 11C
Aabybro

"Vi har været super tilfredse med valget af Jer som mægler til salget af vores lejlighed. Heine har været meget professionel fra start til slut og vil til en hver tid anbefale ham til salg af enhver form for ejendom."

Trine & Peter
Sælger af Strubjerg 38, st. tv.
Nørresundby

"Stor firelænget gård solgt på 8 mdr. er vi meget glade for! Vi følte et supert samarbejde hele vejen - og følte at Mæglerhuset kæmpede for os. Især samarbejdet med Søren fra Mæglerhuset i Åbybro har vi været glade for."

Lone & Lars
Sælger af Smedegade 20
Haverslev

"Mæglerhuset her nu solgt 2 ejendomme for os, og vi vil til hver en tid vælge dem igen. Vi har hele vejen igennem begge salg været mere end tilfredse. De har alle været hurtige til at planlægge, komme med ideer, været imødekommende og egentlig bare sat alt ind for at få et salg i hus. Alle har været så søde og venlige hele vejen igennem. Så en kæmpe anbefaling herfra. Men deres antal af salg og gode omtale, siger heller ikke så lidt."

Line & Mark
Sælger af Islandsgade 13, 1. tv.
Aalborg

"Vi har været ovenud glade for vores samarbejde med Mæglerhuset. Der er styr på tingene, og det har været et godt og overskueligt forløb. Vigtigst af alt er vores hus solgt, og vi er allerede i gang med at anbefale Mæglerhuset til andre boligejere."

Henriette & Henrik
Sælger af Grandisvej 9
Vester Hassing

"Efter 6 mdr. og uden held med at sælge mit hus, skiftede jeg til Mæglerhuset, og efter blot 6 uger er mit hus solgt. Jeg vil gerne give en stor tak til de dygtige, og meget professionelle mæglere. Jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset."

Kirsten
Sælger af Voerbjergvej 21
Nørresundby

"Vi har både købt og solgt bolig gennem Mæglerhuset. Først hjalp de os med at sælge vores lejlighed, og herefter fandt de vores drømmehus i Nørresundby. Vi har været glade for hele processen, og der er blevet fuldt op på tingene. Mæglerhuset kan uden tvivl anbefales."

Soniya & Kajatheeban
Sælger af Strubjerg 176, st.
Nørresundby

"Efter vores hussalg på Frederik Jensensvej 21 i Vester Hassing, vil vi gerne udtrykke vores tilfredshed pga. Annemettes glimrende salgsarbejde. Hun har været kompetent, vidende og fremfor alt nærværende - modsat tidligere mæglere."

Inge & Helge
Sælger af Frederik Jensensvej 21
Vester Hassing

"Vores hus på Vodskov Byvej 34 i Vodskov blev solgt på lidt over 1 måned. Vi havde ikke turde tro på, at det ville gå så hurtigt. Processen har været let og overskuelig. Vi er løbende blevet holdt orienteret af vores mægler og er generelt meget tilfredse med Mæglerhuset."

Hanne & Erik
Sælger af Vodskov Byvej 34
Vodskov

"Et kæmpe stort tak til Simon og resten af teamet hos Mæglerhuset for en helt igennem professionel og engageret insats i forbindelse med vores hussalg. Vores dejlige hus i Vester Hassing blev solgt på få uger, selv om at vi mødte en del udfordringer under vejs med hensyn til servitutter m.m. Mæglerhuset får de allerbedste anbefalinger fra os."

Liza og Lars
Sælger af Hvolgården 43
Vester Hassing

"Jeg valgte Mæglerhuset til at sælge mit rækkehus i Skalborg. Det viste sig at være en god beslutning. På under 3 uger var boligen solgt. Det kalder jeg hurtigt og effektivt arbejde. Tak til min mægler Thomas. Jeg kan uden tvivl anbefale ham og resten af teamet bag Mæglerhuset."

Jesper
Sælger af Lyngholmsvej 15
Aalborg SV

"Vores hus i Vodskov blev solgt via Mæglerhusets køberkartotek. Heine, som solgte vores bolig, var effektiv og arbejdsom. Drømmen om at flytte tilbage til Aalborg blev hurtigt en realitet, da han solgte huset inden det blev sat officielt til salg. Tak for god behandling. Vi kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere."

Astrid & Mads
Sælger af Gøgeurtvej 27
Vodskov

"Vi kan klart anbefale Mæglerhuset i Dronninglund. Vores mægler Christina har været dygtig og initiativrig. Vi er løbende blevet ajourført, og vi har følt os lyttet til. Et positivt samarbejde og huset blev endda solgt på bare 3 uger. Stor ros til Mæglerhuset."

Louise & Morten
Sælger af Nordmanniavej 10
Hjallerup

"Vi havde først vores hus til salg ved en anden mægler uden at få solgt. Herefter overtog Mæglerhuset hussalget, og boligen er nu solgt efter knap en 1 måned. Vi har været fuldt ud tilfredse med Mæglerhuset og kan til enhver tid anbefale dem til andre."

Bodil & Alf
Sælger af Havremarken 12
Vodskov

"Jeg giver min varmeste anbefaling til Mæglerhuset! Så hvis du står og skal have din bolig sat til salg så giv endelig Mæglerhuset et kald! De gør deres arbejde så godt og ja, se bare vores hus det blev solgt på et par måneder!"

Charlotte & Steffen
Sælger af Mortensgade 21
Aabybro

"Jeg har nu solgt mit hus via Mæglerhuset. Jeg kan kun sige at jeg har været tilfreds med samarbejdet med Christopher, og kan kun anbefale Mæglerhuset."

Kristian Munk
Sælger af Nålevænget 7
Gjøl

"Vi har udelukkende positivt at sige om Mæglerhuset og deres dygtige medarbejdere. Vores første kontakt ved Mæglerhuset var Simon Rye, og vi kunne allerede ved første møde mærke at han var meget professionel og gik op i hans arbejde. Det endte med at være Palle Brøndum der fik solgt vores hus og vi er taknemlig for det arbejde både Palle, Simon og alle øvrige i Mæglerhuset har gjort for at sælge vores hus! Vi vil til hver en tid vælge Mæglerhuset igen uden at tøve. Vi har hele vejen været trygge og haft en rigtig godt kontakt med Mæglerhuset! "

Line og Mark
Sælger af Vodskov Byvej 26
Vodskov

"Mæglerhuset solgte mit hus i Vadum på bare 3 uger. Det kalder jeg en hurtig og effektiv salgsproces. Jeg kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset, da jeg har haft en rigtig god oplevelse. Der har været god service hele vejen igennem."

Henrik
Sælger af Ellehammersvej 51
Vadum

"Vi har fået solgt vores nedlagte landbrug gennem Mæglerhuset. Det blev solgt i løbet af 3 mdr, efter at have stået hos en anden mægler i 1 år. Vi blev mødt professionelt, effektivt og venligt af Christina. Der blev taget nye og bedre billeder, som solgte huset bedre. Vi har været meget tilfredse og kan klart anbefale Mæglerhuset Dronninglund, hvis man har brug for en effektiv og professionel mægler."

Susanne & René
Sælger af Allerupvej 25
Klokkerholm

"Vi kan kun anbefale Mæglerhuset, da vi har haft en god oplevelse med salget af vores hus. De fik samtidig solgt vores hus meget hurtigt."

Christinna & Meik
Sælger af Møgelbjergvej 41
Vodskov

"Vi kan kun sige at vi er yderst tilfredse med vores salg af hus igennem Mæglerhuset. Thomas - har leveret fremragende service hele vejen igennem, også efter salget af huset. Well done - hus solgt på godt en måned."

Malene og Carsten
Sælger af Kornelparken 74
Grindsted

"Vi har været fuldt ud tilfredse med Mæglerhuset i Dronninglund. Vi har hovedsageligt haft kontakt med vores mægler Christina, som vi haft rigtig god dialog med. Mæglerhuset har været aktive i salget med løbende åbent hus mv. Vi havde tidligere huset til salg ved anden mægler uden aktivitet. Det ændrede sig heldigvis efter Mæglerhuset overtog. Vi er meget glade for samarbejdet."

Kiwie & Jesper
Sælger af Bryggerivej 54
Brønderslev

"Vi har været glade for samarbejdet med Mæglerhuset. En dynamisk og professionel proces. I løbet af tre fremvisninger var huset solgt, så det er gået hurtigt. Mæglerhuset har været tilgængelige. Vi har altid kunne ringe med spørgsmål. Et kort, men godt samarbejde. Vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere."

Inger og Kaj
Sælger af Ellehammersvej 150
Vadum

"Vi har været yderst tilfredse med den hjælp, vi har fået fra Mæglerhuset. Som førstegangskøbere uden nogen håndværksmæssig kunnen gik vi efter et 100% indflytningsklart og moderne hus, men vores forestillinger matchede ikke nogen huse til salg. Annemette valgte dog at udfordre os på vores forestillinger og fandt et hus til os med de perfekte rammer og hjalp med gode råd i forhold til, hvordan vi med relativt få ændringer kunne gøre huset til vores drømmehus."

Ditte og Martin
Køber af Krokusvej 23
Vester Hassing

"Vi har købt vores hus gennem Mæglerhuset i Aabybro og har haft vores primære kontakt med Christopher. Vi har været glade og følt os trygge igennem hele forløbet og vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset Aabybro til vores omgangskreds! Tak for denne gang! Vi kommer helt sikkert igen, hvis vi skal sælge eller købe et nyt hus."

Lisette & Mathias
Køber af Gartnervænget 35
Nørhalne

"Vi har haft et godt samarbejde og et positivt indtryk af Mæglerhuset. Vores mægler, Christopher, har været god til at besvare diverse spørgsmål og hjælpe os gennem forløbet. Vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Malene & Michael
Køber af Digevej 7
Aabybro

"Tusind tak til Simon og resten af kollegerne hos Mæglerhuset for en helt igennem positiv oplevelse. Vores dejlige hus i Vodskov blev solgt på under 3 uger og hele vejen igennem har vi oplevet en meget professionel og engageret indsats fra Simon og kollegerne. Samtidig har Mæglerhuset hjulpet os til at finde vores nye drømmehus i Vodskov. Vi er SÅ glade og kan kun varmt anbefale Mæglerhuset."

Karen og Carsten
Sælger af Vodskov Byvej 24B
Vodskov

"Jeg har fået en god behandling ved Mæglerhuset i Aabybro. De har været tilgængelige i hele salgsperioden og været gode til at følge op på mulige købere mv. De arbejder professionelt og alle mæglerne er ude at se boligen, så de alle kan sælge den på samme vilkår. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Kenneth
Sælger af Kløvervej 10
Aabybro

"Vi giver Mæglerhuset i Dronninglund de varmeste anbefalinger. De solgte vores hus i Hjallerup på 1. fremvisning – og det tog bare 1 uge før købsaftalen var underskrevet. Mæglerhuset havde endda køberen i deres køberkartotek. Det må siges at være et hurtigt og godt salg."

Dorthe & Torben
Sælger af Nordmanniavej 3
Hjallerup

"Stor tak til Mæglerhuset. Vi har været meget tilfredse. Efter et halvt år, hvor vi forgæves forsøgte at sælge via anden mægler, skiftede vi til Mæglerhuset i Nørresundby. Herefter tog det fart med 2-3 fremvisninger hver uge. Det resulterede i at huset var solgt efter halvanden måned. Mæglerhuset har været tilpas pågående, vedholdende og ikke mindst gode til at følge op. Der er en dejlig afslappet tone, men samtidig er man ikke i tvivl om, at Mæglerhuset arbejder professionelt."

Jette og John
Sælger af Lindholmsvej 33B
Nørresundby

"Vores hus er nu officielt SOLGT! Mæglerhuset solgte også vores lejlighed sidste år, og de har endnu en gang bevist, at de var de bedste til denne opgave. Det er det dyreste hus solgt i byen i over 10 år, og vi gav kun et lille afslag mod, at vi til gengæld først har overtagelse, og hold nu vejret, 01.02.20! Dermed kan vi bygge vores nye hus og flytte direkte over i det, inden vi afgiver nøglerne til de nye ejere - så vildt! TAK MÆGLERHUSET, vi anbefaler jer 110%"

Line & Michael
Sælger af Kidholm 29
Langholt

"Mæglerhuset overtog hussalget, da det ikke blev solgt ved den første mægler, vi havde valgt. Mæglerhuset har arbejdet hurtigt og effektivt. Huset blev solgt via køberkartotek på 1. fremvisning. Det har været et godt forløb, og vi havde ikke troet, at huset ville blive solgt så hurtigt."

Anna-Sofie & Niels
Sælger af Voerbjergvej 20
Nørresundby

"Vi har tidligere haft vores hus til salg uden at få solgt. Vi skiftede efterfølgende til Mæglerhuset i Aabybro, og her har tonen klinget godt fra dag et. De er lette at snakke med, og der er blevet gjort en god og ihærdig indsats for at sælge vores hus."

Jonna & Finn
Sælger af Hybenvej 10
Aabybro

"Vi takker mange gange for samarbejdet med Søren Agesen, som har varetaget salget af vores gård, han fik ejendommen til salg efter vi havde prøvet og sælge i længere tid hos en anden ejendomsmægler. Ejendommen er nu solgt og Søren har hjulpet os med og finde en ny og mindre gård, lige uden for Aabybro. Den gård vi køber er perfekt til os. Tusind tak for et godt og tidlidsfuldt samarbejde. De varmeste anbefalinger til Søren og resten af teamet i Mæglerhuset i Aabybro."

Alice og John
Sælger af Damvej 52
Aabybro

"Engagement og positivitet er beskrivende for samarbejdet med Mæglerhuset, Aabybro. Fyldestgørende og professionel kommunikation fra Christopher Holving side, har bevirket, at vi har følt os i meget trygge hænder. Dertil kommer flot fotografering og et hurtigt hussalg. Vi kan på alle måder anbefale kommende huskøbere/-sælgere at benytte Mæglerhuset."

Rikke og Folke
Sælger af Elbækvej 26
Biersted

"Fantastisk energi ifht salg, skarp prissætning, altid service i top. Kan kun anbefale Mæglerhuset Nørresundby. "

Fam. Korgaard Rasmussen
Sælger af Syrenvej 1
Vodskov

"Jeg giver Mæglerhuset den bedste anbefaling. De leverer hele pakken med egen dygtig fotograf, egen markedsføringsansvarlig og lokale mæglere. Der bliver fuldt op på tingene. Jeg kan ikke forestille mig, at det kunne gøres bedre."

Karsten
Sælger af Hølundvej 36A
Øster Hassing

"Dygtige og professionelle mæglere der vidste hvad de havde med at gøre. God kommunikation i gennem hele salgs forløbet og jeg blev altid opdateret/informeret ved henvendelser og fremvisninger. Seriøst, pålideligt og professionelt mæglerhus, som jeg klart kan anbefale til andre."

Kim
Sælger af Hadsundvej 162
Aalborg

"Jeg er rigtig glad for, at Mæglerhuset formåede at sælge mit hus i Vadum. De arbejder målrettet og professionelt. Det er gået over al forventning, og jeg kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset til andre boligejere, der ønsker at sælge."

Joan
Sælger af Søndermarken 21
Vadum

"Vi valgte, at Mælgerhuset skulle stå for salget af vores bolig, da vi synes, at de har et moderne og gennemskueligt koncept i forhold til markedsføring og mæglersalær. Vores mægler Palle lavede en skarp prissætning af vores hus, idet vi fik solgt inden for vores ønskede tidshorisont. Vi er især glade for, at vores egne ideer i forhold til markedsføring og salg hurtigt blev iværksat – der har ikke været langt fra tanke til handling. Vores mægler Palle – og Mæglerhuset generelt – har været gode til at skabe interesse omkring vores hus. Vi har altid følt vores salg højt prioriteret igennem hele processen."

Mette og Jon
Sælger af Fuglsangsvej 19
Nørresundby

"Mæglerhuset har solgt vores hus på bare to dage. Det kom på internettet onsdag aften og fredag var det solgt. De arbejder professionelt, ihærdigt og meget behageligt. Vi har altid været med på sidelinjen og føler vi har fået den bedste rådgivning og behandling. Vi vil gerne give Mæglerhuset vores bedste anbefalinger."

Joan og Lars
Sælger af Tidselbakken 15
Vodskov

"Vi takker for godt og ikke mindst kort samarbejde, idet Mæglerhuset fik solgt huset indenfor den første måned. Der var endda 2 hold, der gerne ville købe vores hus. Vi har valgt og sælge, så vi kan få mere plads til vores frisørsalon, som vi forventer der åbner i de nye lokaler på Sundbyvej 13 i Biersted omkring juni måned."

Mia og Glenn
Sælger af Granlien 21
Biersted

"Mæglerhuset overtog salget efter en anden mægler, der ikke formåede at sælge huset. Nu har Mæglerhuset solgt vores hus. Vi har været rigtig godt tilfredse med samarbejdet, da vi løbende er blevet holdt informeret. De varmeste anbefalinger fra os."

Jessie og Henrik
Sælger af Klitgårdsvej 14
Biersted

"Professionelt, humoristisk og åbent samarbejde er nogle af de ting som beskriver, hvad man får når du vælger mælgerhuset. Der er altid et smil på læben når du træder ind i mælgerhusets butik Nørresundby og det smitter. Ejendomsmægler Palle solgte ikke blot vores nuværende bolig, men forhandlede også vores nye drømmebolig til os og endda til en pris vi kun havde turde drømme om. Vi har kun roser til mælgerhuset som yder top service og støtter sælger hele vejen gennem processen. Vi vil til enhver tid vælge mælgerhuset igen."

Camilla og Andreas
Sælger af Lindholmsvej 52
Nørresundby

"Endnu en glad og ovenud tilfreds kunde. Jeg har været glad for hele forløbet. Mit hus i Vodskov blev solgt af Simon Rye fra Mæglerhuset. Han var god til at holde mig løbende opdateret. En gennemgående positiv oplevelse."

Signe
Sælger af Drøvten 24
Vodskov

"SUPER FLOT! Efter at Søren Agesen havde vurderet vores hus, blev vi enige om, at det skulle sættes til salg ved Mæglerhuset. Fra beslutningen blev taget til salget af huset gik der 13 dage. Salgsprocessen har fungeret professionelt – deres markedsføringspakke må siges at være effektiv. Personalet i Mæglerhuset Aabybro, har ydet en fantastisk og god service. Det er ikke sidste gang, vi vil bruge Søren Agesen i Mæglerhuset. De bedste anbefalinger fra os."

Anne Marie & Lau
Sælger af Ternevej 8
Aabybro

"Mæglerhuset, og herunder vores mægler Annemette, har gjort et godt stykke arbejde med at få solgt vores hus. Det blev solgt på bare 13 dage via deres køberkartotek. Annemette har arbejdet professionelt og ført os trygt igennem hele salgsprocessen fra start til slut. Det hele er forløbet efter bogen. Det er tydeligt, at hun har et omfattende kendskab til Gandrup."

Otto
Sælger af Østervang 25
Gandrup

"Mæglerhuset i Nørresundby har ydet en rigtig god service hele vejen igennem og fik solgt vores hus rigtig hurtigt. Salgsprocessen har fungeret professionelt – deres markedsføringspakke må siges at være effektiv. De bedste anbefalinger fra os."

Ellen og Poul-Erik
Sælger af Østervang 22
Gandrup

"Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset, da de ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på. De har arbejdet hårdt for at få solgt mit sommerhus, og det lykkedes til sidst. Jeg er altid blevet mødt af et smilende væsen, når jeg har besøgt butikken. Tak for samarbejdet - jeg giver de varmeste anbefalinger til Mæglerhuset."

Jørn
Sælger af Svingelen 10
Hals

"Kæmpe stor ros til Mæglerhuset - og specielt Simon og Thomas. De solgte vores hus på 2 måneder (endda hen over julen), og de har bare fulgt alt til dørs. Der blev givet tilbagemeldinger og information hele tiden. Det har virkelig været en fornøjelse at bruge Mæglerhuset - og vi er ovenud tilfredse. Mange tak for et godt samarbejde."

Trine
Sælger af Gyldenlakvej 21
Nørresundby

"Hele forløbet ved Mæglerhuset har levet op til de ting, jeg blev lovet indledningsvist. Jeg er imponeret over deres effektive køberkartotek, som har gjort, at der har været god interesse på boligen hele vejen igennem. Mæglerhuset har været gode til at rådgive om de ting, der får boligen til at se salgsklar ud, og samtidig hvad der ikke kan betale sig at bruge penge og tid på at udbedre. Det hele er forløbet professionelt – der er styr på tingene ved Mæglerhuset."

Lene
Sælger af Clausholmvej 5
Hjallerup

"Fantastisk! Satte mit hus til salg i Aabybro privat først. Efter et par uger tog Simon Rye selv kontakt til mig, og i samarbejde med ham og Søren fik de huset hurtig til salg! Søren har været min primære kontakt ved hussalget i aabybro og han har været knivskarp hele vejen igennem og fik huset solgt efter kun 20 dage! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil samarbejde med dem, fantastisk service og meget imødekommende personale! 5 ud af 5!"

Mads
Sælger af Aagade 30
Aabybro

"Vores hus var solgt til prisen efter 12 dage! Efter en websøgning endte vi med fire ejendomsmæglere, som vi gerne ville gå videre med. Det der fik os overbevist om, at Mæglerhuset var de helt rigtige var mange faktorer (og specielt Simon); de er solidt forankrede i lokalsamfundet, har en yderst fornuftig markedsføringsstrategi, er meget troværdige og ambitiøse - de VIL virkelig salget! Det gik over al forventning og vores hus var solgt inden, der var gået to uger! Skulle vi sælge igen, gik vi tilbage til Simon Rye og Mæglerhuset."

Mette og Hans-Henrik
Sælger af Espelunden 2
Grindsted

"Sloganet: ”Vi sidder ikke stille, før boligen er solgt”, passer godt til Mæglerhuset. Jeg fik en fantastisk julegave, da de solgte mit hus juleaftensdag. Processen er gået hurtigt efter de overtog mit hus fra en anden mægler. Jeg har været rigtig glade for Mæglerhuset i Aabybro."

Bente
Sælger af Rønnevej 6
Aabybro

"Efter at have haft mit hus til salg hos en anden mægler, uden noget resultat, valgte jeg Mæglerhuset. De havde solgt flere villaer i lokalområdet, og jeg havde fået en anbefaling fra en person, der også har solgt via Mæglerhuset. Alle mæglere var ude at se huset, og det har fungeret godt, da alle kendte boligen under salgsarbejdet. Mine mæglere Annemette og Simon har været profesionelle, nærværende og engagerede. Der er hele tiden blevet fuldt op. På kontoret i Nørresundby bliver man mødt med nærvær og godt humør. De varmeste anbefalinger fra mig."

Karen
Sælger af Drosselvej 30
Vester Hassing

"Mæglerhuset har både hjulpet os med at sælge vores bolig og fundet en ny bolig til os. Samarbejdet har fungeret rigtig godt med hurtig svartid, så snart der er opstået spørgsmål. Vi er også løbende blevet holdt orienteret om fremvisninger og åbent hus. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Topkarakter til Mæglerhuset – de arbejder professionelt og målrettet."

Gitte og Torben
Sælger af Kræn Spilmandsvej 22
Aabybro

"Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. Det gælder både køb af ny bolig, og salg af nuværende. Der har under hele forløbet været en god dialog, så vi er løbende blevet informeret."

Jes
Sælger af Skindbjergvej 24
Vester Hassing

"Vi giver et stort skulderklap til Mæglerhuset. Ikke mindst vurderede de salgsprisen til at ligge flere 100 tusind over konkurrenterne, men det formåede også at sælge det på lige godt 3 uger. Under hele forløbet har vi været godt informeret fra mæglerne om hvad der er sket ved fremvisningerne og deres feeling. Samtidig oplevede vi også at vi blev ringet op en fredag aften efter klokken 20, med et bud fra en køber. Det må man sige er en mægler der går op i sine kunder."

Katrine og Christian
Sælger af Stokbrohedevej 33
Grindsted

"Jeg har været fuldt tilfreds med den gode behandling og - service, jeg har fået af Mæglerhuset. Jeg fik solgt min andelsbolig i Nørresundby på bare 3 dage - jeg vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre. De arbejder målrettet og professionelt."

Flemming
Sælger af Brotorvet 5, 2. tv.
Nørresundby

"Vi har haft vores hus til salg ved Mæglerhuset i Nørresundby. Nu er det blevet solgt, og det har været en fantastisk oplevelse at samarbejde med de søde mennesker, som er hos dem. De har alle styr på alt omkring vores hus. De er dygtige, hjælpsomme og utrolig professionelle omkring det hele. En kæmpe stor tak til Mæglerhuset herfra og en speciel tak til Simon for dit arbejde."

Heidi
Sælger af Rødbrovej 1
Nørresundby

"Min mand og jeg er yderst tilfredse. Vi har oplevet, at Mæglerhuset virkelig har lyttet til os, og har arbejdet med salget på en professionel måde, og vi har været 100% med på sidelinien, så vi har følt os trygge. Og nu arbejder de "som en hest" på at finde den rigtige bolig til os."

Nanna og Dan
Sælger af Hvorupvej 19
Nørresundby

"Selvom Mæglerhuset ikke var vores lokale mægler, har vi ikke være i tvivl om, at de var de rette til at sælge vores hus. Det fik vi bekræftet, da de fandt en køber på rekordtid! De har været fantastiske under hele processen, et stort samarbejde afdelingerne imellem og mennesker med en ydmyg og professionel tilgang til opgaven. Deres offensive og moderne markedsføring er bestemt også en af deres helt store fordele. De største anbefalinger til Mæglerhuset herfra."

Kristina og Anders
Sælger af Hedeparken 1
Brønderslev

"KÆMPE tak til Mæglerhuset i Dronninglund for hjælpen. Mads Sørensen kan klart anbefales som sælger. Han går op i sit arbejde med liv og sjæl, og det mærkede jeg med det samme. 5 stjerner fra mig."

Anne Marie Sørensen
Sælger af Hylholtvej 47
Asaa

"Jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være Mæglerhuset, der skulle stå for salget af min lejlighed. Udover de er virkelig dygtige, er de samtidig helt nede på jorden, og guider en igennem alle dele af salgsprocessen. Jeg er desuden meget imponeret af deres interne samarbejde, og deres vilje til at vi skal lykkes sammen. Alt i alt har der har ikke været en finger sætte på noget. Salgsprocessen, Thomas, Palle og hele markedsføringspakken har været i høj høj kvalitet. Jeg vil til enhver tid anbefale dem."

Malene Christiansen
Sælger af Blomstermarken 105, st. th.
Aalborg

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus pga. deres gode lokalkendskab. Efter 21 dage var huset solgt, og endnu tidligere var vi enige med køberne om prisen. Vi havde slet ikke regnet med, at det ville gå så hurtigt, så vi har svært ved at få armene ned. De bedste anbefalinger til Mæglerhuset – der er fantastisk service og styr på tingene."

Anja og Allan
Sælger af Rosenvænget 25
Klokkerholm

"Mæglerhuset er kendetegnet ved høj professionalisme. Der bliver løbende fuldt op på tingene, og som sælger bliver du løbende orienteret, så du ved, hvad der sker i forløbet. Det giver stor tryghed, at man kan mærke, at der er styr på tingene. Vi har følt os rigtig godt behandlet – så stor ros til team Mæglerhuset."

Ninna
Sælger af Vestervang 22
Nørresundby

"Jeg har følt mig tryg ved Mæglerhuset lige fra starten. Allerede da de vurderede mit hus blev jeg mødt i øjenhøjde, hvilket var dejligt befriende. Mæglerhuset snakker et sprog, der er til at forstå. Jeg er desuden blevet godt behandlet under hele forløbet – og så fik jeg solgt mit hus hurtigt. Tak for den gode arbejdsindsats."

Marie
Sælger af Gerå Engvej 10
Asaa

"Jeg startede med en anden mægler i Nørresundby, men skiftede til Mæglerhuset. Det var den bedste beslutning. Mæglerhuset er virkelig kundeorienteret i deres tilgang. Mægler Simon Rye har gjort et godt stykke arbejde med at sælge mit hus. Han går det ekstra skridt for sin kunde. Hans kommunikation er perfekt. Du modtager altid feedback og en opdatering på, hvad han vil gøre de kommende uger. Hans måde at arbejde på, giver meget tillid til, at salget vil ske. Jeg kan anbefale Mæglerhuset i Nørresundby til alle. De er den bedste mægler i området. "

Jeroen
Sælger af Gøgeurtvej 23
Vodskov

"Vi har været ovenud tilfredse med Mæglerhuset. Der er stor forskel på mæglere, for vi havde først vores bolig til salg ved en anden mægler uden at få solgt. Mæglerhuset solgte dog boligen på under 3 uger. Deres målrettede markedsføringspakke har helt sikkert gjort en forskel. Mæglerhuset var med os hele vejen – de var gode til at holde os orienteret og følge op på fremvisninger."

Karen Marie og Ole
Sælger af Katholmvej 1
Hjallerup

"Vi har fundet det skønneste hus igennem Mæglerhuset. Processen lige fra første fremvisning og til underskrevet købsaftale, er forløbet på behagelig, og nordjysk facon. Vi har hele tiden følt os i trygge hænder hos Simon Rye. Alt i alt et godt forløb."

Peter Frost
Køber af Gøgeurtvej 23
Vodskov

"Vi kontaktede flere ejendomsmæglere med henblik på rådgivning og salg. Vi bad alle mæglere om rådgivning ift. hvad der kunne forbedres på huset. Her var det alene Mæglerhuset der ærligt meldte ud. Den konstruktive og ærlige kritik fra start, samt den gode rådgivning, var lige netop det, der gjorde os trygge og helt sikre i vores valg af Mæglerhuset til at sælge vores hus. Vi havde også bemærket, at de var virkelig gode til at markedsføre sig på de sociale medier. Vores skønne hus blev solgt på kun 29 dage. Om Mæglerhuset kan kort siges: Befriende uformelt, ærligt, trygt og nærværende."

Maj og Brian
Sælger af Søndergade 79B
Hjallerup

"Mæglerhuset har været yderst professionelle og meget serviceminded under hele forløbet. Vi har følt os i gode hænder og ikke mindst har de solgt huset på under 3 måneder. Vi vil give Mæglerhuset de bedste anbefalinger. "

Jimmi
Sælger af Sanglærkevej 4
Nørresundby

"Mæglerhuset har gennem hele salgsprocessen ydet en professionel, troværdig, ærlig og imødekommende service og rådgivning! Rigtig god kommunikation og fantastisk markedsføring - vi kan på det varmeste give vores anbefalinger til Mæglerhuset."

Teresa og Tomasz
Sælger af Bredholtvej 3
Dronninglund

"Hvad vi vil anbefale ved Mæglerhuset....hele pakken! Virkelig virkelig god service, opfølgning og kommunikation hele vejen igennem."

Pia og Peter
Sælger af Ravndalen 54
Vodskov

"Mæglerhuset hjalp os videre med vores boligdrømme! De var realistiske i prissætningen af vores hus, hvilket skabte god opmærksomhed fra potentielle købere lige fra starten og sikrede et relativt hurtigt salg. Selvom der var flere mæglere inde over, mødte vi kun et højt serviceniveau og godt humør. Tak for en god oplevelse."

Mette og Christian
Sælger af Krogensvej 27
Vester Hassing

"Vi har været fuldt ud tilfredse med den behandling, vi har fået af Mæglerhuset i Dronninglund. Hele boligsalget kørte på skinner og vores hus blev solgt rigtig hurtigt. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Vi giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger."

Lis og Ejvind
Sælger af Astersvej 3
Dronninglund

"Mæglerhuset fik opgaven at sælge vores hus i Dronninglund, da det er tydeligt, at de kender byen og området særdeles godt. Samarbejdet med vores mægler viste sig at blive en kort fornøjelse. Vores hus blev nemlig solgt på bare 1 uge. Det kalder vi en effektiv indsats. Vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere."

Hanne og Flemming
Sælger af Ø Mølle 1
Dronninglund

"Vi var blevet anbefalet Mæglerhuset, og det levede op til forventningerne. På bare 3 uger var rækkehuset solgt. Annemette stod for salget, og det har hun klaret rigtig godt – både pga. hendes væremåde og evne til altid at stå til rådighed. Hun har været klar til at besvare spørgsmål, hvornår det end skulle være. Vi har været meget tilfredse og giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger."

Gudrun og Poul Erik
Sælger af Krogensvej 17
Vester Hassing

"Vi har netop solgt vores hus i Gug via Mæglerhuset. Thomas sikrede at vi følte os informerede og trygge igennem hele forløbet. Godt humør, professionalisme og et højt aktivitetsniveau er hvad der kendetegner Mæglerhuset - godt arbejde."

Helle og Morten
Sælger af Uranosvej 11
Aalborg SØ

"På under én uge på nettet havde Simon & Mæglerhuset køberen til vores lejlighed, og den var solgt til prisen! Vi har fået professionel og kompetent rådgivning, og vi er glade for, vi valgte en mægler, der kendte vores forening og lokalområdet. Mæglerhuset får 5 stjerner herfra, det kunne ikke have været bedre!"

Line og Michael
Sælger af Teisensvej 4, st. tv.
Nørresundby

"Tusind tak for et godt samarbejde. Vi har følt os rigtig godt behandlet af Mæglerhuset og Simon Rye fra start til slut. Vi oplever Mæglerhuset som super professionelle og nogen der gør en tand ekstra for, at tingene lykkes."

Lisa og Jan
Sælger af Peder P. Hedegårds Vej 4
Nørresundby

"Vi har aldrig været i tvivl om, at det var Mæglerhuset, der skulle sælge vores bolig. Vi er blevet mødt i øjenhøjde lige fra start og er blevet ført trygt gennem hele salgsprocessen. For os har det været vigtigt, at vores mægler har haft begge ben på jorden, og det må man sige at Mads Sørensen har. Derudover har det hele fungeret rigtig professionelt. Det kunne ikke være gjort bedre."

Jane og Laurits
Sælger af Toftelundsgade 10
Klokkerholm

"Mæglerhuset overtog salget af vores bolig efter en anden mægler. På ca. 4 måneder lykkedes det Mæglerhuset at sælge den. Der har været super service med tilpas løbende dialog med vores mægler, Simon, og god aktivitet i hele perioden. Der er virkelig blevet lavet opsøgende salgsarbejde. Der er styr på tingene ved Mæglerhuset, og vi har følt os helt trygge ved at overlade boligsalget til dem. De kan klart anbefales."

Lenette og Michael
Sælger af Hjallerupvej 2
Dronninglund

"Vi valgte Mæglerhuset på baggrund af den positive omtale nogle af vores venner gav dem. Herudover havde vi også lagt mærke til, at de har været hurtige til at sælge huse i området. I forbindelse med salget af vores hus har Mæglerhuset levet op til vores forventninger. Der har været en god og tydelig kommunikation, vores mægler har været hjælpsom og nem at træffe, når der har været brug for det, så serviceniveauet har været i top. Sidst men ikke mindst vil vi nævne, at huset kun var til salg i ca. 1 uge."

Trine og Thomas
Sælger af Møllebakken 1
Langholt

"Efter at have haft lejligheden til salg i mere end 6 måneder, skiftede vi mægler til Mæglerhuset, og det resulterede i et salg efter godt en måned. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet. Hele tiden bliver man som sælger opdateret, og man er ikke i tvivl om, at der bliver lagt engagement i salget. Mæglerhuset har været gode til at følge op efter fremvisning, og gode til at give tilbagemeldinger. Meget professionel og behagelig samarbejdspartner! Og til en fair pris!!"

Brian og Dennis
Sælger af Østerbro 47, 4. 26.
Aalborg

"Mæglerhuset har gjort et formidabelt arbejde – et ungt team, der vil fremad. De er serviceminded, arbejder for sagen og markedsfører boligerne på en ny og effektiv måde med stor synlighed på de digitale medier. Vi fik solgt på bare 30 dage. Det var langt hurtigere end forventet. Godt med en lokal og dygtig mægler, der altid er tilgængelig og klar til at besvare spørgsmål."

Henrik
Sælger af Højvangsvej 46
Nørresundby

"Jeg satte min lejlighed til salg ved Mæglerhuset – og den blev solgt på første fremvisning. På bare 4 dage var lejligheden solgt, så det kunne ikke være bedre. Jeg havde rigtig god kemi med min mægler. Mæglerhuset har hele tiden været søde, troværdige og min tillid til dem var i top fra start til slut. Tak til Mæglerhuset for det korte, men suverænt gode samarbejde."

Susan
Sælger af Rantzausgade 47, 1. th.
Aalborg

"Mæglerhuset har fra start været tydelige omkring, hvordan salget af min bolig skulle foregå. Der har hele tiden været et højt informationsniveau, og Mæglerhuset har været tilgængelige med hurtige tilbagemeldinger. Det er skønt med en ærlig mægler, som samtidig kører hele salgsprocessen professionelt. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Jesper
Sælger af Bondropsgade 24B
Nørresundby

"Vi har været meget tilfredse med Mæglerhuset. Vi har primært haft kontakt med Simon Rye, som har været særdeles hjælpsom og fleksibel ifht. besvarelse af spørgsmål og generel kundekontakt. Netop kundekontakt og at huset blev solgt med et acceptabelt afslag har gjort, at vi klart vil anbefale Mæglerhuset. Vi havde en anden mægler de første 6 måneder, hvor der ikke var tilnærmelsesvis samme aktivitet, på huset. Mæglerhuset har en mere proaktiv og moderne tilgang til marketing og brug af kundekartotek, som har gjort at vi har haft en markant stigning af fremvisninger efter vores skifte til Mæglehuset."

Kristine og Chris
Sælger af Vodskovvej 60
Vodskov

"Mæglerhuset gav fra start en realistisk vurdering af mit hus. De har gennem hele forløbet haft en behagelig, tillidsvækkende, uformel men samtidig saglig attitude. Der har været et højt informationsniveau – og der har været hurtig og god opfølgende sagsbehandling. Der har været punktlighed i forbindelse med aftaler, så jeg er meget tilfreds med sagens forløb."

Ole
Sælger af Klintholmvej 4
Nørresundby

"Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Mæglerhuset i forbindelse med mit lejlighedssalg. Der har i hele forløbet været en klar og tydelig dialog om processens udvikling, hvilket har skabt en god forståelse og stor tryghed. Dertil har medarbejderne været meget behagelig, hvilket har været med til at skabe et yderst tilfredstillende samarbejde."

Patrick Wiesmach
Sælger af Kattesundet 15, st.
Aalborg

"Vi har været tilfredse med Mæglerhusets arbejde fra start til slut. Vi har både haft kontakt med mæglerne, Mads Sørensen og Simon Jørgensen. De har været flinke og gjort et godt og solidt stykke arbejde. Når vi har haft spørgsmål, er de hurtigt blevet besvaret. Vi har virkelig fået en god behandling."

Kirsten og Verner
Sælger af Åkjærvej 16
Ørsø

"Vi har tidligere haft vores lejlighed til salg ved en anden mægler uden at få solgt. Alligevel lykkedes det Mæglerhuset at sælge den på bare 45 dage – så stor ros fra os. Der blev gjort en solid arbejdsindsats for at sælge lejligheden fra start, og det resulterede i et hurtigt salg. Vi er glade og ovenud tilfredse med Mæglerhusets arbejde."

Jane og Henrik
Sælger af Østerbrogade 130, 8.
Nørresundby

"Vi har fået super god information af Mæglerhuset gennem hele forløbet. De kan helt sikkert anbefales til andre! Det har vi faktisk allerede gjort :-)"

Maiken og Jørn
Sælger af Enebærvej 18
Dronninglund

"Vi solgte vores lejlighed i Nørresundby gennem Mæglerhuset. Vi havde et godt samarbejde, god løbende kontakt, og vi blev altid mødt med åbenhed og højt humør. Lejligheden blev solgt hurtigt - det har virkelig været en effektiv salgsproces. Vi giver de bedste anbefalinger til Mæglerhuset."

Emma og Kasper
Sælger af Strubjerg 145, 1.
Nørresundby

"Efter et hurtigt forløb, med masser af aktivitet, har vi oplevet salget af vores hus med tip top professionalisme! Fra 'get go' et formidabelt informationsniveau, klare og hurtige tilbagemeldinger og en helt igennem rar og tryg oplevelse - også hvor salgsprocessen bød på uforudsete hændelser. Tusinde tak for et godt, kort, men absolut glædeligt samarbejde Thomas og Annemette!"

Iben
Sælger af Vestervang 14
Gandrup

"Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset på grund af deres gode arbejdsindsats. De forstår at arbejde benhårdt for tingene, også selvom mit hus ikke blev solgt de første måneder. Her er virkelig en mægler, som har gåpåmod og en optimisme, der ikke kan undgå at smitte. Mæglerhuset giver ikke op, selvom der skal arbejdes hårdt for tingene."

Gitte
Sælger af Nygade 4
Gandrup

"Jeg satte min lejlighed til salg ved Mæglerhuset, fordi jeg fra start blev mødt af ærlige, kompetente og engagerede unge mennesker. Der er altid blevet orienteret om, hvor langt vi var i processen og hvad næste skidt har været. Der har fra dag et været styr på alt. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Mæglerhuset."

Edvard
Sælger af Stationsvej 19, 1. sal
Nørresundby

"Vores hussalg er gået stærkt, for vi fik solgt i løbet af blot 3 uger. Vi har været fuldt ud tilfredse med vores mægler, Mads Sørensen. Han har været god til at rådgive, holde os opdateret efter fremvisninger og holde en passende løbende kontakt. Han er desuden imødekommende, og vi har følt os helt trygge ved at overlade hussalget til Mæglerhuset. Vi kan klart anbefale dem."

Pernille og Lars
Sælger af Kærbyvej 1
Dronninglund

"Efter at have haft min lejlighed i Nørresundby til salg hos en anden mægler, uden at få solgt, faldt valget på Mæglerhuset. De var ihærdige og arbejdsomme – og det gav pote, da lejligheden blev solgt. Jeg har været rigtig tilfreds med samarbejdet, for der er løbende blevet fuldt op på tingene og blevet arbejdet for sagen."

Thomas
Sælger af Torvet 1B, 2. tv.
Nørresundby

"Valget faldt på Mæglerhuset, da min lejlighed i Aalborg skulle sælges. Det viste sig at være en god beslutning, da der ikke har været noget at sætte en finger på ved samarbejdet. Det har fungeret rigtig godt, og der har været god kemi mellem mig og min mægler. Der er ingen tvivl om, at der er styr på tingene ved Mæglerhuset – så tak for samarbejdet."

Mads
Sælger af Ryesgade 41, 4. tv.
Aalborg

"Vi har særligt været glade for Mæglerhusets professionelle og kompetente mæglere. Hele forløbet har fungeret rigtig godt, og vi er blevet informeret hele vejen igennem. Alle aftaler er blevet overholdt, og så er venlighed og imødekommenhed meget sigende. Vi er altid blevet taget godt imod og har fået svar på de spørgsmål, der opstod undervejs. Vi har både købt og solgt gennem Mæglerhuset – begge dele har været en positiv oplevelse."

Christina og Peter
Sælger af Kærbyvej 7
Dronninglund

"Den måde Mæglerhuset har håndteret vores hussalg på har været yderst professionelt. Der har været god løbende kontakt mellem os og vores mægler, Mads Sørensen. Den markedsføringspakke, som Mæglerhuset tilbyder har også været effektiv. En sidste vigtig ting, som vi vil fremhæve er, at man som sælger tydeligt mærker den oprigtige passion og interesse, som alle medarbejderne har for branchen. Det må siges at have været et positivt bekendtskab at sætte til salg ved Mæglerhuset. "

Tina og Morten
Sælger af Ledreborgparken 23
Nørresundby

"Vores hus i Nørresundby blev solgt af Mæglerhuset på under 1 måned. Der har været god kommunikation mellem os som sælgere og vores mæglere. Vi har både købt og solgt gennem Mæglerhuset, og de har været gode til at informere os løbende. Vi har følt os velkommen og har altid kunne ringe med spørgsmål. Der er god forståelse for, at det er en stor ting både at sælge og købe hus."

Britt og Allan
Sælger af Pæonvej 14
Nørresundby

"Vi satte vores hus til salg ved Mæglerhuset, og det blev solgt på ca. 14 dage. Selvom det var en kort fornøjelse, har vi fået en god service, og der har været god kommunikation mellem os og mæglerne. Mæglerhuset er et skønt sted at komme, for man føler sig virkelig velkommen. Vi har både solgt og købt ny bolig via dem – så vi kan klart anbefale Mæglerhuset, ligegyldigt om man skal sælge eller købe."

Herle og Torben
Sælger af Nordfeldparken 32
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset, fordi vi fra start blev mødt af nogle dygtige unge mennesker, som vi kunne mærke brændte for deres fag - og som vi derfor havde stor tiltro til. Mæglerhuset levede op til vores forventninger, da vores hus blev solgt i løbet af godt en måned. Vi sætter stor pris på samarbejdet med alle faggrupper hos Mæglerhuset og giver jer de bedste anbefalinger. "

Eva og Tom
Sælger af Arresødalvej 5
Nørresundby

"Vores bolig blev solgt via Mæglerhusets effektive køberkartotek, inden den overhovedet nåede at komme til salg online. Mæglerhuset guidede os igennem salgsprocesen på en meget flot, engageret og arbejdsom måde. Vi var altid godt orienteret om, hvor vi var i processen og blev altid informeret om de næste skridt. Vi har følt os trygge. Specielt tak til Simon Rye for din dejlige og ærlige måde at håndtere vores hussalg på. Vi giver vores absolut varmeste anbefalinger til Mæglerhuset."

Susanne og Mads
Sælger af Latyrusvej 2
Vodskov

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg ved en anden mægler uden at få solgt. Nu må det så være på sin plads at fremhæve Mæglerhuset i Nørresundby og i særdeleshed vores mægler, Simon Rye, der gennem hele processen har udvist iver, arbejdsomhed og en professionalisme ud over det sædvanlige. Mæglerhuset får vores varmeste anbefalinger."

Laila og Bjarne
Sælger af Rolighedsvej 59
Nørresundby

"Et skønt, ungt team, imødekommende og ærlige, med bred lokalkendskab, der arbejder for mig som sælger. Der har været rigtig god kommunikation og tilbagemeldinger undervejs. Super effektiv markedsføring. Rigtig gode tekster. Et virkelig godt og effektivt valg, når boligen skal sælges. Annemette Pedersen formåede at sælge Skivervej 110, Vester Hassing på 28 dage. Super godt arbejde, Annemette - tusind tak for din måde at håndtere det hele på."

Chanette
Sælger af Skivervej 110
Vester Hassing

"Vi har tidligere haft vores hus til salg ved to andre mæglere, uden at få solgt. Så skiftede vi til Mæglerhuset, som virkelig har været professionelle og engagerede. De har gjort et godt stykke arbejde med salget, og man føler sig velkommen i butikken. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset til andre, som vil købe eller sælge."

Ulla og Claus
Sælger af Hallingsvej 4
Dronninglund

"Vi har gennem hele forløbet været tryg ved at overlade salget af vores bolig til Mæglerhuset. De har et rigtig godt lokalkendskab til både byen og området, men samtidig også overblik og viden om boligmarkedet generelt. Derudover har aktivitetsniveauet heller ikke været til at tage fejl af, da markedsføringen har fået fuld gas. Et godt samarbejde fra start til slut."

Julie og Anders
Sælger af Fuglestræde 6
Vester Hassing

"Jeg valgte Mæglerhuset til at sælge min lejlighed i Aalborg. Det viste sig at være et godt valg, da der var fremvisninger allerede fra dag 1. Dertil skal det siges, at Mæglerhuset altid har været tilgængelige, og der har været hurtig ekspedition. Jeg vil også fremhæve deres stærke og effektive markedsføringspakke. Lejligheden blev solgt inden for 14 dage til den ønskede pris, så jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset til andre."

Kasper Sørensen
Sælger af Finlandsgade 2, 2. th.
Aalborg

"Vi har været rigtig tilfredse med Mæglerhuset, og vi har altid følt os velkommen. Tilmed har vi kunne kontakte dem med spørgsmål nærmest på alle tider af døgnet. Man må sige, at der er rigtig god kundeservice. Derudover har salgsmaterialet været gennemarbejdet fra start - bl.a. med en rigtig god autentisk boligbeskrivelse. Det er tydeligt, at de tager sig tiden til at sætte sig nøje ind i den enkelte bolig."

Tina og Jesper
Sælger af Gølvej 2A
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores hus, da de havde en professionel tilgang til tingene – bl.a. med noget rigtig godt salgsmateriale. Derudover var det en stor bonus, at Mæglerhuset solgte huset på blot 4 dage. Hussalget gik altså rigtig stærkt. På trods af det korte samarbejde, var der en god kemi mellem os og mæglerne. Det har været en positiv oplevelse, så vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre boligsælgere."

Dorthe og Poul
Sælger af Kongstedlundvej 4
Aalborg SV

"Vi havde først en anden mægler ude, men valget faldt alligevel på Mæglerhuset. Det gjorde vi på baggrund af, at deres mæglere var helt nede på jorden og behagelige at omgås. De har været realistiske fra start med fastsættelse af prisen på boligen, og ærlighed har været vigtigt for os. Derudover blev den solgt på kun 11 dage, så det gik rigtig hurtigt. Vi er meget tilfredse, for vi har fået en god og kompetent vejledning. Vi giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger."

Heidi og Tommy
Sælger af Karl Johan Stræde 1
Gandrup

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg 1 år ved anden mægler, uden den blev solgt. Så overtog Mæglerhuset salgsarbejdet, hvorefter der gik ca. 14 dage, før vores hus var solgt. Mæglerhuset har været engagerede og ikke mindst ærlige. De har haft en positiv indstilling, men uden at skjule boligens mangler. De har set muligheder ved boligen, og det har uden tvivl medvirket til et hurtigt salg. Det har været et positivt bekendtskab, da Mæglerhuset har været professionelle og haft styr på tingene."

Jannie og Peter
Sælger af Østervang 52
Gandrup

"Vores hus blev solgt på under 2 måneder, hvilket var langt hurtigere end forventet. Vi har fået en virkelig god service af Mæglerhuset - de har været ihærdige, omhyggelige og ikke mindst ærlige. De satte en realistisk pris fra start, og alle aftaler er blevet overholdt. Derudover har vi under hele forløbet fået grundige tilbagemeldinger fra vores mæglere. Der er styr på tingene – så vi kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Maria og Peter
Sælger af Søparken 11
Klokkerholm

"Jeg fik solgt min lejlighed på kun 1 uge, så Mæglerhuset har virkelig gjort deres arbejde godt. Min mægler, Thomas S. Andersen, har været god til at oplyse mig om, hvad der skulle ske. Så kommunikationen mellem ham og mig har været rigtig god. Der er klarhed og styr på tingene - det er en god fornemmelse som sælger. Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset til andre."

Henrik L. Pedersen
Sælger af Dalgasgade 13, 2. tv.
Aalborg

"Bekendtskabet med Mæglerhuset blev kort og godt. Min bolig blev solgt på kun 4 dage, og jeg er overrasket over, hvor stærkt det er gået. Det skyldes uden tvivl den realistiske pris, der blev sat fra start. Jeg er enormt tilfreds, da Mæglerhuset har været professionelle uden at blive for højtragende. Der har været god kommunikation, og jeg er blevet holdt orienteret. Skønt med en mægler, der er nede på jorden og handlekraftig."

Lars Ditlev
Sælger af Hvolgården 19
Vester Hassing

"Jeg kan kun sige wauuu..... Simon Rye formåede at sælge mit hus på under en måned, og hele tiden holdt han mig opdateret om, hvad der skete. Jeg er SÅ tilfreds. Tak for godt og seriøst arbejde."

Helle
Sælger af Vestskoven 5
Brønderslev

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg hos en anden mægler, hvor den ikke blev solgt. Da Mæglerhuset overtog boligsalget, skete der for alvor noget. De har været handlekraftige og moderne i deres måde at markedsføre boligen på. Det er tydeligt, at de har haft en mere nytænkende tilgang til markedsføringen, der førte til et hurtigt salg. Vi har kun ros til hele team Mæglerhuset, da alle aftaler også er blevet overholdt."

Tanja og Jacob
Sælger af Gl Smedievej 8
Stae

"Den bedste anbefaling fra os til Mæglerhuset. Super søde, altid hjælpsomme og tingene fungerer bare, som de skal. Det har været en fantastisk oplevelse, hvor vi simpelthen ikke kan finde noget negativt at sige. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset til andre – der er styr på tingene, og de gør en stor indsats for at få boligen solgt."

Sonja og Jan
Sælger af Nordkær 4
Holtet

"For os har bekendtskabet med Mæglerhuset været en gennemgående positiv oplevelse. Vi har kun rosende ord, fordi vi har fået en god behandling hele vejen igennem. Der er blevet fuldt op på tingene, og vi er hele tiden blevet holdt orienteret. Det har givet os en rigtig god mavefornemmelse. Derudover har vores mægler, Simon Rye, været rigtig behagelig at snakke med."

Inga og Mogens
Sælger af Bygmarken 5
Vodskov

"Vi har kun rosende ord til Mæglerhuset, for vi har været tilfreds med det hele. Alle de ting der blev lovet på første møde er overholdt til fulde. Vi er løbende blevet orienteret – så der er blevet fuldt op på tingene. Derudover har de været på forkant og givet en rigtig god service hele vejen rundt. Vores mægler har gjort det til topkarakter, så vi vil bestemt anbefale Mæglerhuset til alle."

Marianne og Kent
Sælger af Dronninggårdvej 9
Nørresundby

"Der har været stor respekt for, at det er andres hjem, Mæglerhuset sælger og fremviser. Grundig gennemgang af dokumenter, klarhed over udgifter og altid svar på alting. Mæglerhuset har ikke solgt lejligheden hen over hovedet på mig - det har været et tæt samarbejde, hvor jeg selv har været med i alle steps. Mine mæglere, Simon og Nicolai, har lyttet og svaret på alle spørgsmål, og der har hele vejen igennem været en meget positiv tone."

Åse
Sælger af Rosengården 26, st. tv.
Aalborg

"Vi kan helt sikkert varmt anbefale Mæglerhuset ved salg af bolig. Det har været en god oplevelse med dygtige og helt igennem engagerede medarbejdere. En stor succes hele vejen til salget af huset. Der har ikke været noget at sætte en finger på."

Dorte og Finn
Sælger af Uglevænget 70
V. Hassing

"Jeg har fra første henvendelse oplevet en professionel, imødekommende og hurtig behandling af mit hussalg. Fra jeg kontaktede Mæglerhuset første gang, gik der kun få dage før første møde. Der blev lavet klare aftaler i forhold til, hvilke forpligtigelser jeg havde som sælger, og hvilke Mæglerhuset ville tage som mægler. Der blev udvist stor respekt for min ejendom og forståelse for, at en beslutning om et hussalg kan være forbundet med mange følelser. Mit hus er solgt i løbet af 1 måned - det er langt over forventning."

Lotte
Sælger af Horsensvej 13
Langholt

"Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte Mæglerhuset til at sælge mit hus. Der har gennem hele forløbet været hurtig og løbende respons på sagen. Det må siges at være et effektivt hussalg, og fremvisningerne er blevet koordineret på bedste vis. Samtidig har alle fra Mæglerhuset været venlige, smilende og generelt set været tillidsvækkende. Stor ros her fra. "

Ib
Sælger af Ahornvej 11
Vester Hassing

"Jeg har været ovenud tilfreds med hele salgsprocessen. Der var fremvisninger af boligen lige fra start, hvilket var rigtig positivt. Derudover fik jeg solgt på kun godt 5 uger. Jeg har også været rigtig tilfreds med Simon Rye og Mads Sørensen, som har været inde over salget. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Jeg giver Mæglerhuset de bedste anbefalinger – stor ros her fra. "

Morten
Sælger af Uglevænget 64
Vester Hassing

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores bolig – og herefter var alle mæglerne ude at se boligen. Det har fungeret godt, da de alle har kendt boligen under salgsarbejdet. Vi har været glade for det engagement, som vores mæglere har vist, og de har været gode til at vende hurtigt tilbage, så snart vi har haft spørgsmål til noget. Derudover er det gået rigtig stærkt med at få boligen solgt. Vi giver meget gerne vores anbefaling til Mæglerhuset."

Susanne og Erik
Sælger af Tritonvej 46
Aalborg SØ

"Jeg har været rigtig tilfreds med Mæglerhuset og deres måde at håndtere mit boligsalg på. Jeg har fået en god behandling, og der er blevet sat en realistisk pris på boligen fra start. Derudover har Mæglerhuset været rigtig professionelle. Jeg har løbende været i kontakt med min mægler, hvor jeg er blevet holdt opdateret. En positiv og tryg oplevelse. "

Finn
Sælger af Slotsgade 98
Dronninglund

"Jeg har været rigtig tilfreds med Mæglerhuset. Jeg har tidligere haft min bolig til salg ved en anden mægler i 9 måneder, uden held. Så overtog Mæglerhuset salgsarbejdet, hvorefter der kun gik 3 uger, før boligen var solgt. Der har været handling bag ordene, så jeg vil til enhver tid give Mæglerhuset og mine mæglere, Simon Rye og Mads Sørensen, de varmeste anbefalinger."

Eigil
Sælger af Midtergade 29
Hals

"Jeg har fået solgt mit hus med hjælp fra Mads Sørensen fra Mæglerhuset. Hans lokale kendskab gav mig tryghed. Jeg har i hele processen følt, at der blev arbejdet konstruktivt med at finde den rette køber - og det lykkedes. Jeg er blevet orienteret løbende og har fået svar på de spørgsmål, der opstod undervejs. Jeg følte, at det var lagt i trygge hænder. Jeg siger hermed tusind tak for hjælpen og kan varmt anbefale, at andre også kontakter Mæglerhuset, hvis de vælger at sætte deres bolig til salg."

Tove
Sælger af Rosenvænget 1
Klokkerholm

"Vi valgte Mæglerhuset, fordi mægler, Simon Rye, kunne se fordelene i vores hus og talte rigtig godt om vores hus til os som sælgere. Det gik også meget hurtigt! Fra huset kom på nettet, gik der 15 dage, til vi skrev under. Vi har kun ros til overs for den måde hele hussalget, og samarbejdet med Mæglerhuset, er foregået. Vi vil helt klart anbefale dem til andre."

Annette og Torsten
Sælger af Elmevej 6
Langholt

"Jeg er overvældet over, hvor hurtigt det er gået med hussalget. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Mæglerhuset har gjort deres arbejde til fulde, og jeg har ikke noget negativt at sige. Der har været styr på hussalget fra start til slut – jeg har været ført trygt igennem hele processen. De bedste anbefalinger herfra. "

Maria
Sælger af Østervang 26
Gandrup

"Tak for indsatsen ved salg af min lejlighed – jeg er ovenud tilfreds. Det siges, at der ca. er 49 mio. bobler i en flaske champagne - I kan selv tælle efter, hvis I lyster. Ellers synes jeg, at I skal klappe jer selv på skuldrene. Godt gået alle sammen – og tak hele vejen rundt for en rigtig fin behandling og oplevelse. Jeg giver jer de bedste anbefalinger for det fantastiske arbejde. "

Kenneth
Sælger af Falstersgade 18, 1. sal
Aalborg

"Efter at have snakket med en række mæglere, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Mæglerhuset, der stod for at sælge min bolig. Der var god kemi fra start, og jeg havde en rigtig god mavefornemmelse. Mæglerne har hele tiden haft fokus på min bolig og været 110% professionelle i deres arbejde - samtidig med at de har lyttet til mig. Jeg vil til enhver tid anbefale dem. "

Kristine
Sælger af Pilgårdsvej 3
Nørhalne

"Mine mæglere, Thomas og Simon, har været enormt engageret i forhold til salget af lejligheden, og jeg har haft god kommunikation med dem. Markedsføringen af lejligheden var i top. God tanke for markedsføring i forhold til den rette målgruppe. Det er klart en anbefaling herfra, og jeg vil bruge Mæglerhuset næste gang jeg skal sælge. "

Steven
Sælger af Vestergade 37, st. th.
Nørresundby

"Vi var heldige at finde den helt rigtige mægler til at sælge vores hus. Mæglerhuset solgte det nemlig i løbet af kort tid, på trods af vi tidligere havde haft huset til salg ved anden mægler. Vi har fået en ualmindelig god behandling ved Mæglerhuset, og det har været en særdeles positiv oplevelse. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger."

Grethe og Kaj Bent
Sælger af Mispelvej 16
Aalborg

"Super mægler, der var bare god kemi fra starten. Vi har valgt huse fra pga. mægleren, så det var en god oplevelse for os som førstegangskøber. De er nede på jorden, og man kan ikke stille for mange eller dumme spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset i Dronninglund."

Sidsel og Claus
Køber af Bøgevangen 75
Dronninglund

"Vi valgte Mæglerhuset til at sælge vores bolig. Det viste sig at blive en kort fornøjelse, da vores villa på Flyet 8 i Vodskov blev solgt på rekordtid til prisen. Vores mægler, Simon Rye, har haft et rigtig godt lokalkendskab og været ihærdig i sit arbejde. Vi giver ham og Mæglerhuset de bedste anbefalinger."

Tina
Sælger af Flyet 8
Vodskov

"Vi har tidligere haft vores bolig til salg hos to andre mæglere uden vi fik solgt. Så valgte vi Mæglerhuset, som fik sat skub i salget - det medførte et hurtigt og professionelt salg. Vi har været rigtig glade for samarbejdet, da vi har fået en god service og behandling. Vi giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger. "

Laila og Karsten
Sælger af Uglevænget 20
V. Hassing

"Jeg vil gerne give min store anbefaling til ejendomsmægler, Thomas Skifter Andersen, fra Mæglerhuset. Thomas er dygtig, arbejdsom og professionel. Da jeg købte en lejlighed gennem Mæglerhuset, fik jeg en meget venlig, imødekommende og effektiv kundebetjening, og Thomas sørgede hele tiden for lynhurtigt at følge op på diverse spørgsmål, der skulle afklares. Jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem købsprocessen. Hvis jeg engang skal sælge min lejlighed igen, vil jeg helt klart vælge at lade Thomas stå for salget, for servicen er i top."

Anne
Køber af Samsøgade 25, 3. th.
Aalborg

"Grundighed og ærlighed har været kendetegnet ved vores bekendtskab med Mæglerhuset. Vi fik solgt vores 238 kvm. lejlighed i Aalborg på under 2 uger – vi havde bestemt ikke regnet med, at det ville gå så stærkt med at få solgt. Vores mægler, Thomas Skifter Andersen, har været dygtig, og vi har haft stor tillid til ham og Mæglerhuset. Fra start til slut har vi fået en rigtig god sparring og support, hvilket har været vigtigt for os."

Charlotte og Lars
Sælger af Jernbanegade 21, 1. tv.
Aalborg

"Jeg satte min lejlighed til salg hos Mæglerhuset, og her fra gik det over al forventning. Lejligheden blev solgt til prisen på under 2 uger. Min mægler, Simon Rye, arbejdede effektivt og fandt hurtigt den helt rigtige køber. Det har været en nem salgsproces, hvor der har været styr på tingene. Jeg giver klart Simon og resten af Mæglerhuset mine varmeste anbefalinger. "

Morten
Sælger af Steen Blichers Gade 6, st. th.
Aalborg

"Vi valgte Mæglerhuset på baggrund af deres gode statistikker med få liggedage, lave prisafslag og de mange tilfredse kunder. Derudover har vi fået flere gode råd til et hurtigt salg, og vores mæglers lokalkendskab har også været afgørende, da han og Mæglerhuset har haft fingeren på pulsen. Vi har været meget tilfredse – også pga. den gode markedsføring af boligen. "

Anja og Carsten
Sælger af Peder Andersens Vej 1
Langholt

"Efter vi satte boligen til salg hos Mæglerhuset, har der været et højt aktivitetsniveau og energiniveau fra min mægler, Thomas Skifter Andersen. Han har været nærværende og troværdig hele vejen igennem, og så har Mæglerhuset samtidig været nytænkende, da de bruger internettet intelligent i deres markedsføring. Det har formodentligt også spillet ind på, at boligen blev solgt."

Anya og Michael
Sælger af Lilleholm 20
Hals

"Vi har haft vores lejlighed til salg rigtig længe ved en stor mæglerkæde, hvor der ikke skete noget. Da vi påbegyndte samarbejdet med Mæglerhuset, kom der pludselig gang i lejlighedssalget og stor efterspørgsel på lejligheden. Vores mægler, Simon Rye, har været super god til sit arbejde – lejligheden blev nemlig solgt på under 1 uge. Jeg kan stærkt anbefale ham og Mæglerhuset til andre – de forstår at handle og arbejde effektivt."

Kenneth
Sælger af Fredensvej 8, st.
Nørresundby

"Mæglerhuset har virkelig været gode til at sælge vores ejendom. De har gjort noget ved boligsalget fra start. Det har fungeret rigtig godt, at alle mæglerne først var ude at se vores ejendom, så de alle havde den rette viden til efterfølgende at sælge den. Derudover har de været flinke og rare, hvilket også har været vigtigt for os. Det har været en gennemgående positiv oplevelse. "

Erik
Sælger af Hedegårdsvej 5
Øster Hassing

"Det har været vigtigt for mig, at Mæglerhuset har givet en ærlig og realistisk pris på boligen fra start. Det er tydeligt, at de har fingeren på pulsen, og ved hvordan man sætter den helt rette pris. Min mægler, Simon Rye, har også været god til opfølgning og køberen fandt han via køberkartotek – boligen kom aldrig til salg online. Mit bekendtskab med Mæglerhuset har kun været positivt, jeg har ikke noget negativt at sige. "

Ditte
Sælger af Hvolgården 11
Vester Hassing

"Fra dag 1 har jeg været i gode hænder hos Mæglerhuset. Jeg har fået en fantastisk behandling hele vejen igennem, og mæglernes effektive arbejde har gjort, at der var fremvisninger allerede efter 1 uge. Jeg har tidligere solgt hus ved andre mæglere, men mit bekendtskab med Mæglerhuset var en helt anden oplevelse - på den positive måde. Min mægler, Simon Jørgensen, har gjort det super godt, og jeg har kun positive ting at sige om ham og Mæglerhuset."

Jørgen
Sælger af Lindevej 14
Hals

"Inden jeg satte huset til salg ved Mæglerhuset, havde jeg haft det til salg i 6 år ved andre mæglere. Mit hussalg ændrede sig dog fuldstændig, da jeg valgte Mæglerhuset. Pludselig var der fremvisninger af huset, og så blev det solgt. Min mægler, Mads Sørensen, har simpelthen været så god og handlekraftig. Jeg har ikke haft noget at sætte en finger på – jeg er bare glad for hele forløbet. "

Christell Gade
Sælger af Sophie Hedvigs Vej 13
Hals

"Vi startede med at høre 6 forskellige mæglere, men Simon Rye fra Mæglerhuset var klart den bedste af dem. Med det samme kunne han og Mæglerhuset vise stor fleksibilitet og professionalisme. De giver sig 110% for at få de ønskede resultater og stod til rådighed, så vi altid kunne ringe med spørgsmål. De bruger samtidig tid på, at deres personale kommer ud og ser boligen rent fysisk, hvilket viser en god og klar holdning til deres arbejde. "

Familien Erlandsen
Sælger af Hirsevej 2B
Vejgaard

"Jeg kan overordnet beskrive det samlede salgsforløb som fremragende, for der har simpelthen ikke været en finger at sætte på noget. Min bolig blev tilmed solgt på kun 3 uger. Min mægler, Thomas, må altså siges at være rigtig dygtig. Jeg er særdeles tilfreds - både på grund af forløbet, mægler og salgsprisen."

Sven Lauritsen
Sælger af Tommelisevej 4
Dall Villaby

"Jeg har virkelig haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset hele vejen igennem. Det kom bag på mig, hvor meget der egentlig er i et boligsalg, men forløbet har alligevel været nemt, fordi mægler har haft styr på det hele. Derudover er det skønt, at alle ved Mæglerhuset har været så venlige og snaksaglige – jeg er blevet mødt med et smil hver gang."

Jens-Erik Juul Larsen
Sælger af Samsøgade 25, 3. th.
Aalborg

"Vi har kun haft en positiv oplevelse med Mæglerhuset. Vi fik solgt vores hus, og samtidig fandt vi også vores drømmehus i samme omgang. Vi fik altså både købt og solgt gennem Mæglerhuset – og det var hurtigt og nemt. Stor ros til vores mæglere, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen, et par meget behagelige mennesker, som fik vores hus solgt på rekordtid."

Thea Louise Hamidi Andersen
Sælger af Tidselbakken 22
Vodskov

"Jeg havde tidligere brugt andre mæglere til at sælge boligen, men uden held. Så det var en rigtig positiv oplevelse, da Mæglerhuset kom ind i billedet og solgte boligen på under 3 uger. De havde en seriøs tilgang til hussalget og samtidig et godt lokalkendskab. Jeg har haft en god dialog med min mægler, Simon Rye, og det er tydeligt, at Mæglerhuset generelt ved, hvad der virker på f.eks. online medier for at få boligen solgt."

Henrik Kronborg
Sælger af Vodskov Byvej 42
Vodskov

"Jeg havde aldrig forestillet mig, at boligsalget ville gå så hurtigt, men bekendtskabet med Mæglerhuset blev en kort fornøjelse. I den korte tid, jeg havde kontakt med dem, var mine mæglere, Thomas og Simon, altid fleksible og klar med svar til mine spørgsmål. De møder jeg nåede at have med dem var også både informerende og hyggelige, da det er nogle rare mennesker, der arbejder hos Mæglerhuset. Der er kun roser herfra."

Birthe Skaug Sørensen
Sælger af Strubjerg 392, st. tv.
Nørresundby

"Vi valgte Mæglerhuset, som vores mægler, i forbindelse med salg af vores bolig. Vi har været rigtig glade for den beslutning. Mæglerhuset har hele tiden været os nær, og vi har kunne snakke om tingene. De har på en professionel og uformel måde fulgt vores boligsalg hele vejen. For os gik salget rigtig hurtigt, lige som vi kunne ønske os, og vi føler, at vi fik den helt rigtige pris for vores hus. Mæglerhuset har været gode til at følge op og også være til stede ved overdragelsen - en rigtig god fornemmelse. Vi giver gerne vores anbefaling af Mæglerhuset videre til nye boligsælgere."

Sandra Ottesen og Christian Danielsen
Sælger af Plantagevej 23
Svenstrup

"Jeg har været ovenud tilfreds med at bruge Mæglerhuset til at sælge min bolig. De har været gode til at give mig vigtige informationer gennem hele processen. Når der er opstået spørgsmål fra min side af, har de været lynhurtige til at besvare dem. Jeg har kunne mærke, at hussalget har været i gode hænder hos dem – og de ansvarlige mæglere, Thomas og Mads, har stået for det hele. Jeg kan varmt anbefale Mæglehuset til andre, da det er foregået professionelt. "

Thomas Bossen
Sælger af Bakmøllevej 59
Nørhalne

"Det har virkelig været effektivt, hurtigt og nemt at sælge vores hus gennem Mæglerhuset. Køberen blev allerede fundet inden for 14 dage, og prisen var sat realistisk fra start. Vores mægler, Simon Rye, har været hjælpsom og fleksibel, for han har stået på spring og været til rådighed gennem hele forløbet. Selvom det har været en kort proces, pga. det hurtige salg, har vi fået et rigtig godt forhold til Simon. Vi giver ham og Mæglerhuset vores varmeste anbefalinger."

Isolde & Lasse
Sælger af Toftegårdsparken 27A
Sulsted

"Fra start til slut har Mæglerhuset været gode til at promovere boligen, og de har været gode til at holde mig opdateret gennem hele forløbet med løbende tilbagemeldinger. Det hele har fungeret, og nøgleordet har helt sikkert været god kommunikation. Derudover har det været skønt at mærke den gode stemning i butikken – de ansatte har alle haft et smil på læben, når jeg har været på besøg i butikken. Jeg giver Mæglerhuset de varmeste anbefalinger og vil klart anbefale dem til mine nære og bekendte. "

Lisbeth Schjern Sørensen
Sælger af Vejlen 73
Vadum

"Flinke, kompetente og ikke mindst realistiske ejendomsmæglere har været nøgleordene ved salget af vores bolig i Nørresundby. Det har været fantastisk med mæglere, der er realistiske omkring prisen fra start, og samtidig har vi fået solgt på kun 9 dage. Derudover har vores mæglere, Mads og Simon, kunne svare på samtlige spørgsmål – de er uden tvivl professionelle og dygtige mæglere. Flot arbejde hele vejen igennem, så vi har kun positive ord at sige omkring Mæglerhuset. "

Lissy & Anders Foldager
Sælger af Svanholmvej 22
Nørresundby

"Salget af vores bolig er gået over al forventning, da der bl.a. var tale om et lynhurtigt salg. Samtidig havde mægleren et super godt lokalkendskab, og der var en meget behagelig kontakt med mægler og de andre ansatte. Mæglerhuset var altid hurtige med et svar, når vi havde spørgsmål, og så var forløbet tydeligt fra start til slut. Alt i alt en positiv oplevelse. "

Thomas Posborg Schmidt
Sælger af Lindenovsvej 85
Dronninglund

"Samarbejdet med Mæglerhuset er gået rigtig godt. Jeg har været opdateret gennem hele processen. Vores mægler, Thomas, har været god til at forklare og overskueliggøre forløbet fra start til slut. Samlet set har det været nemt at sælge min bolig gennem Mæglerhuset. Derfor vil jeg selvfølgelig anbefale dem til mine bekendte osv."

Martin Nielsen
Sælger af Provstejorden 16, st. th.
Aalborg

"På grund af at jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Mæglerhuset og herunder min mægler, Thomas, har jeg både valgt at sælge og købe en ny bolig hos dem. Han var hjælpsom igennem hele processen, da han også hjalp med at kontakte banken osv. Jeg har stor tillid til Mæglerhuset og kan anbefale dem til enhver. "

Sys Maria Nielsen
Køber af H. C. Andersens Vej 28, st. th.
Aalborg

"Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Mæglerhuset. Vores mægler, Thomas, har været fleksibel og professionel hele vejen igennem, da jeg skulle sælge min bolig. Jeg har stor tillid til ham, hvilket også har gjort, at han efterfølgende har fundet en ny bolig til mig. "

Sys Maria Nielsen
Sælger af Grønnegade 16, st. tv.
Aalborg

"Efter flere år hos forskellige mæglere valgte vi at prøve Mæglerhuset og Simon Rye. Heldigvis var det en god beslutning og nu 6 måneder og mange fremvisninger senere, er huset endelig solgt. Vi vil klart anbefale Mæglerhuset til andre, der ønsker at sælge. De har god service, høj informationsniveau og dygtige medarbejdere."

Maiken Engdal
Sælger af Lilleholm 34
Hals

"Jeg har ikke fortrudt ét sekund, at jeg valgte at sælge min lejlighed gennem Mæglerhuset. Jeg fik min lejlighed solgt på rekordtid til den bedst tænkelige pris, og jeg har fået den bedste service undervejs. De er effektive, søde og hjalp mig samtidig godt på vej videre efter mit lejlighedssalg. Jeg giver dem min bedste anbefaling på alle måder!"

Pernille Andreasen
Sælger af Dybbølgade 12, 3. tv.
Aalborg

"Vi havde først en anden lokal mægler stort set uden aktivitet, men efter vi valgte Mæglerhuset fik vi solgt på under 2 mdr. De var så flittige og aktive, og vi vil anbefale dem til enhver tid"

Irma Vestergaard
Sælger af Aalborgvej 35A
Hals

"Stort tak til Simon Rye fra Mæglerhuset i Nørresundby, som solgte vores lejlighed på under 1 uge og meget tæt på udbudsprisen. Jeg vil uden tvivl vælge Mæglerhuset igen og vil anbefale venner og bekendte også at vælge Mæglerhuset. De er dygtige, engagerede og jordnære mæglere."

Tina Jensen
Sælger af Sankt Peders Gade 33, st. th. Nørresundby

"Vi har gennem hele processen været tilfreds med Mæglerhuset i Dronninglund. De har altid været nemme at komme i kontakt med, svaret på vores spørgsmål og brugt den nødvendige tid til fremvisninger, gennemgang af salgsmaterialer mm. Vi fik en virkelig god behandling ved gennemgangen af købsaftalen, hvor vi også blev oplyst om vores rettigheder som købere. Vi vil til enhver tid anbefale Mæglerhuset og den dag vi selv skal sælge, vil vi helt sikkert benytte os af mæglerhuset."

Jonas og Marianne
Køber af Bøgevangen 45
Dronninglund

"Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og mæglerne har været helt professionelle."

Thomas Wagner
Køber af Hedevigsvej 11
Dronninglund

"En professionel og dygtig mægler med høj kundeservice..."

Michael Drøscher
Sælger af Hedevigsvej 11
Dronninglund

"Det var en fornøjelse endelig at møde en ejendomsmægler som havde sat sig ind i den pågældende bolig, kunne svare på diverse spørgsmål herom, og ikke mindst havde tid til at fremvise boligen når vi havde tid - både før og efter købsaftalen var underskrevet."

Rasmus Mogensen
Køber af Alfavej 27
Aalborg

"Jeg kan absolut kun give Mæglerhuset de bedste anbefalinger, de arbejder professionelt og kompetent. Jeg havde hele tiden fornemmelsen af at det var min bolig der var i centrum. Lejligheden blev præsenteret flot på hjemmesiden, hvor der ikke var en masse støj fra konkurrerende boliger. Lejligheden blev solgt efter blot 1½ måned, så Mæglerhuset har løst opgaven til UG kryds og slange .. og så selvfølgelig til et fornuftigt salær."

René Bisgaard
Sælger af Ågade 34, 4. th.
Aalborg

"Mæglerhuset har stået for salget af vores hus, og vi har være yderst tilfredse med salgsforløbet. Vi har følt os trygge hos dem, og de har været gode til at vejlede os igennem hele forløbet. Hos Mæglerhuset møder man ikke blot professionelle og engagerede mæglere, men også mæglere med godt humør. Vi giver dem vores bedste anbefalinger."

Monica Kidmose
Sælger af Stationsvej 27
Nørresundby

"Vi kan kun anbefale Mæglerhuset i Nørresundby! Da vi opdagede at de havde vores drømmehus til salg, fik de hurtigt sat vores lejlighed, som skulle sælges først, til salg. Der gik ikke mere end to måneder før det hele gik op i en højere enhed, lejligheden blev solgt og drømmehuset vores! Hvis vi har haft spørgsmål har vi kunne ringe på alle tider af døgnet og altid fået hurtigt svar - selv om søndagen :) Vi glæder os nu til det skønne liv som husejere."

Thor & Karina
Sælger af Finlandsgade 2, 2. tv.
Aalborg

"Da jeg ville sælge mit hus i Sulsted, valgte jeg Mæglerhuset. Det var et rigtig godt valg, de arbejdede effektivt på sagen, og var gode til altid at holde os underrettet om hvad der skete under hele salgsforløbet, og huset var solgt på mindre end 3 måneder. Derfor kan jeg varmt anbefale Mæglerhuset."

Villy Bach Pedersen
Sælger af Strindbergparken 2
Sulsted

"Jeg har været meget tilfreds med deres hjælp ved salg af mit hus. Jeg kunne trygt overlade alt til dem. Stor tak!"

Gretha Holm Sørensen
Sælger af Bjerget 22
Langholt

"I disse tider hvor der er meget snak omkring andelsboliger og deres finansiering, var det meget vigtigt for mig, at finde en ejendomsmægler, der forstod dette og ikke mindst kunne formidle det videre til en køber. Mæglerhuset formåede det og solgte min andelsbolig på under 1 måned. Jeg har kun den største ros til dem."

Sabina Salis
Sælger af Henning Smiths Vej 11G
Aalborg

"Vi har været rigtig tilfredse med Mæglerhuset, pga. den opfølgning vi har fået, og vi har følt, at vi er blevet prioriteret. Dette på trods af at vi har været igennem et længere forløb med salg end forventet, og at vores hus har været til salg ved anden mægler først. Mæglerhuset mistede ikke troen på salget på de tidspunkter, hvor vi selv var tæt på."

Kamilla & Martin
Sælger af Nordmarken 2D
V. Hassing

"Vi ble som norsk kunde tatt i mot på en meget god måte vedr. kjøp av fritidsbolig i Danmark. Dette er en eiendomsmeglerforretning som skiller seg ut på en meget positiv måte. Meglerforretningen svarte raskt på mail og SMS - også utenom normal arbeidstid. Sommerhuset ble fremvist på ønskede tidspunkt før og etter at kjøpsavtale var inngått."

Asbjørn Hoveland
Køber af Strandgårdsvej 52
Gerå

"Simon Rye fra Mæglerhuset i Nørresundby har varetaget salget af vores hus. Huset var først til salg ved en anden mægler, uden en eneste fremvisning, efter Simon fik huset, havde vi 9 fremvisninger på 2 måneder, huset er nu solgt til prisen. Han har været ihærdig og utrolig hjælpsom igennem hele processen. Ønsker du en ejendomsmægler der går en ekstra mil for dig og følger op på tingene, så tag fat i ham."

Jan Nørgaard
Sælger af Ringdrosselvej 12
Grindsted